Jak tak mozna ludzi w dzwona robi
-
- Kontakt:
Jak tak mozna ludzi w dzwona robi
K U R W A A A A A A A A A A A A uff
normalnie mialem tego nie pisac al *** mnie strzela czekam na rower juz 2mc bo nie ma ramy ,panowie z duncona sie popisali rama miala byc w styczniu a jeszcze jej nie ma...;( mowa o tosa inu ostatnio wsztrzymali produkcje i to wszystko przedluzylo... tak nie mozna ludziom kitu wciskac!!!!!!!!!! bez przesady zeby byla jakas alternatywa i mozliwosc zmiany ech najblizszy termin to po dniac wolnych <sciana>
normalnie mialem tego nie pisac al *** mnie strzela czekam na rower juz 2mc bo nie ma ramy ,panowie z duncona sie popisali rama miala byc w styczniu a jeszcze jej nie ma...;( mowa o tosa inu ostatnio wsztrzymali produkcje i to wszystko przedluzylo... tak nie mozna ludziom kitu wciskac!!!!!!!!!! bez przesady zeby byla jakas alternatywa i mozliwosc zmiany ech najblizszy termin to po dniac wolnych <sciana>
::::::Give me Fuel, Give me Fire ...my desire:::::::
A ja cos slyszalem ze chyba teraz przyszly. Druga wersja to taka ze stopja na cle. Normalka ze sie czlowiek wkurwia jak ramy nie ma, ale wierz mi ze jak ja juz dostaniesz to sie nie rozczarujesz. Mialem w lapach tosa inu i naprawde wypasiona ramka :)
gg: 3212274
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
-
- Kontakt:
to mi teraz rogala napedziles;) bo sie balem ze moze byc lipa ale to sie mowi bedzie za miesiac czy cos a nie co tydzien ze bedzie za tydzien.... nie jestem jakos na nich zly bo wiadomo ze im tez zalezy zeby to zrobic i sprzedac ale mega jestem wkurwiony bo nie ma co robic ... doprowadza do tego ze popadne w nalog i laska m i sie znudzi:P
::::::Give me Fuel, Give me Fire ...my desire:::::::
-
- Kontakt:
moj kolega tez czekal na tosa inu od stycznia, w koncu pojawila sie mozliwosc wziecia da bomba projectil`a... jakby niepatrec cena wyzsza o duuuuzo, no ale chcial poczatkowo tosa inu, kupil do niego odpowiedni amor i wsystko, a skonczyl z rama na ktorej w olsztynie nie ma gdzie jezdzic ... 275mm skoku :/
Po za tym duncon daje dupy z ramkami tak samo jak NSX, na suburbana mojemu koledzie tez kazali czekac do polowy maja...
ogolnie polska to kraj w ktorym niczego nie mozna byc pewnym, bo nawet jak ma sie kaske na sprzet to sprzetu dla odmiany nie ma.... jak w komunie :-)
Po za tym duncon daje dupy z ramkami tak samo jak NSX, na suburbana mojemu koledzie tez kazali czekac do polowy maja...
ogolnie polska to kraj w ktorym niczego nie mozna byc pewnym, bo nawet jak ma sie kaske na sprzet to sprzetu dla odmiany nie ma.... jak w komunie :-)
Bike - 2 wheels, 1 passion :-) ---===FAN KRANK RACING===---
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tosa
:Bike-He@d:, wczoraj byłem w siedzibie Duncona i akurat widziałem że przyszły im jakieś paczki z tajwanu (osobno wachacze, osobno przednie trójkąty) narazie nawet nie pomalowane (bo malują w kraju), wyglądały na tosa inu (choć pewności Ci nie dam)
Także spokojna czaszka skaut, być może jedna z tych ram to twoja tosa inu, pójdą do malowania i niedługo rame powinieneś mieć.
Ale i tak nie podlega dyskusji że sprzedawcy robią nas w *****
Także spokojna czaszka skaut, być może jedna z tych ram to twoja tosa inu, pójdą do malowania i niedługo rame powinieneś mieć.
Ale i tak nie podlega dyskusji że sprzedawcy robią nas w *****