cze...mam pytanie czy to jest normalne: po rozebraniu 2 amortyzatorów(do serwisowania) LEWA goleń nachodzi ciężej na lage górną, modelami rozebranych amortyzatorów były: Marzocchi Junior 2002 i Marzocchi Drop Off Triple 2004....czy mieliście też takie coś i nie zastanawiało was dlaczego tak się dzieje....jeśli ktoś wie co było tego przyczyną to proszę o konkretne wypowiedzi....
hmmmm sam nie wiem co mogło być przyczyną tego że takie się działy rzeczy ale jedna goleń Lewa nachodzi ciężej na lagę :/ Drop Off byl nówka nie śmigany wiec nie ma mowy o jakim kolwiek uszkodzeniu zauważyłem to przy zmianie skoku, od tak zalożyłem jedną lagę najpierw prawą a później lewą i stwierdziłem że lewa Ciężej nachodzi....kilka dni późneij to samo zaopserwowane zostało w amorze kolegi Junior z 2002 roku :/ ...
Sorki ale pomyśl. Jeśli jedna laga jest włożona a druga nie to znaczy, że drugiej nie będziesz ładował od razu pod kątem prostym. Spróbuj założyć najpierw lewą potem prawą, mam dzikie wrażenie , że powstanie analogiczny problem:D
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
o Qrw....... czy znów trzeba wszystko tłumaczyć jak dzieciom w przedszkolu???????? wyciągnelem lagi i zakladam jedna bo chciałem zobaczyć jak chodzą lekko czy nie i prawa pracuje zajebiście płynnii nie ma ani grama luzu zdejmuję ją i zakładam drugą strone a LEWA Ciężej nachodzi na goleń i stawia opór przy poruszaniu góra dół - teraz kumasz o co chodzi???? TYLKO SKĄD SIĘ BIERZE OPÓR W TEJ LEWEJ LADZE????bo Drop Off był nówka ze sklepu zmieniłem mu tylko skok....
junior 2002 i drop off 2004 :D moim zdaniem ejst to jakas prowokacja albo kolo się pomylił bo chyba w 2002 roku juniorki miały lagi 30mm a drop off z 2004 ma 32mm :P
czytanie ze zrozumieniem to widzę ze twoja słaba strona "grzesiu" powiedz mi gdzie ty przeczytałeś ze ja tam zamieniłem golenie?? ajjjjjjj szkoda gadać ...