film :/
-
- Kontakt:
Hostel jest oparty na faktach autentycznych, czytałemo tym w gazecie wyborczej, że rząd Bratysławy pozwał reżysera filmu za zniesławienie i ujawnianie takowych faktów.
Nie widziałem tego filmiku z linku ale domyslam sie co to jest. Najpierw do niego strzelili a potem odcieli mu głowe. Nie jest to fotomontaż, jest to egzekucja rosyjskiej mafii na jakimś kolesiu. Gdzies o tym czytałem, ale nie pamieam już gdzie.
Nie widziałem tego filmiku z linku ale domyslam sie co to jest. Najpierw do niego strzelili a potem odcieli mu głowe. Nie jest to fotomontaż, jest to egzekucja rosyjskiej mafii na jakimś kolesiu. Gdzies o tym czytałem, ale nie pamieam już gdzie.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
-
- Kontakt:
Poczytaj troche na temat rosyjskich służb specjalnych... Członkowie mafii to często byli agenci bez pracy po rozpadzie związku radzieckiego, którzy sie nie dopchali do jakiejś władzy albo mieli w taka władze wyjebane bo za mało było z tego kasy. Ogólnie np. taki specnaz to żołnierze szkoleni na żywych ludziach, polegało to na tym, że ćwicząc z kumplem wiesz, że on nie zrobi ci krzywdy ani ty jemu więc do szkolenia używali więźniów (morderców, pojebusów) tak żeby szkolony żołnierz miał świadomość, że podczas treningu może zginąć. Im na prawde nie robi sposób zabijania przeciwnika czy to jakie dźwięki ofiara przy tym wydaje, a niektórzy z nich czerpią nawet z tego przyjemność...DJ MICROS pisze:Raz mnie kumple namawiali, zebbym ogladnał jak ruscy odcinają gosciowi głowę tępym nożem, zardzewiałym. Ale ja powiedzialem, ze to pierdole. A pozniej mi to opisywali, ze jak juz mu podCieli gardło, to jeszcze kwiczał jak Świnia, a pozniej strasznie długo haratali sie z kręgosłupem. NO ***** MAC. Jak człowiek, człowiekowi może cos takiego zrobic....
POZDRO
To są ludzie wyprani z większości ludzkich odruchów i emocji względem tych, którzy sa ich przeciwnikami/przeszkodami...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
polecam takie tytuły jak "GRU", "Specnaz" czy "Akwarium" Wiktora Suworowa, jakby na dowod tego ze choc czesc z zawartych tam informacji jest prawdziwa sam Putin nazywa Suworowa zdrajcą narodu...
A takie miano o ile mi wiadomo zyskuje sie nie bez powodu...
A takie miano o ile mi wiadomo zyskuje sie nie bez powodu...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
uswiadamia biednych ludzi o tym ze swiat nie konczy sie na telewizji i internecie ... ze w niektorych krajach jest gorzej niz zle i takie tam , poza tym w wawie na stadionie 10 lecia jest chyba nie lepiej , znajomy ktory byl tam ochroniazem mowil ze raz na tydzien jedne zwloki to norma ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/