Jak tak mozna ludzi w dzwona robi

:Bike-He@d:
Kontakt:

Jak tak mozna ludzi w dzwona robi

Post autor: :Bike-He@d: »

K U R W A A A A A A A A A A A A uff

normalnie mialem tego nie pisac al *** mnie strzela czekam na rower juz 2mc bo nie ma ramy ,panowie z duncona sie popisali rama miala byc w styczniu a jeszcze jej nie ma...;( mowa o tosa inu ostatnio wsztrzymali produkcje i to wszystko przedluzylo... tak nie mozna ludziom kitu wciskac!!!!!!!!!! bez przesady zeby byla jakas alternatywa i mozliwosc zmiany ech najblizszy termin to po dniac wolnych <sciana>
::::::Give me Fuel, Give me Fire ...my desire:::::::
Julo_HC
Kontakt:

Post autor: Julo_HC »

A ja cos slyszalem ze chyba teraz przyszly. Druga wersja to taka ze stopja na cle. Normalka ze sie czlowiek wkurwia jak ramy nie ma, ale wierz mi ze jak ja juz dostaniesz to sie nie rozczarujesz. Mialem w lapach tosa inu i naprawde wypasiona ramka :)
gg: 3212274

[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
Kontakt:

to mi teraz rogala napedziles;) bo sie balem ze moze byc lipa ale to sie mowi bedzie za miesiac czy cos a nie co tydzien ze bedzie za tydzien.... nie jestem jakos na nich zly bo wiadomo ze im tez zalezy zeby to zrobic i sprzedac ale mega jestem wkurwiony bo nie ma co robic ... doprowadza do tego ze popadne w nalog i laska m i sie znudzi:P
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

hehe najlepszy jest pyro...na swojego coilera czeka pół roku!!!
maja byc 20 maja:D
mają...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

dzisiaj do nich jakies ramy byly moze tosa tez...na pewno pitbulle...a na tosa inu warto poczekac ;))
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
morbit
Kontakt:

Post autor: morbit »

A ja na klamki od amp-bike'a czekam od

października 2003 buehehehe.......jak mam dobry humor to do ich dzowonię, a oni mnie zapewniaja że "tak, tak oczywiście już, już"
goRz
Kontakt:

Post autor: goRz »

Widze, że w tym roku wielu polskich dystrybutorów taką wtopę robi. Duncon, ski-team .... Ja tez na coilera czekałem ale sie na VT przerzucialem bo bedzie już po długim weekendzie... (w sumie było jeszcze kKILKA sztuk na pocz marca ale wtedy kasy nie mialem)
"Hey ho lets go!"
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

eh dobrze ze ja nie musze (narazie :P) sprowadzac sprzetu :P
staram sie brac tylko to co jest na skladzie, w sklepie na swojego 661 czekalem tydzien az w koncu kupilem uvexa dh ktory byl na wystawie :]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

Na ja swoeje klameczki tektro które szły z BikerShop do sklepu w łodzi długo długo...

Miały być 16 marca a były pod koniec kwietnia :-\ ale już je mam i jestem zadowlony :D

BikerShop
ul.Czarnowiejska 6 Kraków

Ludzie z Krk kupujecie tam bo tanio tam musi być ??
Dual
Kontakt:

Post autor: Dual »

Stary Kurwa nie daj soba pomiatac , dzwon do nich i nie daj sie w chooja robic , odmow ramke i kup sobie inna:}
..::Zabrze::.
..::YoOo.Dual is Cool::..
..::GG 9463170 ::..
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

Tak to teraz jest że wszystko jest opuźnione i dużo producętów zwleka z zamówieniami tak jak z dostawami rowerów mają bgyć dopiero w maju bo po tym ja do Unii wejdziemy
The Power Is On Your Side !!!
Kontakt:

Dzwonic dzwonie i dzwonie i gowno a odmowic nie moge bo nie ma za taka kase alternatywy o takich parametrach i *** wlasnie to mnie wkurwia bo w innym przypadku nie bede mowic kraju ale taka sytuacja raczej by nie wystapila chociaz?
dandipl
Kontakt:

Post autor: dandipl »

moj kolega tez czekal na tosa inu od stycznia, w koncu pojawila sie mozliwosc wziecia da bomba projectil`a... jakby niepatrec cena wyzsza o duuuuzo, no ale chcial poczatkowo tosa inu, kupil do niego odpowiedni amor i wsystko, a skonczyl z rama na ktorej w olsztynie nie ma gdzie jezdzic ... 275mm skoku :/
Po za tym duncon daje dupy z ramkami tak samo jak NSX, na suburbana mojemu koledzie tez kazali czekac do polowy maja...
ogolnie polska to kraj w ktorym niczego nie mozna byc pewnym, bo nawet jak ma sie kaske na sprzet to sprzetu dla odmiany nie ma.... jak w komunie :-)
Bike - 2 wheels, 1 passion :-) ---===FAN KRANK RACING===---
Kontakt:

co jak co ale jak bym skonczyl jak twok kumpel to raczej bym z rogalem pol roku chodzil ale i tak i tak bedzie tak ...

noi nie przejmowal sie ze nie ma gdzie jezdzic a tak nawiasem do dawaj na tor mx co tam macie ;)
Dummy
Kontakt:

Post autor: Dummy »

no ja tez czekam na streetlegala... od pazdziernika nie mam bajka ;((( no ale jak juz bede mial - to tez sie nie rozczaruje :)))

taki kraj - ale gdyby duncon i NSX tylko mogli - na bank mielby te ramki wczesniej ;)))
...::: KAWASAKI ZX-6RR 2005 :::...
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

ja moze nie rowerowo ale na zlaozenie neta czekalem 2 lata =//// w 200tysieczynm miescie =/ 2 kilometry od centrum =/

kumple czeka z 3 tygodznie na detke :D
ryciek
Kontakt:

Post autor: ryciek »

ja na ramke nicolai czekalem 4 miesiace zamiast obiecanych 2 i nie powiem, bo mnie **** chcial strzelic i bylem gotow odkrecic to wszystko. ale kiedy tylko zlozylem rowerek i zaczalem jezdzic to przekonalem sie, ze warto bylo.
bracia strach, siostry koszmar i wujek samo zlo.
Skylinegtr
Kontakt:

tosa

Post autor: Skylinegtr »

:Bike-He@d:, wczoraj byłem w siedzibie Duncona i akurat widziałem że przyszły im jakieś paczki z tajwanu (osobno wachacze, osobno przednie trójkąty) narazie nawet nie pomalowane (bo malują w kraju), wyglądały na tosa inu (choć pewności Ci nie dam)

Także spokojna czaszka skaut, być może jedna z tych ram to twoja tosa inu, pójdą do malowania i niedługo rame powinieneś mieć.

Ale i tak nie podlega dyskusji że sprzedawcy robią nas w *****
dandipl
Kontakt:

Post autor: dandipl »

Tor do MX, ta mamy nawet 2, ale rozprzedz takie cudo - 275 skoku, brak sys. VPP, jak chcesz troche bardziej przycisnac to pompujesz jak dzika suka :] a jakby nie patrzec to na torze do mX trzeba sie troche napedzic :D
Bike - 2 wheels, 1 passion :-) ---===FAN KRANK RACING===---
ODPOWIEDZ