Dj 3 2003 Oplaca sie kupić Pekniętego ??
-
- Kontakt:
O_o zwrocilem sie konkretnie do Ciebie a nie do gregorio
to czy samochod sie psuje to pojde albo napisze do ASO ?
stary wez sie jebnij
ilu Twoim kolegom strzelila korona ? pewnie co 2 ma dj, a ktoremus rozpadla sie?
po 3 jakbys zgadl tak jezdze po bulki, do kosciola i czasami po parku.
to czy samochod sie psuje to pojde albo napisze do ASO ?
stary wez sie jebnij
ilu Twoim kolegom strzelila korona ? pewnie co 2 ma dj, a ktoremus rozpadla sie?
po 3 jakbys zgadl tak jezdze po bulki, do kosciola i czasami po parku.
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja nie kupił bym peknietego amorka, tez miałem dj3 z 2003 i tez zaczeła pekac korona. Tez w miejscu tych dziurek w które wkreca sie błotnik. Wez sobie dozbieraj i kup cos w lepszym stanie. Popatrz na amorQi w sklepie www.mud-brothers.com/sklep nawet niskie ceny tam maja.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=2332
Ludzie o co wam chodzi?? :/ Ja znam naprawdę dużo osób, któe jeżdżą na pękniętych i nikomu się to nie powiększa :/ Pękniętych do końca jest naprawdę znikoma ilość.
Jeżeli ja bym miał kupować to bez wachania kupiłbym pękniętego 2003, który pracuje sporo lepiej od 04. Naprawdę z dj-ami panuje większa psychoza niż z ptasią grypą. Bzdury gadacie i tyle. Te pęknięcia nie powstają z zakatowania amora, tylko przez sposób produkcji (wada fabryczna), która nie powoduje rozwalenia amora na dwa kawałki.
Jeżeli tak bardzo się boisz to kup 2004, ale musisz się spodziewać, że w krótce takie pęknięcie się pojawi ;]
Spawanie to już całkiem poroniony pomysł..
Jeżeli ja bym miał kupować to bez wachania kupiłbym pękniętego 2003, który pracuje sporo lepiej od 04. Naprawdę z dj-ami panuje większa psychoza niż z ptasią grypą. Bzdury gadacie i tyle. Te pęknięcia nie powstają z zakatowania amora, tylko przez sposób produkcji (wada fabryczna), która nie powoduje rozwalenia amora na dwa kawałki.
Jeżeli tak bardzo się boisz to kup 2004, ale musisz się spodziewać, że w krótce takie pęknięcie się pojawi ;]
Spawanie to już całkiem poroniony pomysł..
<b>Xxsin</b> Potwierdzam w 200% Twoje zdanie. Znam wiele osób które latają na pękniętych marzocchi ( sam jestem jedną z nich ) i powiem że większość z was wypisuje takie głupoty że szkoda to czytać. Jakoś przez ponad 2 lata ostrego katowania teg sprzętu nie zdażyło się żebyśmy musieli odwiedzać dentystę :) Skoro marcoki są takie lipne bo pękają to co powiecie o amorach typu rst lub wspaniałym suntour duro które nie pękają, tylko od razu rozpadają się na drobne kawałki.
AdamsLZ RST i Duro to inny przedział cenowy i inne zastosowanie (xc-enduro), więc porównywanie dj-a do nich jest nie na miejscu...
O dj-ach jest opinia, że to "amór do dupy" i "śmierdzi" , szkoda tylko, że większość osób które tak twierdzą nigdy dj-a nie widziały, tylko przeczytały na forum, że jest "do dupy"....
O dj-ach jest opinia, że to "amór do dupy" i "śmierdzi" , szkoda tylko, że większość osób które tak twierdzą nigdy dj-a nie widziały, tylko przeczytały na forum, że jest "do dupy"....
Xxsin Popieram takich jak Ty
kazdy kto mysli ze po pojaieniu sie rysy mozna odliczac dni do rozpadu widelca albo ze sa one wynikiem wyłacznie spałowania marzoka jest w kurewskim błędzie.
a to w jakim stanie widelec jest naprawde i jak byl uzytkowany to wie juz wlasciciel i jego koledzy.
kazdy kto mysli ze po pojaieniu sie rysy mozna odliczac dni do rozpadu widelca albo ze sa one wynikiem wyłacznie spałowania marzoka jest w kurewskim błędzie.
a to w jakim stanie widelec jest naprawde i jak byl uzytkowany to wie juz wlasciciel i jego koledzy.
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale