Tak jak w temacie.. które wybrać ?? W lewym narożniku ważący 590 g reprezentant firmy Mavic model D 521. Jego zalety to min niska waga i to, że jest pod v-ki ( ale i tak mam tarcze.. )! W prawym narożniku ważący 750 g zawodnik z klanu Sun Rims model Double Track. Jego zalety to głównie Anti - Snake i popularność. Ich cena jest podobna ( mavic jakieś 15 zł tańszy - odsyłam do Allegro ). Zamierzam jeździć Dual Street Freeride itp... Czekam na Państwa opinie :)
bierz tego mavicka d521 chociaz ten model to ubozsza werssja ale i tak mega mocna...ja smigam na mavicku d521 cd(anadowany na zcarno i utwardzany) i jak polamalem w nim 2 szprychy to kolo wogole centry nie mialo:P...heheheh
jak dobzre zapleciesz to niezniszczalne kolo...
pozdro
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
w sumie co bys nie kupil to powinienes byc zadowolony, obie obrecze sa przemocne, fakt, mavic jest troszke lzejszy ale co do wytrzymalosci to sa chyba porownywalnie mocne:)
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
miałem mavica mam sun rimsa powiem tak: mavic przereklamowany choć sun rims też nie jest idealny ale mogąc jeszcze raz wybierać między nimi wziąłbym sun rimsa
Gdzie początek tego końca którym kończy się początek?
d521 skromniej wygladaja ale bardzo mocne, double tracki tez mialem bardzo mocne ale bardzo ciezkie i jak juz to ktos tu wspomnial na kolach to naprawde czuc. w d521 zalozysz v-ka double tracka mozesz z kolei kupic 24 cale :D jesli byl bys zainteresowany to mam komplet kol na d521 cd(grafitowych) przednie nowka a teoretycznie mogl bym sprzedac same obrecze jak bedziesz zainteresowany wal na gg 39 898 39