jak komus sie chce to ja jutro kolo 13 odbieram bmx kumplowi i jakby ktos byl to niech mnie szuka na magdalence, albo w rynku :) wiem ze brzydko ale musze odebrac ;P
A może zorganizujemy dwie masy?? Na pierwszej moglibyśmy pośmigać po mieście(tak jak w tamtym roku) a np dwa tygodnie później spotkać sie z łopatami.Co o tym myślicie??
No to może ktoś w końcu poda jakiś dokładny termin i miejsce, bo takie dumanie to nic nie daje (nawet czlowiek nie czuje że mu sie rymuje) ja proponuje jakąs sobote/niedziele - najlepiej słoneczna. Może skarbonka 1go lub 2go kwietnia 12:00 do 12:30 a potem jazda ??? prognoza poki co pozytywna...
szOt 1,2.. po mieście pojeździć, można, ale nic innego nie zdziałamy.. moim zdaniem najlepiej by było 8 lub 9, ponieważ coś już stopnieje.. co reszta na to??
eee jak w tym tygodniu bedzie cały czas tak ciepło to w lasku juz nie powinno byc sniegu tylko pewnie bedzie gnoj. mimo wszystko wolalbym pojechac do lasku a nie szwedac sie bez celu po miescie
W sumie w Castoramie czy jakoś tak są łopaty którymi odwalali kanały odprowadzające wodę (kopali w lodzie) na AWF i sie nie połamały. Ale o co mi chodzi... One są po 9.99 o ile dobrze pamiętam. Każdy by mógł kupić jedną i WIŚTA!!
A na dualu jest taka sprawa że śnieg jest już prawie żaden, ale chodzi o tzw. błocko. cały stopniały śnieg przecież nie zniknie tak se, tylko się stopi i zrobi syf. Więc trzeba by jeszcze ze 2 tygodnie totalnej lampy po przynajmniej 15 stopni C żeby to jakoś fajne było, a potem można przyjechać się pobawić z łopatami. Ziemia będzie "świeża" i będzie można ponaprawiać dzióry i zrobić może coś nowego. Np przerobić tą Dirto-bandę za doublem bo w sumie taka troche chujowa jest =D A na mase to ja chętny jestem...