Elo!
Chciałbym sie dowiedzieć cos wiecej na temat tych amorkoow. Który z nich jest lepszy do czego. Mam rame Dragstara no i chce jakąś dwupoleczke. Junior 2005 chodzi po ok. 1300zł ale znałazłem Boxxera za 1200zł. No i tu powstaje problem co wybrać. Używał bym go w Dircie, 4x, moze jakies dropy no i troszke streetu (jakis manual czy cos). I ważne chce zeby sprzęt byl nowy. Proszę o porady.
P.S. : W sprzętowni nic ciekawego na te tematy nie wyczytałem
Po pierwsze jak mozna uzywac dwupolkia w streecie dircie i 4x? Przecie to amory kompletnie nie do tego.
Boxxer jest lzejszy (jaki boxxer?) Wedlug mnie kazde tlumienie rock shoxa jest lepsze niz ssv (zwyjatkiem sprezyny i elastomera). Junior moze byc troche mocniejszy. NO ja bym zdecydowanie wolal boxxera, ale nie do tego co napisales. ..
kazdy m ajakies fanaberie al eto troche mnei zagielo 2polka w dircie,streecie??4xjeszcze zrozumie ale nie dirt a z w/w to ja bym wziol juniora mocniejszy solidniejszy, lepiej chodzi bo domysla si eze ten boxxer to race a on napewno gorzej chodzi od juniora
konex jeżeli chodzi o regulację to boxxer nie ma więcej.....i junior i boxxer(race bo chyba o tego chodzi) mają po jedej regulacji...z tym że junior to ma napręzenie wstępne a race2006 ma regulację kompresji(race 2005 regulacja powrotu)
nie dosc, ze dwupółka do dragstara to jeszcze do streetu - no coment :P Tassadar ale w streecie nawet przy jakims innym triku niż bunnyhop dwupółka raczej przeszkadza niz pomaga. do streetu najlepszy sztywniak jest
Piter_TL - pytanie z serji ciezkich, zaraz bedzie swieta wojna co lepsze, junior czy boxxer race, o pytaniu co wytrzymalsze to juz niewspomne. Poszukaj w arch. bo na ten temat jest naprawde sporo.
Kamilek z tego co wiem to do Dragów są czesto montowane 2 poolki Jakies Monstery czy Juniory.
A tak zeby nie zakładać nowego topicku to ktoora wersja pike'a bedzie dobra bo podobno ta najtańsza jakaś lipna jest??
Pasowało by w roczniku 2005
EEEE... tam pan Piter_TL jest zaje****y ja na jego miejscu wziolnym Sper Monstera do trialu albo Shivera. Człowieku ty chcesz mieć amora 3 razy droższego od ramy?? Ja na twoim miejscu wziolbym DJ III albo Z150 bo tobie pewnie na duzym skoku zalezy zeby bylo cool i sprzedałbym draga i kupił coś lepszego np. używany NS Bitch albo Dangerous Mike-a jakiegoś. Troche masz do dupy pomysły. Pozdro i życze ci powodzenia z takim trybem myślenia napewno dalego nie zajedziesz a jużnapewno daleko nie polecisz.
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
Najtańsza nie powinna być lipna, bo droższe mogę mieć ewentualnie komory powietrza bądź rury sterowe z alu, więc podstawowa "sl'ka" powinna być najbardziej pancerna(i ciężka zarazem).
Pozdro.
XXX za takie opinie dziekuje...
Ramy nie zmieniam... bonie potrzebuje lepszej
Mysle zeby kupić Z1 ale DJ nie chce i prosba nie jezdzij tak po wszytskich po takie forum nie do tego słuuzy mozna chyba jakoś grzeczniej??
ja bym ci radzil pike, psylo może jakiegoś dj'a 2003 ale niekupuj dwupólki bo to uniemożliwi ci robienie niektórych trików oraz będzie ci je trudniej wykonać
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange
A OD KIEDY WG WAS W JUNIORKU JEST SSV???? PRZECIERZ TAM JEST SSVF CO SIE ZNACZENI ROZNI OD SSV. JUNIOREK CHODZI ZAJEBISCIE WYBIERA NAWET MALY ZWIREK A NP NA SCHODACH NIE DA SIE GO DOBIC (DZIEKI SSVF KTORE JAK WIADOMO MA PLYWAJACY TLOK STERUJACY PRZEPLYWEM OLEJU A NIE JAK W SSV GDZIE JEST ZWYKLY OBWOD PRZEZ KTORY PRZEPLYWA OLEJ). WEZ JUNIORKA!!