zawody w okolicach konina
zawody w okolicach konina
czy odbęda sie kiedys zawody w okolicach konina ze 100km od konina np poznan torun czy cos
[url=http://sendspace.com/file/wqhw1k/]sciagajcie mój filmik szyderski![/url]
jedyne jakie są w samym Koninie to jest coroczny ,,rajd rowerowy" na orientacje i odbywa sie w wakacje ale jest to raczej wycieczka rowerowa z jazdą po lasku z mapą. sam wsumie 3 razy brałem udział ale to wsumie tylko dlatego żeby poprostu być (skoro już coś organizują to trzeba korzystać) i wyścigi kolarskie a jeżeli chodzi o jakąś inną formę zawodów to nic mi nie wiadomo. jak chcesz jakiś zawódów to sam zorganizuj bo w naszym ,,pseudo mieście" nie ma na co liczyć.
Prędzej by wypaliło coś w rodzaju małego zlotu i wewnętrzej prywatnej imprezy w gronie mniejszym lub większym, może prędzej coś takiego
Prędzej by wypaliło coś w rodzaju małego zlotu i wewnętrzej prywatnej imprezy w gronie mniejszym lub większym, może prędzej coś takiego
Gdzie początek tego końca którym kończy się początek?
b]oponk@[/b]big loooool bedzie dh ze zlotej na zajaczka to sie zalapiesz.ponapierd* ostro.jest jeszcze szachy slopestyle contest w kdku.kategoria tesco babcie i dzieci cztery kolka takze na pewno cos znajdziesz.lol lol elo elo.i nie bluzgac mi tu franka buraken.grochu mowi ze jestes zgnile jajko i king of the zbuks from radom i zeby sie odezwal na gg 5239180 bo wali od ciebie kupa from laskowiec.pozdr.co co norco norco elo elo
bike addiction