nie kupujcie u Zao!
[Ponury]żarty żartami, ale co rasta... ma z tym zrobić?
(tylko czekam aż typ mi odpisze, że to male piwo).
Ja bym odesłał ten szrot z powrotem i tyle.
A swoją drogą trzeba mieć niezły tupet, pół Polski wkurwione a gość brnie w to dalej i rozsyła złom.
Nie wim jaki będzie finał tych historii (na drodze prawnej mam nadzieję) ale obawiam się, że w końcu, komuś nerwy mogą puścić i dziwię się Za0, że nie możesz tej oczywistej rzeczy pojąć. (choć zważywszy na podpis... nie wiem sam?) Może przeczytaj sobie raz jeszcze wszystkie posty i twoje komentarze na allegro (polecam czytanie tekstu ze zrozumieniem) zajmie to wprawdzie dłuższą chwilę, ale może zdasz sobie sprawę w co się wpakowałeś.
Serdecznie Tobie Za0 współczuję.
I pamiętaj: każda kosa kiedyś w kamień jebnie, jakkolwiek to rozumiesz.
P.S.
swoją drogą nauczka dla nas wszystkich - kupować na giełdach a nie na tel.
(tylko czekam aż typ mi odpisze, że to male piwo).
Ja bym odesłał ten szrot z powrotem i tyle.
A swoją drogą trzeba mieć niezły tupet, pół Polski wkurwione a gość brnie w to dalej i rozsyła złom.
Nie wim jaki będzie finał tych historii (na drodze prawnej mam nadzieję) ale obawiam się, że w końcu, komuś nerwy mogą puścić i dziwię się Za0, że nie możesz tej oczywistej rzeczy pojąć. (choć zważywszy na podpis... nie wiem sam?) Może przeczytaj sobie raz jeszcze wszystkie posty i twoje komentarze na allegro (polecam czytanie tekstu ze zrozumieniem) zajmie to wprawdzie dłuższą chwilę, ale może zdasz sobie sprawę w co się wpakowałeś.
Serdecznie Tobie Za0 współczuję.
I pamiętaj: każda kosa kiedyś w kamień jebnie, jakkolwiek to rozumiesz.
P.S.
swoją drogą nauczka dla nas wszystkich - kupować na giełdach a nie na tel.
http://www.pinkbike.com/photo/766995/
Podbijaj w sobotę. Wykręcimy i zfrezujemy.
A rachunek wystawimy za0.
Swoją drogą to niezły jest z niego zwis.
Ja bym go już dawno sklepał i renca połamał.
Podbijaj w sobotę. Wykręcimy i zfrezujemy.
A rachunek wystawimy za0.
Swoją drogą to niezły jest z niego zwis.
Ja bym go już dawno sklepał i renca połamał.
Nowy Sklep Rowerowy. MARSA 3 Warszawa
I oczywiście SERWIS!!! 22 610 00 03
ZAPRASZAM
I oczywiście SERWIS!!! 22 610 00 03
ZAPRASZAM
http://www.pinkbike.com/photo/768012/
Jak słabo widac to zoom plusikiem "+" na klawiaturze numerycznej.
Jak słabo widac to zoom plusikiem "+" na klawiaturze numerycznej.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
Przestańcie mnei straszyć, bo to jest śmieszne. Czy nie rozumiecie że chcieliście przyjechać do mojego miasta nie wiedząc co was czeka. LOL Też mam kolegów i to nie małych także na pewno nie był bym sam i miał by kto wstawić się za mną, a ze miasto jest małe wszyscy się znają to wystarczy tylko hasło i jest ładna ekipa kilkunastu osiłków, który wstawili by się za darmo. Także darujcie to sobie, no ale jak wam tak bardzo zalezy to zapraszam.
A co do przelewów to jeden juz doszedł mianowicie POL'a, z Lyry nie wim jak jest bo nic nie pisała na gadu.
A co do przelewów to jeden juz doszedł mianowicie POL'a, z Lyry nie wim jak jest bo nic nie pisała na gadu.
zaO, naogladałes sie filmów chyba zadużo:D jak by Twoi 'sąsiedzi' wiedzieli co odpierdalasz to by Cie odrazu z tej wsi wyjebali;] Pozatym skoro zaslaniasz sie kolegami to tylko widac jakim jests tchórzem co sobie palcem do nosa nie trafia;]
Jak w sredniowieczu... 'wstawili by się za darmo' - chyba powietrzem:D
Jak w sredniowieczu... 'wstawili by się za darmo' - chyba powietrzem:D
www.feel-free.pl
za0_DR/FR pisze: Przestańcie mnei straszyć, bo to jest śmieszne. Czy nie rozumiecie że chcieliście przyjechać do mojego miasta nie wiedząc co was czeka. LOL Też mam kolegów i to nie małych także na pewno nie był bym sam i miał by kto wstawić się za mną, a ze miasto jest małe wszyscy się znają to wystarczy tylko hasło i jest ładna ekipa kilkunastu osiłków, który wstawili by się za darmo. Także darujcie to sobie, no ale jak wam tak bardzo zalezy to zapraszam.
Bo ty myślisz ze oni by Ci zawiadomienie poczta na tydzień przed wizytą wysłałi i poprsili o telefoniczne potwierdzenia miejsca i godziny spotkania ???
Wpadli by ci o 21 do domu w 10 osób. Wynieśli rower, zjedli wszystko z lodówki, i zanim bys zdazył zadzownić po policje to juz by dawno byli poza wsią samochodem z innymi tablicami kołku !!!
-
- Kontakt:
yasiuuu Pomogli by mi z palcem w dupie i bez żadnego ale. I nie zasłaniam sie kolegami tylko stwierdzam że ten osobnik na pewno nie przyjechał by sam także lepiej się ubezpieczyc. Jeśli przyjechał by sam i chciał na solo nie ma sprawy (glupi nie jestem i wiem jak wyglądają zabawy 1 na 1 z widownią jednej ze stron). I albo mi sie wydaje albo ty jesteś ładnie pierdolnięty. Nie masz kolegów którzy by się za ciebie wstawili (gratisowo), tylko musisz im płacić??!
motomyszNie bądź taki cwany. Roweru nie trzymam w domu, także mieli by problem ze znalezieniem go. Co do wbicia na chate o 21 hmm.. Może i fajny pomysł ale wątpie zeby im się to udało, a z zawiadomieniem kogo trzeba nie miał bym problemu, telefon dwa piętra niżej i po sprawie. A po za tym już się ubezpieczyłem od takich nieszczęśliwych wypadków, także reakcja znajomych była by bardzo szybka i obawiam się żę was 10 t by było troszke za mało.
Ale skończmy już tą rozmowe jacy to my jesteśmy zajebiści co my potrafimy jakich mamy kolegów, jak potrafiłmy wymiatac nóżkami rączkami czy fiutkami, bo to do niczego nie prowadzi.
A tak na marginesie motomysz.... Tu miałem coś napisac ale się rozmyśliłem.
Edit:
Wielu z moich znajomych śledzi ten temat także wiedza o co chodzi i nadal są po mojej stronie bo od tego sa kumple żeby sobie pomagać w każdej sytuacji. A co niektórym z nich bardzo się to nie podoba i z chęcią by chcieli was mile ugościć jak nie tu to wbić się was na gościne, ale nie są głupi i nie będą się pakowac do nie swojego miasta na rozpierduche, zważywszy na to że jest KRK.
Pozdrawiam i kończe.
PS.
Picia skocz jutro na poczte i zapytaj sie babki czy moze sprawdzić gdzie jest obecnie paczka, podaj jej ten numer z potwierdzenia nadania.
motomyszNie bądź taki cwany. Roweru nie trzymam w domu, także mieli by problem ze znalezieniem go. Co do wbicia na chate o 21 hmm.. Może i fajny pomysł ale wątpie zeby im się to udało, a z zawiadomieniem kogo trzeba nie miał bym problemu, telefon dwa piętra niżej i po sprawie. A po za tym już się ubezpieczyłem od takich nieszczęśliwych wypadków, także reakcja znajomych była by bardzo szybka i obawiam się żę was 10 t by było troszke za mało.
Ale skończmy już tą rozmowe jacy to my jesteśmy zajebiści co my potrafimy jakich mamy kolegów, jak potrafiłmy wymiatac nóżkami rączkami czy fiutkami, bo to do niczego nie prowadzi.
A tak na marginesie motomysz.... Tu miałem coś napisac ale się rozmyśliłem.
Edit:
Wielu z moich znajomych śledzi ten temat także wiedza o co chodzi i nadal są po mojej stronie bo od tego sa kumple żeby sobie pomagać w każdej sytuacji. A co niektórym z nich bardzo się to nie podoba i z chęcią by chcieli was mile ugościć jak nie tu to wbić się was na gościne, ale nie są głupi i nie będą się pakowac do nie swojego miasta na rozpierduche, zważywszy na to że jest KRK.
Pozdrawiam i kończe.
PS.
Picia skocz jutro na poczte i zapytaj sie babki czy moze sprawdzić gdzie jest obecnie paczka, podaj jej ten numer z potwierdzenia nadania.
To szkoda że nie pomogli ci finansowo spłacić długi na czas.za0_DR/FR pisze:Wielu z moich znajomych śledzi ten temat także wiedza o co chodzi i nadal są po mojej stronie bo od tego sa kumple żeby sobie pomagać w każdej sytuacji.
Śledzić to oni mogą, ale jakby jeszcze potrafili czytać .... ale nie podejrzewam ich o takie rzeczy, bo skoro jeszcze stoją po twojej stronie to muszą być faktycznie niezłymi kołkami.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
za0_DR/FR ale ty kawal kurwy jestes, naprawde ci sie ostry wpierdol nalezy, a za te straszenia i kolegow to powinienes gratis w pysk wyrwac, oddaj im hajs szmaciarzu;/... ja jestem naprawde zafascynowany stoickim spokojem oszukanych.....gdybym to byl ja to juz by ci kurwa suka co wieczor wpadala zyczyc dobrej nocy plus regularne pogawedki na komisariacie ;].
ten koleś pode mną to ***** :D:D
rasta_tralala -> to "coś" (bo inaczej tego nie da sie nazwac) usuniesz w warsztacie samochodowym. mimo wszystko policza ci za to okolo 70zl, bedziesz mial wypalony lakier no i pozostaniesz z mocno zadrapana rama w okolicy supportu (tak jak masz teraz albo nawet gorzej), a to zakladajac ze gwint w ramie jest w dobrym stanie.
kumpel nie mogl wykrecic supportu, probowalismy to zrobic przez 2 tygodnie, zaden sklep nie dal temu rady az oddal do takiego warsztatu i w jeden dzien mu odkrecili. no ale nie zmienia to faktu ze rama nie bedzie w takim stanie w jakiej rzekomo ja kupiles.
edit: dziwi mnie tylko to ze nagle kiedy rozpoczela sie ta awantura wszysktie paczki zaczely dochodzic i kasjerki na poczcie przestaly sprawiac problemy. moze one tez siedza na dhzone i zrobilo im sie zal? :(
kumpel nie mogl wykrecic supportu, probowalismy to zrobic przez 2 tygodnie, zaden sklep nie dal temu rady az oddal do takiego warsztatu i w jeden dzien mu odkrecili. no ale nie zmienia to faktu ze rama nie bedzie w takim stanie w jakiej rzekomo ja kupiles.
edit: dziwi mnie tylko to ze nagle kiedy rozpoczela sie ta awantura wszysktie paczki zaczely dochodzic i kasjerki na poczcie przestaly sprawiac problemy. moze one tez siedza na dhzone i zrobilo im sie zal? :(
www.trialshop.pl
myszek Koleś chyba nie w temacie jesteś z tego co widze. A co do straszenia to oni pierwsi zaczęli, a tak btw to ja ich nie strasze tylko mówie co ich tu moze czekać. I powtarzam to po raz kolejny nie mam zamiaru z nikim ani nikogo klepac.
"gdybym to byl ja to juz by ci ***** suka co wieczor wpadala zyczyc dobrej nocy plus regularne pogawedki na komisariacie ;]."
Nie był bym tego taki pewien. Jak mnie zrobili w wała to im sie nawet dupy nie chciało ruszyć tylko wysłali jakies pisemko którym koles mógł sobie dupe podetrzeć bo mała szkodliwośc czynu czy cos takiego.
myszekI na przyszłośc polecam zapoznać się dokładnie z tematem, bo wiedze ze kompltnie nie kumaty jesteś. Wytłumacze: KASE JUŻ ODDAŁEM!!
Lyra z tego co mi wiadomo nie doszło jeszcze koło. ALe Picia otrzymał potwierdzenie wysyłki żeby nie było że nie wysłałem. A kase wysłałem w środe jak obiecałem, a że nie doszła w środe.. no cóż trudno.
"gdybym to byl ja to juz by ci ***** suka co wieczor wpadala zyczyc dobrej nocy plus regularne pogawedki na komisariacie ;]."
Nie był bym tego taki pewien. Jak mnie zrobili w wała to im sie nawet dupy nie chciało ruszyć tylko wysłali jakies pisemko którym koles mógł sobie dupe podetrzeć bo mała szkodliwośc czynu czy cos takiego.
myszekI na przyszłośc polecam zapoznać się dokładnie z tematem, bo wiedze ze kompltnie nie kumaty jesteś. Wytłumacze: KASE JUŻ ODDAŁEM!!
Lyra z tego co mi wiadomo nie doszło jeszcze koło. ALe Picia otrzymał potwierdzenie wysyłki żeby nie było że nie wysłałem. A kase wysłałem w środe jak obiecałem, a że nie doszła w środe.. no cóż trudno.
poskarż się mamie a nie namza0_DR/FR pisze:A co do straszenia to oni pierwsi zaczęli
albo pękasz albo "kumple" cie wystawili albo ich nie miałeśza0_DR/FR pisze:I powtarzam to po raz kolejny nie mam zamiaru z nikim ani nikogo klepac.
hahaha może to był twój wał, może się już pogubiłeśza0_DR/FR pisze:Nie był bym tego taki pewien. Jak mnie zrobili w wała to im sie nawet dupy nie chciało ruszyć tylko wysłali jakies pisemko którym koles mógł sobie dupe podetrzeć bo mała szkodliwośc czynu czy cos takiego.
śza0_DR/FR pisze:I na przyszłośc polecam zapoznać się dokładnie z tematem, bo wiedze ze kompltnie nie kumaty jesteś. Wytłumacze: KASE JUŻ ODDAŁEM!!
tłumas zsię tłumacz
a tak btw ,jedziesz do szklarskiej?? chętnie cię tam spotkam , no i jak pojedzieszto nie zapomnij wziąść twoich kumpli!
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171