Jezeli taki temat byl a podejrzewam, ze byl to prosze o jakis link. Wpisywalem wszytskie mozliwe kombinacje i caly czas wyskakuje mi:
"Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów"
Chodzi mi o barspina z bannego badz z wybicia z ladowaniem na plaskie. Nie wiem czy w robieniu na wybiciu i z bannego jest jakas roznica.
Chodzi mi o proste wskazowki, czy mam lapac nogami w trakcie lotu za siodelko i wtedy krecic? Nie mam pojecia jak to zrobic, dzis probowalem no i nie bardzo chcialo cokolwiek wyjsc:/
Z gory dziekuje za podpowiedz
strzała
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
zaczynasz robic bunny'ego, później chwytasz kolanami siodełko i zaczynasz krecić barspina. Wszystko to trzeba zrobic bardzo szybko zeby sie wyrobic. Musisz cwiczyc, cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc. :D
Tyle że jak nie bedziesz łapał to raz że jak zakrecisz kierą w momencie kiedy rower nie jest jeszcze w poziomie to gleba murowana, a dwa że nie wiem czy nie lepiej sie uczyc jednak z łapaniem bo przynajmniej wyrobisz sobie nawyk. Dobrze jest zrobic sporego bunnego i jak rower jest w maire w poziomie to krecić tylko uważać też zeby sie nie nabić na kiere bo tez sie zdarza no i robić na poczatku w bardzo wolnej predkości albo wogole na jakiejs trawie czy cos
Na podjezdzie jest troche inaczej bo odrazu sie leci do tyłu, dla mnie chyba jeszcze gorzej niz na ulicy.
adibestKonradekno wlasnie kurde te zlapanie siodelka jest cholernie trudne:)
jakos trzeba dobrze sie wygiac i mocno zgiac kolana bo nie bede smigal z siodelkiem wywalonym strasznie wysoko, no ale wezme sie dzis za to i zobacze co i jak :)
wielkie dzieki za pomoc :)
Ej ludzie co wy gadacie??? :)
Ja sie barspina z bunny hopa nauczyłem w godzinke łapiąc sie przeszczepami za siodelnikowa. Więc jest dużo łatwiej sie nauczyć z łapaniem :)
ta Pyske tylko że to czy masz siodełko bliżej czy dalej kolan zależy od kąta główki.. wiadomo, że jak będzies zmiał duży amor w niskiem ramie to siodełko bedziesz miał w pizdu daleko od kolan.. tak jak niestety ja, a jak masz sztywny no to bliżej..
No to podnies siodlo pzysun kup wieksze siodlo. Wedlug mnie to nie jest takei strasznie trudna. A co do szukarki musiales slabo szukac bo bylo w cholere o tym.
igiplus zamknij sie
Mi jest ciężko złapac siodełko kolanami jak narazie.. bede musiał przysunac do przodu czy cos, albo tak jak ktos juz tam mówił próbować bez łapania :P no risk no fun ;] lankru a jak nie masz innego wyjścia to tez tak rób
padixdzis zauwazylem, ze wlasnie mam siodelko podsuniete na ma do tylu i chyba dlatego mam wlasnie problem ze zlapaniem go nogai, jutro jak wyskocze na rower to zmienie to i zobacze co i jak:) a co do robienia bez lapania to hmm... wole nie ryzykowac :D