Topic i jest o tym, że Nemero zaginął i mongoł go odnalazł, a nie o tym kto ma troya, kto dragstary i na co kogo stać. Trochę się to wymknęło spod kontroli. Powinniście trochę przystopować... po hui sobie ciśnienie podnosić..
Wyluzujcie panowie, bo ta dyskusja do niczego nie prowadzi, tylko się wszyscy wyzywają...
Ja mam też na sprzedaż autografy nemera po 150zł :) Jak ktoś chce to niech pisze. Wysyłka gratis.
wlasnie kuba krk a ja mam pluszowego misia na kierownicy i wała !! moj miś !! jak zarobisz to bedziesz mial ^^
PS. Kupujcie autografy u ksina bo ma wysylke free a mongol 60 :P jak nie trudno obliczyc 99.99 + 60,00 = 159.99 PLN a ksin 150. po co przeplacac skoro nie widac roznicy :P ?
Dobra udao mi sie zdobyć 2 autografy nemero, oddam za 50zł sztuka... na zamówienie moge mu cos podkosić z plecaka chce ktos koszulke po WFie? swieza jeszcze mokra będzie co do ceny to sie ugadamy :)
ale ja nie mam w Złotówkach tylko w Etiopiańskich pesetach !! 1 etiopiańska peseta jest mniej warta niż złowtóka !! :P więc przeliczcie raz jeszcze gdzie sie opłaca :D
sponsorzy i zero osiagniec , gregorio muahaha dobre sobie
widzisz sam swoja osoba sprowadziles cale to gowno na siebie i jak dla mnie nie ma co sie dziwic ze wszycy jada cie jak moga...teraz juz zawsze bedziesz kozlem ofiarnym ;]
Dopiero przejrzałem na oczy, co sie tu odpierdala :D Ale lol...Jak można taką popeline siać...? Poziom jazdy z dupy i jakiś koślawy sponsoring :| Nemero...zostań przy jeździe dla przyjemności i nie wal lipy sobie, nam i tym "sponsorom"! Czy ja też jestem pro-rider? Mam sponsora...tata mnie czasami poratuje, jak coś rozwale :/ ZASTANÓW SIE MOCNO!