nie kupujcie u Zao!

groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

a tak wogole to skąd ten cały zao jest ?
rastabandit
Kontakt:

Post autor: rastabandit »

groochas jedynym potwierdzeniem naszych umów są privy na forum BA:/ w tytule przelewu mam wpisane "wpłata za ramę rowerową" więc to jakis plus jechac do niego nie mam czasu ani nawet kasy na jakikolwiek bilet:( poza tym co ja mu zrobie:| nasikam do ogródka?
a policja przecież mnie wyśmieje. poza niby do kogo:| do dzielnicowego;)?
ech..
zaO jest z miejscowości Góra:|

mysle zaO ze jak oddasz mi kasę to jakos to przeboleje. **** z 3 miesiacami czekania, denerwowania sie jakbym miał mało powodów na studiach.
nie mam siły obrabiać ci dupy a mógłbym nawet zrobić zeby cie nikt z tego zasranego kraju nie wypuścił. ja poprostu chce miec sparwna rame i sam ja sobie kupie tylko oddaj mi kase flecie:(..
kurwamać co za ludzie:(((
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

rastabandit

1) Jaka to była (jest) rama ??

2) Stare miski z suportu da sie wykręcić "ściagaczem seriwsowym do misek" ale mało seriwów to posiada bo to drogoie jest a uzywa sie tego ... żadko .. bo żadko pajace kręcą wały przez allegro.

za0_DR/FR

1) No i co .. no i gówno !!

2) A stery magicznie wypadły z pudełeczka a sztyca sie magicznie odkleiła.

3) Znowu dałes w dupe i znowu sie idiotycznie kretyńsko wręcz debilnie tłumaczysz...

za0_DR/FR pisze:O mufie suportowej nic mi nie wiadomo :/. Bo rower rozbierał kumpel.
I znowu to NIE TWOJA WINA ...

męczennik za miliony ... normalnie żal mi Ciebie .. moze powinieneś zakończyć to marne zycie co ??

Aha i na koniec...

rastabandit pisze:jechac do niego nie mam czasu ani nawet kasy na jakikolwiek bilet:( poza tym co ja mu zrobie:| nasikam do ogródka?

hehe .. grochas Cie zabierze jak będzie jechać z Garym i Lyrą do "Góry City" :)
rastabandit
Kontakt:

ech. jest to stary zielony drag.. w srodku ma tak frezowaną mufę wiec ciezko bedzie utrafić wyżynarką i przeciac miski - ale własnie tak spróbuję to zrobić.
czarno to widzę.
chyba ze ktos ma info gdzie jest w wawie serwis który ma taki ściągacz.., tyle ze jak na moje oko jeszcze nie wymyślono narzędzia które dałoby radę wyciągnąć z mufy to co tam zostało w mojej ramie:/
moge nawet go gdzies wysłac jesli ma ktos taki sciagacz w swoim sklepie/warsztacie czy cuś..

stery na szczęscie nie wypadły, ale dolna bieżnia wygląda jakby ją zdejmowali młotem pneumatycznym - całe szczescie ze nie na takim shicie sie jezdziło wiec da rade:/ tylko w moim wieku chciałoby sie miec bike który nie "daje rade" ale jest w miare sparwny..;)

miło ze urządzacie sobie wycieczkę:) - z wawy mnie raczej nie zabierze;).do kiedy zaO ma oddac kasę?
a jak reszta poszkodowanych "za dobrych" ludzi?? ktos dostał swoje rzeczy od niego??

pzdr
motomysz
moderator
Kontakt:

rastabandit zrób zdjęcia wrzuć na PB i daj tu linki .. ja zobacze czy coś da sie zrobić .. a ZAO sie bedzie tłumaczył ;]
za0_DR/FR
Kontakt:

Post autor: za0_DR/FR »

motomysz Przed tobą tłumaczyć sie nie muszę. A z nim w sprawie ramy juz gadałem.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
rastabandit
Kontakt:

za0_DR/FR tylko co z tego naszego gadania skoro nie mam i moge nie mieć sprawnej ramy. to ze spróbuje sobie poradzic nie znaczy ze juz wszystko "spoko". jak sie nie uda bede zmuszony zadac od ciebie zwrotu połowy kasy.

pzdr
za0_DR/FR
Kontakt:

rastabanditJeśli juz taj będzie musiało się stać.

Mam pomysł jak to zrobić znikomym kosztem, albo nawet bez kosztów jak masz znajomego z takowymi narzędziami. NApisze ci na gadu.
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

za0_DR/FR dopracowane, wiarygodne wymówki... lol
nie rozumiem ludzi, przez których "wały" jest głośno, a którzy po wszystkim mają dalej czelność robić "wały"...

jak już zdobyłeś taką świetną reputację, to poszedłbyś do serwisu z ramą, żeby tam ci ją zdemontowali profesjonalnie... i żeby twoi klienci nie mieli o nic pretensji...

a z tymi 50zł dla lyry sprawa jest śmieszna... wyobraź sobie mam 16 lat i właśnie zapłaciłem 150zł za serwer... ale co najlepsze... rodzice nie dali mi na to ani grosza! dziwne? nie wierzę, że nie byłeś w stanie skombinować tych 250zł w parę miechów...

krotko mowiąc jesteś złodziejem i nie rusza mnie gadanie, że jesteś studentem, ciężko pracującym, etc. i co? klienci mają przez to tracić? poza tym wyobraź sobie, że żeby np. oddać pieniądze klientom, czasami trzeba sobie czegoś odmówić...

pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że więcej przekrętów twojego autorstwa nie będzie
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
gangsta
Kontakt:

Post autor: gangsta »

Jeśli dobrze policzyłem gość okazał się nieuczciwy dla conajmniej pięciu osób, a pozstaje tajemnicą ilu naiwnych udało mu się jeszcze oszukać.
Moim zdaniem typa trzeba zgłosić na allegro i na policję , żadnego pobłażania i nieważne o jakich kwotach jest tu mowa, bo proceder ma charakter systematyczny, a nie incydentalny.

Dla mnie sprawa jest prosta: gdyby za0 był porządna firma do takiej sytuacji by nie dopuścił. Zamiast tego tłumaczy się jak smarkacz, obwinia kolesi i daje się prowokować do pyskówek na publicznym forum,w których przyznaję się do winy i jeszcze bezczelnie stwierdza, że mu wisi co inni o tym myślą.

konkludując : *** nie firma

Nie czekajcie dłużej, zgłaszajcie na policję, chłopaki wyrwią chwasta, a takie upokorzenie boli bardziej niż niejeden wpierdol.
motomysz
moderator
Kontakt:

za0_DR/FR pisze:Mam pomysł jak to zrobić znikomym kosztem, albo nawet bez kosztów jak masz znajomego z takowymi narzędziami. NApisze ci na gadu.

Rame sprzedałeś jako wpełnie sprawną .. wiec jakie znowu znikome koszty ...

Ty masz naprawde szczęście w tym kreceniu wałów ze trafiłes na łagodnych ludzi bo inni by juz dawno ta sprawe załatwili.

Aha jutro jest 15 marca !! :)
za0_DR/FR
Kontakt:

motomysz Wiem że jutro 15, a te koszty naprawy pokryje ja. Nie jesteś w temacie wiec po *** się udzielasz.
lyra
Kontakt:

Post autor: lyra »

za0_DR/FR pisze:motomysz Wiem że jutro 15, a te koszty naprawy pokryje ja. Nie jesteś w temacie wiec po *** się udzielasz.
tak sie sklada, ze motomysz jest w temacie.

Brak mi slow... czy my to kiedys zakonczymy?
Za0 moglbys wykazac sie resztka honoru i zalatwic sprawe z rastabandit jak nalezy:/. Moze najlepszym rozwiazaniem byloby odeslanie ramy? Chyba ma prawo, skoro obiecywales mu cos innego :/
http://www.pinkbike.com/photo/866568/ lanss :)
PiCiA_reda
Kontakt:

Post autor: PiCiA_reda »

no i do mnie paczka nie doszła !!
KapKama Odzyskuje każdy dług i nie ma chu** we wsi !

Mroz_FR
gringo
Kontakt:

Post autor: gringo »

za0_DR/FR zalosny koles jestes ;]
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115199259
TANIO!
gg:2599132
za0_DR/FR
Kontakt:

lyra W temacie rastabandity nie jest i niech przestanie pierdolić, bo *** mu do tego.
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

za0_DR/FR Koleś... to jest forum publiczne i każdy ma prawo do głosu, więc ty przestań pierdolić!!!
za0_DR/FR
Kontakt:

XxsinTo jest forum publiczne każdy ma prawo głosu.

Ale jest nie w temacie i klepie po klawiszach.
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

a motomysz i cała reszta muszą być w temacie? przecież wszyscy widzą jakie wały kręcisz i gówno ich to obchodzi, że poczta chujowa, że przelewy znikają. chodzi o to, że gość nie dostał tego co miał dostać. tak ciężko zrobić oględziny ramy przed wysłaniem? tylko nie mów, że jak pakowałeś była jak nowa :?

a tak poza tym:

"...lyra W temacie rastabandity nie jest i niech przestanie pierdolić, bo *** mu do tego..."

"...XxsinTo jest forum publiczne każdy ma prawo głosu.
Ale jest nie w temacie i klepie po klawiszach..."

trochę pokory człowieku. żenua le shitua
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
ODPOWIEDZ