no szczecin jedzie na I turnus jade ja , taki koleś na UMFce miał duro w szczyrku , jedzie Śiwy na mielcu z z1fr2 , jedzie Ali , Rafał na k2 , Wojtek na leaderfoxie z dj , Kubuś na prodigy z duro jezdziłw szczyrku a teraz ma pikea
to ja się chyba przepisuje z 1 turnusu, tacy na leaderfoxach z dj są najgorsi, już widze jak się będzie wozić, że umie kurde barspina, a na zjazdach klamkościsk i nawet hopek nie umie pokonać, co dopiero jakieś kamienie, korzenie, czy ścianki
!!!! MAX DH FREERIDER HARDCORE TO THE BONE TO JA !!!!
Wiktor242 był na 1wszym turnusie, może mu sie pochrzaniły zdjęcia? :P
Ja jade na 1 i 2 turnus. Mam nadzieje, że będzie tak samo świetnie jak w Szczyrku. :D
Pozdr
czesc filip;] czyli widzimy sie na 1 turnusie!!
sory za te zdj poprostu wsadzilem na pinka te ktore znalazlem ze szczyrku i nawet za bardzo sie nie zastanawialem kto to..ale jak wam przeszkadzaja u mnie moge je usunac!!
Witam chopoky.Tez jade na oboz a konkretniej na 3 turnusos,a i nazywam sie Michal,stuknie mi w czwartek lat 16,i jade z rybnika z paroma innymi żulami:P.jak cos to gygy 8029111
No dobra odkopuje ten temat bo za 3 miechy ten obóz i listy juz pozamykane i szukam koniecznie ludzi z warszawy wyruszających na 1 turnus ponieważ najprawdopodobniej będe jechał sam z siedlec do wawki taki kawałek przeżyje ale z wawki do krakowa możwe być problem :) Pozdro :) nie chciałęm już zakąłdać nwoego tematu bo ten ejst taki fajny obszerny :)
MaxPower1994 Ja tam jadę tylko opalić się siedząc przy rowerze na stoku :) Jeździć nie będę, bo jeszcze się może rower ubrudzić :/ Zresztą ten obóz to raczej nie jest zoorganizowany, po to, żeby jeździć... Skura mówił, że zrobimy puchar na najładniejszy rower.. więc picuj rower, żeby ładnie wyglądał, a i nie zapomnij naklejek BLAUPUNKT itp.. :) a gogle to koniecznie z przyciemnianymi szybkami, a najlepiej to "lustrzane"
Witam ma do was pytanie jak wogule ten oboz wyglada - pobyt itd, jak wygladaja zapisy cena obozu itd - jaki jest rozklad zajaec i ogolnie jak wyglada ten obuz ... jak wyglada dojazd wlasnym srodkie mczy autokar ? prosze o odp dzieki
Szefix114 jesli sie jeszcze nie zapisałes to juz nawet nie marz :P no najwyrzej ze ktos zrezygnuje, z tego co sie orietuje to miejsc nie ma juz od ponad miesiąca
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg