[NS Coaster SS] Wolnobieg - jaki i gdzie
[NS Coaster SS] Wolnobieg - jaki i gdzie
Jaki wolnobieg pasuje do tej piasty ( chodzi mi o wymiary gwintów (?) - tego co odróznia te wolnobiegi do NSa od tych bmxowych :) )
No i druga sprawa - gdzie to można dostać? byłem w klilku sklepach w Warszawie - iX, na Reymonta, na Jana Pawła... pisałem też do 7anna - nie mają :/ - może gdzieś w i-necie można zamówić ( trochę szukałem, ale jak już są jakieś wolnobiegi to wymiarami podają )
No i druga sprawa - gdzie to można dostać? byłem w klilku sklepach w Warszawie - iX, na Reymonta, na Jana Pawła... pisałem też do 7anna - nie mają :/ - może gdzieś w i-necie można zamówić ( trochę szukałem, ale jak już są jakieś wolnobiegi to wymiarami podają )
http://www.gtrowery.pl/sklep/prod.php?idg=32&idp=1110 tu mozesz dostac ale ten na 14 T bo 16T juz jest na duzy gwint :)
kurewsko ciezko to dostac... kiedys sam szukalem i w koncu krabolek mnie poratowal sprzedajac wolnobieg od nowej piasty :)
no i musisz tez zwrocic uwage do jakiego lancucha dostosowana jest zebatka.. do bmx czy mtb. w trakcie poszukiwan sam sie wyciulalem i kupilem wolnobieg, ktory dalo sie nakrecic, ale do ktorego nie posowal zaden lancuch mtb jak sie pozniej jak sie okazalo :(
no i musisz tez zwrocic uwage do jakiego lancucha dostosowana jest zebatka.. do bmx czy mtb. w trakcie poszukiwan sam sie wyciulalem i kupilem wolnobieg, ktory dalo sie nakrecic, ale do ktorego nie posowal zaden lancuch mtb jak sie pozniej jak sie okazalo :(
a ja wolałbym mały gwint, a w Rebornie mam ten większy przez co mogę mieć minimalnie 16 zębów ...a wolnobieg na mniejszy gwint dostaniesz w cykloturze ( www.cyklotur.com ), groszowe sprawy ...
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
heh... no i przyszedł do mnie wolnobieg z cykloturu - gwint pasuje - ten link co podałem, tylko, że dostałem 15T zamiast 14T w sumie przełożenie lepsze, ale na 15T łańcuch jest za luźno - na 14T dałoby się go skrócić i byłby bardzo napięty.... trochę kupa - bo nawet na paragonie jest napisane 14T ale liczyłem chyba z 10 razy i wychodziło 15 :) Coż... jak się uda krócej spiąć - może łańcuch troche się rozciągnął, a niewiele brakowało - to zostawie sobie go... jak nie to odeśle.
W każdym razie w cykloturze spokojnie dostaniecie wolnobieg do piasty NS Coaster Single Speed :)
W każdym razie w cykloturze spokojnie dostaniecie wolnobieg do piasty NS Coaster Single Speed :)