No jak przyspawałes magiku? Od środka?? Jak bys to zrobił od zewnątrz to by spawy przeszkadzały.
Zaden mostek nie bedzie pasował, rura jest za krótka. prawie w ogole nie wystaje.
Gdzie ja taką sterówke dostane? Pan Zbyszek to ślusarz czy inny typ?
Poza tym chyba search nie działa jak powienien... co nie wpisze (ster, bunny, hopa, street) to nic nie znajduje. Ale wyszukiwanie autorów działa.
heheJ4wor myslenie nie boli, nie jestem zadnym magikiem otoz wbilem pasownego preta w rure sterowa (krotkiego i z dziura w srodku zeby linka przeszl) nastepnie nabilem na to 2 czesc rury sterowej i obspawalem oraz zeszlifowalem (tak tylko zeby nie wypadlo)- mostek pasuje...:| magia?
moj kumpel również spawał rure sterową i to chyba w dodatku aluminiową w juniorze 2003 (nie jestem pewnien czy ona jest z aluminium) ponieważ ja ukręcił i przez jakiś czas mu to nawet trzymało lecz z tego co wiem to później pojawiło sie pęknięcie które się opwiększało. a również wsadzał on pręt do środka.
zuku ja mam w Juniorku 05' stalową jak w DJ :] A co do tematu to pozostaje iśc do dużego serwisu gdzie to zrobią zostawić ze 120zł i iśc do domu z dobrą sterówką...