rosa ej ale ja wplacilem zaliczke !! I zadnego potwierdzenia ani nic nie dostalem:/ wogule w ciemnoi wszystko to jest kurwa robione :/ wplacilem jestem na liscie a oni nie racza nawet przyslac glupiego potwierdzenia...organizacja z dupy!!! wogule ktos wie jak to ejst??dostaje sie potwierdzenie jakis informator cokolwiek??czy poprostu w ciemno wszystko ..Bo ja nie mam zamiaru wplacic im kasy w ciemno jak oni nie racza nawet glupiego potwierdzenia wyslac.POzdro
czajnik dh tez wpłaciłem i nic nie dostałem, ale mysle ze nie przepadnie :P jeszcze chyba niedlugo trzeba im bedzie wysłać tą uzupełnioną karte kolonijną i umowe zgłoszenia. Moze ktos wie do kiedy te dokumenty trzeba im podesłać ?
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
SSijcie wszyscy pały, bo cioty jesteście :P i nie umiecie nawet no foota CIOTTTYYYYY mam pytanie czy jedziesz jakiś spoko street-dirtowiec? czy same dzieciaki na v10 ?
Ja chyba napisze i powiem zeby mi zaliczke oddali i pierdole ten oboz! Taka z dup organizacja nawet potwierdzenia nie przysla :/ Nic nie wiadomo kase w ciemno wyslalem..I dotego 3 turnus koliguje z festiwalem lepiej jechac za te 1000zl na festiwal i wydac ta kase..czy organizacja sie polepszy czy nadal wszycy beda w niepewnosci??
napisz maila,mi chodizlo o to ze nie dostalem info ze trzeba placic.rok temu tez nie dostalem potwierdzenia o wplaceniu zaliczki ale byla wiec nie boj zaby.