Mam problem. Zaczynam jezdzic w street'cie i nie wiem czy kupic sobie sztywny widelec czy dozbierac kase do amora. Jesli sztywny to zapodajcie jakies propozycje i linki gdzie mozna go zakupic. :P Z góry dzieki. Pzdr 4 all.
MaximuMsluchaj to jest tak. Sztywniak nie tlumi wszystko opiera sie na nadgarstkach. Wedlug mnie fajniej sie w streecie i dircie jezdzi na sztywniaku. Ale wtedy juz sobien ie bardzo pozjezdzasz czy poskaczesz jakies male dropy. Jak sztywniak to treka albo da bomba. Reszta jest brzydka.
trek, dabomb, cmp, dmr, funn - troche jest tych widelcy, no i zalezy czy chcesz na 26" czy 24" i jaka os. ale wole i tak od amora bo bardziej rower sie czuje, masz pelna kontrole
sztywniaka bierz jesli chcesz jezdzic konkretnie tylko street i dirt, bo do niczego wiecej sie nie nada. A ten flybat jest ok, chodz cmp jest chyba identyczny- a tanszy, tyle ze jest troche brzydszy i nie ma naklejek.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
najlepiej kupic jakiegos dj3 i ci wystarczy jest idealny do streetu tylko ma jeden minus ze muglby troszke mniej wazyc ale to bardzo nie odczuwalne.. a ze sztywnych to nie bral bym do streetu bo bola nadgarstki i nie ma sie z czego wybic i przod bardzo nisko jest a jesli tak to bierz dabomb, cmp lub woodman!