Co lubicie zjeść przed wyjściem na bika?

freeride123
Kontakt:

Post autor: freeride123 »

ale topic z dupy
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=132498620
sprzedam stratos s8
Pedro 47
Kontakt:

Post autor: Pedro 47 »

Ja nigdy w zyciu nie jadłem Hot Doga... Nie wspominajac o tym z czerwona kiełbaską bo swego czasu dzwonili ze nawet sporadyczne spozywanie tego gówna ryje bebechy i serce (czerwone barwione parówy) Taki mój mały OffTopic :)

Co do ryzykownego jedzenia przed jazda... Unikam napychania, ale jeśli jednak to czekam z 30 minut i zaczynam od niskich obrotów... A o napojach energetycznych mam mieszane zdanie... PowerAde jest szkodliwy to wiem napewno. A jesli chodzi o "kopa" jaki dają to dla mnie przedewszystkim wypicie takiego czegos daje kopa psychicznego. Każdy mysli "wypije i będe silniejszy/wytrzymalszy". Czytając skład takiego napoju to poza Tauryną mozna napój zastapić Kawą czarną z cukrem i smietanką (kofeina, węglowodany, białko, tłuszcz) :P Jakby nie patrzeć co bys nie zjadł/wypił z tego co wypisałem to jest mniej lub bardziej niewskazane.

Ps. Woda wysokozmineralizowana jest niedobra - minerały, ich nadmair jest bezuzyteczny i odkładają sie w mięśniach. Napoje kolorowe bąbelkowe... Trącą chemia na kilometr... Tak wogóle co można kur** jeść/pić? Makaron? Ryz? eeee chooya nic więcej nie pisze bo o tym mozna stworzyc oddzielny temat :P

Pozdro heh ;)
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

Pedro 47 pisze:A jesli chodzi o "kopa" jaki dają to dla mnie przedewszystkim wypicie takiego czegos daje kopa psychicznego. Każdy mysli "wypije i będe silniejszy/wytrzymalszy"

LOL kurcze ale dietetyk nam sie trafil
peace
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

"Pedro 47 napisał:
A jesli chodzi o "kopa" jaki dają to dla mnie przedewszystkim wypicie takiego czegos daje kopa psychicznego. Każdy mysli "wypije i będe silniejszy/wytrzymalszy"

Ja tak miałem kiedys po połówce, niestety sie myliłem, ale byłem juz na tyle luźny, że skończyło sie tylko na złamanym dużym palcu u nogi :)
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
bärt
Kontakt:

Post autor: bärt »

jogurcik lubie sobie zjesc przed bikiem albo omlet ><
jacecko
Kontakt:

Post autor: jacecko »

Około godziny przed wyjściem pije sporo płynów, jak już coś jem to tylko lekkostrawnego: omlet, musli, jogurt alkoholu nigdy nie pije przed rowerem i sądzę że picie przed jest do dupy. Kiedy się napijesz to czujesz ze się nie boisz i ze wszystko umiesz prawie nie ma oporu psychicznego i adrenaliny po alkoholu jeździsz jakby na sztuczno ...
ODPOWIEDZ