no więc.. mam amortyzator dokładnie Psylo Race Tulio 2002 na oś 20mm. Mam problem.. - składam rowerek nareszczie odebralem ostatnio rzecz - przednie koło - single track i piasta quando na oś 20mm(budowa jak big bertha funna). No i jak przykrecam tarcze do kolo to srubki ocieraja o amortyzator, wiec jazda jest nie możliwa z przednim hamulcem. Probowalem odwrocic te podkladki od piasty - nie ma innej mozliwosci, jak wezme je na odwrot to opona ociera o podkowe amora a rower by zostawial 2 slady.. nie mam pojecia co z tym zrobic, ewentualnei jaka piasta bedzie pod to pasowac ?
dla tych co nie potrafia sobie tego wypbrazic - foto :
http://img76.imageshack.us/my.php?image ... onk0vx.jpg
dodam jeszcze ze w 888 na tej piescie nie ma zadnego problemu, hamulec idealnie pasuje oczywiscie na adapterze pod 20mm, wiec nie jest to jakas nie typowa piasta..
Psylo Race - Problem Z Piastą
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Psylo Race - Problem Z Piastą
jezu.... czytaj najpierw o co chodzi potem odpowiadaj...
"Probowalem odwrocic te podkladki od piasty - nie ma innej mozliwosci, jak wezme je na odwrot to opona ociera o podkowe amora a rower by zostawial 2 slady.. "
"Probowalem odwrocic te podkladki od piasty - nie ma innej mozliwosci, jak wezme je na odwrot to opona ociera o podkowe amora a rower by zostawial 2 slady.. "