Deore 535 czy Tektro Aliga ??
Deore 535 czy Tektro Aliga ??
Mam kolejne pytanie. Proszę o recenzje tych dwóch hebli. Najlepiej tych co na nich jeżdzili bo mam kolejny dylemat co kupić. Chodzi mi o przedni hebel.
Siemak. Własnie testuje sobie 535 i powiem, ze przy tarczy 160 wypasik hamulec. Hamuje jednym palcem bo dwoma sie boje, (może to dlatego, że wczesniej mialem mechanika). Ogólnie bardzo polecam, przez 2 tygodnie testowania zauwarzyłem jeden mankament, mianowicie po zamoczeniu siła hamowania drastycznie spada ale to ewidentna wina klocków żywicznych, po wymianie na metaliczne powinno być gicik. Aż strach pomyśleć co bedzie jak 200mm sobie założe.
Co do tektro (jaki model??, ja słyszałem o Aquila(mech) i Auriga(hydro) nei jeżdziłem, niewiadomo jak z awaryjnością i ogólnie jakby zaczą się psuć, to zamiennych do niego nie dostaniesz bo bardzo malo tego jest.
Co do tektro (jaki model??, ja słyszałem o Aquila(mech) i Auriga(hydro) nei jeżdziłem, niewiadomo jak z awaryjnością i ogólnie jakby zaczą się psuć, to zamiennych do niego nie dostaniesz bo bardzo malo tego jest.