Deore 535 czy Tektro Aliga ??

mrnezg
Kontakt:

Deore 535 czy Tektro Aliga ??

Post autor: mrnezg »

Mam kolejne pytanie. Proszę o recenzje tych dwóch hebli. Najlepiej tych co na nich jeżdzili bo mam kolejny dylemat co kupić. Chodzi mi o przedni hebel.
duffs
Kontakt:

Post autor: duffs »

Osobiście mogę Ci polecić deorke.Mocny hampel za małą kase.Tylko włóż tarczę 8' i wypas.Na tektro nie jeździłem wiec sie nie wypowiem.Ale z deorki powinienes być zadowolony.
macio
Kontakt:

Post autor: macio »

lepszy win zip
http://www.dobrerowery.com/ => kupuję i polecam
FR-zone
Kontakt:

Post autor: FR-zone »

Siemak. Własnie testuje sobie 535 i powiem, ze przy tarczy 160 wypasik hamulec. Hamuje jednym palcem bo dwoma sie boje, (może to dlatego, że wczesniej mialem mechanika). Ogólnie bardzo polecam, przez 2 tygodnie testowania zauwarzyłem jeden mankament, mianowicie po zamoczeniu siła hamowania drastycznie spada ale to ewidentna wina klocków żywicznych, po wymianie na metaliczne powinno być gicik. Aż strach pomyśleć co bedzie jak 200mm sobie założe.

Co do tektro (jaki model??, ja słyszałem o Aquila(mech) i Auriga(hydro) nei jeżdziłem, niewiadomo jak z awaryjnością i ogólnie jakby zaczą się psuć, to zamiennych do niego nie dostaniesz bo bardzo malo tego jest.
ODPOWIEDZ