koniec z wolnoscia
http://majweski.show.rydzyk.patrz.pl/ ;] moze bylo, nie wiem ale i tak warto zobaczyć...
w sumie patrzac na to co ostatnio bylo z hm to byla bodajze komisja nadzoru bankowego, gdzie koalicja miala glosowac za jej powstaniem, a LPR nagle sie wylamala... i z miejsca gosiewski wyglasza ze skoro tak to koalicja nie moze funkcjonowac i robimy wybory... straszenie 'jak nie zrobicie jak kazemy to was wywalimy od koryta' nie jest zbyt madre i jak dla mnie to predzej czy pozniej te wybory faktycznie beda bo nie wierze ze giertych czy lepper moga wytrzymac w totalnej bezwolnosci wobec pisu dluzej niz <sami wstawcie okres>
http://bodzio.pinkbike.com/
Nie bedzie nowych wyborow, rzad bedzie sie pierdolil z coraz to innymi koalicjami, straszyl inne partie. Ciekawe kiedy sie doczekamy koalicji PO z SLD, brzmi to absurdalnie ale Tusk, Rokita i Olejniczak to chyba najbardziej sensowni politycy w sejmie. Jak dla mnie wszystko staje na glowie i ciezko dziwic sie ze kraj zaczyna tak wygladac. Rzad rzadzi "na pokaz", typowy polski kretyn uwaza PiS za rzad ktory naprawde duzo robi, jest przeciwny wszystkiemu co zle itd itp.
Mnie to pierdoli, koncze studia i wyjezdzam stad w pizdu, chyba ze sytuacja na rynku sie poprawi.
Mnie to pierdoli, koncze studia i wyjezdzam stad w pizdu, chyba ze sytuacja na rynku sie poprawi.
www.trialshop.pl
bart.ek, co do księży i pracy w niedzielę... U nas ksiądz strasznie "daje" na wszystkie osoby, które w niedziele chodzą na zakupy. Że to "dzień pański" i na zakupy nie wolno. No a po tym, wszystkich namawia do kupna gazety "Miłujcie Się" czy "Martyrja" w kiosku parafialnym przy wyjściu z kościola. Paranoja? :/
Wracając do tematu rządu i prezydetna. Może ktoś mi powie, czemu niby prezydent uważa, że wybrał go naród? Przecież połowa ludzi nie poszła na wybory (może im się nie chciało, może to jakiś protest, a może po prostu ludziom "wisi" co się dzieje w polityce, bo i tak nic się nie zmieni), i także nie 100% głosujących wybrało tego "prezydenta". To wychodzi, że jakieś 1/4 a nie cały naród go chcą...
Pozatym jednak jeszcze chyba są w Polsce ludzie odważni - i żeby takich było więcej. Nie dajmy się omamić i wciągnąć w to - uwaga cytuję: "Młodzież jest przyszłością narodu" - więc w nas siła i nadzieja ;)
Wracając do tematu rządu i prezydetna. Może ktoś mi powie, czemu niby prezydent uważa, że wybrał go naród? Przecież połowa ludzi nie poszła na wybory (może im się nie chciało, może to jakiś protest, a może po prostu ludziom "wisi" co się dzieje w polityce, bo i tak nic się nie zmieni), i także nie 100% głosujących wybrało tego "prezydenta". To wychodzi, że jakieś 1/4 a nie cały naród go chcą...
Pozatym jednak jeszcze chyba są w Polsce ludzie odważni - i żeby takich było więcej. Nie dajmy się omamić i wciągnąć w to - uwaga cytuję: "Młodzież jest przyszłością narodu" - więc w nas siła i nadzieja ;)
z 3/4 wypowiedzi niestety nie moge sie zgodzic...
Istnieja u nas wolnosc slowa i w dodatku ciagle sie rozwija. przyklad?
Nie wiem ilu z was oglada jakie kolwiek wiadomosci, ale ewidentnie mozna zauwazyc nastawienie pro PO od strony typ1 oraz tvn. Co z tego z kaczka ich przysapie? stworzy kolejna bzdurna komisje , ktora sama sie pograzy w swojej bezsensownej dzialalnosci.
Mylicie brak wolnosci slowa z glupota narodu.
To ze wygral PiS jest jedynie nasza zasluga... Elektorat pisu wzial udzial w wyborach [niewazne jaki by on nie byl], Stare komuchy rowniez uderzyly [ sld 10% poparcia ]. Wies i krajowa "elita" intelektualna zaglosowala i to sejmu weszly LPR i SO. A
I tak uwazam ze PO osiagnelo niezly wynik, ale i tak wynik byl z gory przesadzony...Niestety, polski tok myslenia jeszcze zawiewa nacjonalizmem [chociazby chec ponownego wykupienia akcji Huty, afera z wloskim unicredito]
Mysle,ze w nastepnych wyborach , wkoncu wybierzemy rozsadnie, a bedziemy miec okazje juz zaniedlugo. Byle nie za szybko.
mozna by sie tu rozpisywac w nieskonczonosc...
Istnieja u nas wolnosc slowa i w dodatku ciagle sie rozwija. przyklad?
Nie wiem ilu z was oglada jakie kolwiek wiadomosci, ale ewidentnie mozna zauwazyc nastawienie pro PO od strony typ1 oraz tvn. Co z tego z kaczka ich przysapie? stworzy kolejna bzdurna komisje , ktora sama sie pograzy w swojej bezsensownej dzialalnosci.
Mylicie brak wolnosci slowa z glupota narodu.
To ze wygral PiS jest jedynie nasza zasluga... Elektorat pisu wzial udzial w wyborach [niewazne jaki by on nie byl], Stare komuchy rowniez uderzyly [ sld 10% poparcia ]. Wies i krajowa "elita" intelektualna zaglosowala i to sejmu weszly LPR i SO. A
I tak uwazam ze PO osiagnelo niezly wynik, ale i tak wynik byl z gory przesadzony...Niestety, polski tok myslenia jeszcze zawiewa nacjonalizmem [chociazby chec ponownego wykupienia akcji Huty, afera z wloskim unicredito]
Mysle,ze w nastepnych wyborach , wkoncu wybierzemy rozsadnie, a bedziemy miec okazje juz zaniedlugo. Byle nie za szybko.
mozna by sie tu rozpisywac w nieskonczonosc...
-
- Kontakt:
tylko kogo wybrac? to jest pytanie... jak jeden ludziom nie pasuje, to wybiora jakiegos idiote leppera czy komucha giertycha....
najlepszy z tego wszysstkiego jest lukaszenko (jak to sie pisze...).
jest prezydentem juz 3 raz, jest bandyta a ludzie i tak go wybrali, pomimo, ze wiedza, iz to jest niezgodne z prawem...
u nas to by sie hitler przydal, albo ktos, kto umial by mowic tak, aby mu nie przerywano.
najlepszy z tego wszysstkiego jest lukaszenko (jak to sie pisze...).
jest prezydentem juz 3 raz, jest bandyta a ludzie i tak go wybrali, pomimo, ze wiedza, iz to jest niezgodne z prawem...
u nas to by sie hitler przydal, albo ktos, kto umial by mowic tak, aby mu nie przerywano.