Dobry Serwis Krakow

wojtek1506
Kontakt:

Dobry Serwis Krakow

Post autor: wojtek1506 »

Potrzebuje adresow dobrych serwisow rowerowych w Krakowie. Z gory dziekuje
http://wojtekkrk.pinkbike.com/ -> zapraszam :)
tadzio-krk
Kontakt:

Post autor: tadzio-krk »

2.04.2006 otwarcie mud-serwisu, zobaczymy czy bedzie dobry :) a tak dobrych teraz to nie wiem zalezy co chcesz serwisowac wiekszosc mozesz sam :P
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Dobry serwis to Pogotowie rowerowe na ul. Kalwaryjskiej na przeciwko korony. Dobrze się znają, jednak ceny mają zdecydowanie za wysokie.
Serwis Skury jest ok. to jest chyba cieszyńska albo olsztyńska (blisko kleparza) w mavericku też spox serwis, jednak to już nie to co wyżej wymienione. W Ando też dobry serwis (ul. Madlinskiego), a w Cyklo-sport dobrze koła zaplatają :)
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

Xxsin:P ja nie bede mowil kto w cyklo(centrum) - nie cyklo-sporcie:D koła zaplata(ł):) :D
krawiec
Kontakt:

Post autor: krawiec »

maverick odpada...
back in da game...
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

dluga-rapi wydaje sie byc ok...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

a czemu nikt nie wspomniał o moim ulubionym sklepo-serwisie?? CYCLO-CENTRUM ;-DD

już mi odbija z braku bike'a

yasiuuuniom lepiej sie nie przyznawaj.....heheheh

a co do serwisu mud-brothers....kto tam będzie serwisował rowerki? pytam tylko z czystej ciekawości
Biker766
Kontakt:

Post autor: Biker766 »

A co powiecie o Decathlonie??

Mojemu koledze tam kiedyś bicie w kole likwidowali. Miał bicie 5mm zlikwidowali do 1 mm i powiedzieli, że jeszcze nie całe i nie musi płacić.

A do zaplatania kół omijajcie Windsporty...

Pozdro 600
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

mówili mi, że w cyclo-centrum dobrze zaplatają koła. i może dobrze by mi zapletli, gdybym miał dm24 i jakąś piastę shimano, bo taki set zaplatali już pewnie miliony razy... a tak mam obręcze w stosunku do piast przesnięte w lewo i na razie nici z zamontowania holy rollera z przodu, bo będzie ocierał
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Dragon-kr pisze:a co do serwisu mud-brothers....kto tam będzie serwisował rowerki? pytam tylko z czystej ciekawości

Ja ;]

Mamy nadzieje otworzyć juz 3 kwietnia wiec zapraszam. W serwisie będe narazie pracował ja oraz kolega którego raczej nikt nie zna, bo do tej proy pracował w sklepie, który go bardzo ograniczał. On jest tez właścicielem serwisu.

W przyszłym sezonie (w tym juz chyba nie zdążymy) otwieramy tez sklep.

Serwis będzie mieścił sie w samy centrum Nowej Huty. Oś. Centrum B 3. Czyli w zasadzie na placu centralnym.

EDIT:

Póki co szczerze polecam SERWIS 24 (serwis Skury). Ulica Cieszyńska (chyba 1 albo 2 po przeprowadzce, ale ulica mała wieć łatwo znaleźć po piknych zielonych drzwiach oklejonych "serwis 24")
Szczurek
Kontakt:

Post autor: Szczurek »

Ja polecam Pogotowie Rowerowy na Kalwaryjskiej. A apropo cen to zawsze sie tam można dogadać i często jest niesamowity klimat, znaczy chyba był bo Rafał już tam nie pracuje, a szkoda bo zawsze był zlew:D
http://www.pinkbike.com/photo/1370736/
Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

motomyszniom...ja raczej z waszego serwisa kozystać nie bydem.......mam swoje umiejętności w tej dziedzinie ;-)

Breeder bez znaczenia jaki set tam zaniesiesz do zaplatania......noo chyba że przyniesiesz obręcz za 10zł piasta za 15zł to będzie niezły ubaw ze zrobieniem takowego koła :-)
jak są wszzystkie części nowe too nie ma większego znaczenia przyzaplataniu i centrowaniu....gorzej jak już obręcz jest zmasakrowana......oj....to przy takim czymś niezła łacina leci
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

a ja tez polecam serwis 24 SKURY, skura swoj czlowiek! :)
ExIsT
Kontakt:

Post autor: ExIsT »

mud-serwis zapewnie bedzie ok
mavericka polecam kolo mogilskiego
http://www.pinkbike.com/photo/893261/
gg:1442499
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Dragon-kr
Atomlab+DaBomb to nie piasty i obrecze za 10zł ;)
A krzywo jest.

Maverick dobry serwis, najczesciej tam jezdze bo blisko.
MadBradersom zycze powodzenia, szkoda ze tak daleko to bedzie :/
skane
Kontakt:

Post autor: skane »

popieram servis skury cieszynska 8 chyba
ewentualnie na zwierzynieckiej
http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=skan3
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Niektórzy ludzie podczas centrowania kół popełniają mały błąd. Coprawda koło jest super. Nie ma bić ani nic w tym stylu.

Niestety Ci niektórzy, a pare razy juz sie natknołem na takie koło, .. popełniają jeden błąd... oś symetrii piasty nie pokrywa sie z osią symetrii obręczy ;/

I koło jest przesunięta w hakach, ja przez coś takiego połamałem amora :| ... zeby koło było okej to w jednym haku oś była niżej niż w drugim .. i raz puściło .. no i ***** była tez nieziemska :)

Mimo wszytko zapraszam to Mud Serwisu ;)
Dla bikerów z dh-zone - zniżka 15% ;]

Dragon - ale wpaśc możesz zawsze ;)
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

BreederTy masz AtomLab'y na piescie NS'a i DaBomba? zaplatałes w wakacje w CYCLO-CENTRUM?
Cos MadCow wspominał ze to AtomLaby...
Tak pytam bo chyba je kojarze:D Jesli to te co mam na mysli to ja je zaplatałem:D ale nie ja centrowałem:D zwalam na Pana Mańka:D:D:D

a tak pozatym to można sie przyczepiac do przedniego koła, że jest 'przesunięte' w prawo albo w lewo - czyli cos nie tak naciągnięte... ale z tylnymi to juz jest zonk, każda rama sie różni, ciut przesuniety tylny trójkąt czy coś... mam 3 rowery (na 26" (jeden 24" tył) - BMX'a nie licze:D), i w jednym mam koło idealnie docentrowane do ramy, jak je zakładam do 2 innych to jest przesunięte... i to samo z kołkiem z innego rowca - robiąc różne MIXy każdego koła do kazdej ramy, to zawsze jest jakies małe przesunięcie... a ramy nie są krzywe bo są 'stosunkowo' nowe i tylko jedna jest katowana bo reszta to 'turystyk' i XC:P
Szczurek
Kontakt:

Post autor: Szczurek »

http://www.variobike.fora.pl/

Kraków ul. Józefińska, na forum jest dokładne położenie. Polecam! Fachowa szybka obsługa i ten klimat:D Tego sie nie zapomina:P Najlepsza obsługa jaka jest, a co do cen to jest tanio samo w sobie ale zawsze sie można dogadac:)
http://www.pinkbike.com/photo/1370736/
ODPOWIEDZ