koszmar z dorado sc ukradziony w wawie!!
no bardzo dziwne to ogloszenie :P
koszmar
sprzedam rame znaną wszystkim warszawiaką i nie tylko :] jest to genialna rama robiona przez koshala. jest ona niezwykle sztywna i wytrzymała. rama ma 14 cali kolor naturalne alu. piszcie na gg, zawsze niewidoczny, jestem zawsze po godzinie 15
koszmar
sprzedam rame znaną wszystkim warszawiaką i nie tylko :] jest to genialna rama robiona przez koshala. jest ona niezwykle sztywna i wytrzymała. rama ma 14 cali kolor naturalne alu. piszcie na gg, zawsze niewidoczny, jestem zawsze po godzinie 15
www.frmk.prv.pl
Złodziejom rowerów to powinni jaja pourywać. Niech sobi kradną co chcą ale nie rowery. Jak już kogoś złapiecie to tak dopier***cie żeby popamiętał to może przesatnie kraść, a co do tego strzeżonego bloku i piwnicy to jeśli piwnica jest tak dobże strzeżona to może strażnicy mieli z tym coś wspólnego.Pozdro.
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
to jest troche głupia gadka. bo nawet czy zostawiasz go w piwnicy czy zrzucają cie z rowera. to i tak mogą ci do domu sie włamać i tez jest lipa. zajebista maszyna szkoda jak **** . ja trzymam rower w domu. a tylko dla tego że w piwnicy wystarczy sie dosłownie oprzec i lecą. nie mam jakiegos zajebistego bika ale to musi byc cholerne uczucie jak zbierasz tyle lat, i po tulu trudach ktos ci go z piwnicy ********** .!!!!!!!!! POZDRO !! BYTOM PATRZY
"Jak nie na siłe to młotkiem"
-
- Kontakt:
mi tez policja znalazla rowerek tylko ze ukradl mi go ktos do kogo mialem pewne namiary moze nie bezposrednie ale do niego doszli. jak juz sie otrzasniesz z tego (ze mna tez nie bylo dobrze, myslisz wtedy ze poprostu wszystko sie skonczylo) mozesz zglosin na policje jak masz numery ramy moze kiedys ktos bedzie mial przez to problemy...
pozdro trzym sie
pozdro trzym sie