Myślenice - Działa wyciąg ?
Myślenice - Działa wyciąg ?
Czy w Myślenicach działa wyciąg na górę chełm ?
Pytam bo dawno nie byłem i nie wiem.
Z góry dzięki za odp.
Pytam bo dawno nie byłem i nie wiem.
Z góry dzięki za odp.
Ale chodzi Ci o zime czy o wiosne, lato?
Jesli o zimie to jest zamknięty.
Wiosna to zależy od pogody.
Lato codziennie, chyba ze jest jakis syf, leje itd to zamykaja. Nawet jeśli podjedziesz pod wyciąg i zobaczysz,ze nie chodzi to podejdz pod kase to jak jesteś z kumplami np. w 5 czy cos to włacza dla was ;)
ale, zawsze jak masz jechać specjalnie z krk to zadzwoń tel. 2720517, bo czasami im silnik padnie albo cos tam jeszcze wię zawsze jak masz jechac dzwon
pzdr
Jasiek
Jesli o zimie to jest zamknięty.
Wiosna to zależy od pogody.
Lato codziennie, chyba ze jest jakis syf, leje itd to zamykaja. Nawet jeśli podjedziesz pod wyciąg i zobaczysz,ze nie chodzi to podejdz pod kase to jak jesteś z kumplami np. w 5 czy cos to włacza dla was ;)
ale, zawsze jak masz jechać specjalnie z krk to zadzwoń tel. 2720517, bo czasami im silnik padnie albo cos tam jeszcze wię zawsze jak masz jechac dzwon
pzdr
Jasiek
http://www.pinkbike.com/photo/5983663/
MadCow Wyciag jest ale narciarski , troche dalej (narazie nieczynny). Słyszałem,ze maja tam budowac gondole zamiast tego co jest teraz (pojedynczego) ale watpie zeby to zrobili w tym, czy nawet w przyszlym roku.
A co do nowych tras to zalezy chyba tylko od inicjatywy samych bikerów ;) bo gość od wyciągów tego nie bedzie robił. Nie wiem czy jakies szczegolne pozwolenia by były potrzebne, ale jakby to miala by byc trasa z jakimis northshorami itd, to mozna jakies moze dofinansowanie załatwic od miasta, ale to tak samo musi byc nasza inicjtywa.
w Myslenicach mieszka troche rowerzystow wiec mysle ze zawsze ktos by pomogł to budowac, moze jeszcze troche osob z krakowa ktos by przyjechał ;)
pzdr
Jasiek
A co do nowych tras to zalezy chyba tylko od inicjatywy samych bikerów ;) bo gość od wyciągów tego nie bedzie robił. Nie wiem czy jakies szczegolne pozwolenia by były potrzebne, ale jakby to miala by byc trasa z jakimis northshorami itd, to mozna jakies moze dofinansowanie załatwic od miasta, ale to tak samo musi byc nasza inicjtywa.
w Myslenicach mieszka troche rowerzystow wiec mysle ze zawsze ktos by pomogł to budowac, moze jeszcze troche osob z krakowa ktos by przyjechał ;)
pzdr
Jasiek
http://www.pinkbike.com/photo/5983663/
Hej!
Jak tylko zejda sniegi to zaczynami budowe nowych tras.Juz jestesmy po wstepnych rozmowach z inwestorami na Chelmie i wszystko wyglada swietnie.Na pewno powstanie kilka NSow i nowa trasa DH.Co do samych wyciagow to zamiast przedpotowej jedynki zostanie postawiona gondola...oprocz tego jest juz postawiony nowy wyciag krzeslo czworka wzdluz nowej nartostrady.Oba wyciagi lacza sie w tym samym miejscu na szczycie.Oj bedzie sie duzo dzialo w Myslenicach w tym roku :)))
Jak tylko zejda sniegi to zaczynami budowe nowych tras.Juz jestesmy po wstepnych rozmowach z inwestorami na Chelmie i wszystko wyglada swietnie.Na pewno powstanie kilka NSow i nowa trasa DH.Co do samych wyciagow to zamiast przedpotowej jedynki zostanie postawiona gondola...oprocz tego jest juz postawiony nowy wyciag krzeslo czworka wzdluz nowej nartostrady.Oba wyciagi lacza sie w tym samym miejscu na szczycie.Oj bedzie sie duzo dzialo w Myslenicach w tym roku :)))
www.druidbicycles.com
-
- Kontakt:
najnowsze wiesci....wlasnie montuja line do wyciagu krzeselkowego czworki a w tym tygodniu zamontuja krzeselka...poza tym stok jest od kilku dni nasniezany non stop i ratrakowany takze juz wkrotce bedzie mozna na deske czy narty a moze tez na rower sie do nas wybrac...wkrotce news na dh-zone o innych planach zwiazanych z calym Zarabiem...trasami rowerowymi bedzie wylacznie zajmowalo sie MTC...poza tym bedziemy miec do dyspozycji ciezki sprzet i pracownikow takze Krakowowi dziekujemy...
pzdr
Pawel Matuszynski
pzdr
Pawel Matuszynski
www.druidbicycles.com