Pewnie niektórzy zgodza sie ze mna ale spotkanie dh-zonu mialo by napewno inny charakter niż ustawiki dresów którzy tylko myśla komu by tu morde obić. Nawet jak nie jesteście dresami (antur i swista 1989) to na takich sie piszecie w ostatnich komentarzach, taka drobna uwaga z mojej strony :) pozdr.
Ja napewno będe na targach w hali Expo !! Dlaczego ?? Bo można wiele nowego na oczy i namacalnie zobaczyc.Można zdobyć różne gadżety albo cos taniej nabyc ale co najważniejsze to miło spędzic czas :] A nie siedząc w domu przez chujową pogodę zamiast na rowerze smigać i zawalając forum...
Swistak1989 pisze:Zawsze się zastanawiałem jakby to było jakby zrobili spotkanie allegrowiczów :D Dosłownie połowa dzieciaków by była, ale chętnie bym kilku tam wpie***przył :D
Spotkań allegrowiczów było już kilka, chyba 30zł uczestniczenie w takim spotkaniu...
30zł to cena minimalna za wziecie udziału w takim spotkaniu. Ale tam też trzeba deklarować swoją pełnoletność :P Ja dresem nie jestem, chociaż dres to bardzo wygodny ciuch :D