edit: OPCJA SZUKAJ DZIAŁA!!!!!!!!
edit: OPCJA SZUKAJ DZIAŁA!!!!!!!!
witam niedziała mi szukaczka, a wam??? mam mozille jezeli to coś zmieni..
edit: zmieniłem nazwe zeby niektórzy zaczeli szukać bo niekórzy tłumaczą sie "opcja szukaj nie działa"
edit: zmieniłem nazwe zeby niektórzy zaczeli szukać bo niekórzy tłumaczą sie "opcja szukaj nie działa"
Oczywiscie bedzie dzialac , w chwili obecnej na serwerze pracuje nad odbudowa slow , niestety nie wszystkie sie przeniosly , ale to juz jest maly pikus poniewaz 7100 postow juz sie odbudowaloRzemieN pisze:a ludziom sie bulwersatory zalaczaja bo nikt nie szuka :D
Przepraszam z gory za cale zamieszanie
-
- Kontakt:
jagro mozna by usunac wszystki i zkaldac posty odnowa i usprawnic wyszukiwarke by szukala tylko po tematach a nie po tresciach bo t nie ma sensu jezeli szukam cos o marozchi dj 3 to nie che widziec wszystkich postów gdzie w srodku pojawila sie nazwa marozchi bo to troche besensu wedlug mnie
troche roboty jest z tym :d
edit:
wedlug mnie przydalo bys ie tez zeby pousówac urzytkowników kturzy nie uzwyaja swoich kąt np wyslac e-mial do ludzi który maja konta czy chca zachowac swoje konta bo nazwy sa przez nich blokowane a nogdy nie widzialem ludzi o takich ksywakach na dh zonie( ja np chcial bym soja ksywke prawdziwa uzywac a musze uzywac zupelnie inna wymyslana i pewni wielu ludzi tak ma z chcia by to zmienili )
co ty na to jagro
edit:
wedlug mnie przydalo bys ie tez zeby pousówac urzytkowników kturzy nie uzwyaja swoich kąt np wyslac e-mial do ludzi który maja konta czy chca zachowac swoje konta bo nazwy sa przez nich blokowane a nogdy nie widzialem ludzi o takich ksywakach na dh zonie( ja np chcial bym soja ksywke prawdziwa uzywac a musze uzywac zupelnie inna wymyslana i pewni wielu ludzi tak ma z chcia by to zmienili )
co ty na to jagro
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=132498620
sprzedam stratos s8
sprzedam stratos s8
to tu jest jakis serwer..
:]]
-
:]]
-
widze twoj mozgfreeride123 pisze:jagro mozna by usunac wszystki i zkaldac posty odnowa i usprawnic wyszukiwarke by szukala tylko po tematach a nie po tresciach bo t nie ma sensu jezeli szukam cos o marozchi dj 3 to nie che widziec wszystkich postów gdzie w srodku pojawila sie nazwa marozchi bo to troche besensu wedlug mnie
edit:
co ty na to jagro