Amorek do XC!!
Amorek do XC!!
Witam!! Skladam znajomemu rower do XC i nie wiem jakie amorek dla niego bylby najlepszy w rozsadnej cenie!! Ja jezdze w FR 4x i nie zabardzo ostatnio wiem co i jak z amorkami do tego stylu jazdy!! Interesuje mnie cos do 700 zł i mniej,aby mialo to blokade skoku i bylo wytrzymale bo gos co na tym bedzie jzdzil wazy ze 100 kg.!! Co sadzicie o RS Judy J4(moze ktos juz na tym jezdzil)Albo PILOT jakis! Doradzcie!!
Pozdrawiam!!
Pozdrawiam!!
bol jest tymczasowy chwala jest wieczna
musi byc nowy ?
100kg to koles zajedziej amorka , o mx comp air coil niech zapomni - pod 100kg kolesiem taki amorek w ciagu tygodnia sie zlama ( korona ) a jezdzil w xc
ja bym poszukal psylo xc - nowe sa w okolicach 800 , sl drozsze nieco ale dla niego w sam raz , tylko twarda sprezyne dac
100kg to koles zajedziej amorka , o mx comp air coil niech zapomni - pod 100kg kolesiem taki amorek w ciagu tygodnia sie zlama ( korona ) a jezdzil w xc
ja bym poszukal psylo xc - nowe sa w okolicach 800 , sl drozsze nieco ale dla niego w sam raz , tylko twarda sprezyne dac
www.mm-foto.pl
wookie85 pisze:o mx comp air coil niech zapomni - pod 100kg kolesiem taki amorek w ciagu tygodnia sie zlama ( korona ) a jezdzil w xc
wg mnie ten amorek dal by rade...
koles mial pecha
zaczynalem swoja przygode ze skakaniem z mxc air i dlugo dawal rade... (waze ponad 70kg) ale w xc nie skacze sie z matrow tylko jak juz to z centymertow
mysle ze bomberki do xc sa godne polecenia, a moze jakis black manita
pozdro
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]