Podobny mas zproblem do mojego tylko aj się wachałem między Pike a Z1 ;] ale wiekszość doradziła że Pike bo bardziej uniwersalny ( więcej regulacji) jak kupie to napisze recenzje i moje spostrzeżenia ;d
pozdro 600
Spoko. Konex a mozesz mi tez wyjasnic czemu Pike bo jak tak patrze to Nixona wiekszosc uwaza za prawie Shermana ktory jest z kolei jedna z najlepszych jednopolek na swiecie...
Spoko. Konex a mozesz mi tez wyjasnic czemu Pike bo jak tak patrze to Nixona wiekszosc uwaza za prawie Shermana ktory jest z kolei jedna z najlepszych jednopolek na swiecie...
MJ pisze:Spoko. Konex a mozesz mi tez wyjasnic czemu Pike bo jak tak patrze to Nixona wiekszosc uwaza za prawie Shermana ktory jest z kolei jedna z najlepszych jednopolek na swiecie...
Nixon to amortyzator do enduro, slabo nadaje sie do skakania. Porownywanie go do Shermana to jak stwierdzic, ze Marzocchi AllMountain to to samo co Z1 albo 66.
E tak najezdzacie na nixona. Oba to bardzo dobre amorki od tego trzeba zaczac. Pike od Nixona lepszy jest w zasadzie tylko tym, ze tyc lepiej pracuje (niz ten nixon na ktorym ja jezdzilem) Ciezka sprawa bo w zasadzie oba sa bardzo podobne i w sumie to jeden **** ktory wezmiesz. Pike jest natomiast ladniejszy :)
chyba pike na nixonie nie mialem ozazji jezdzic a le manitou nie robi dobrych amorów do skoków ( ni i co ze sherman - ale lapie szybko luzy i awaryjny jest)
Eeee stary temat ale ze niby co? Manitou nie robi dobrych amorów do skoków?? A niby RS robi?? :D:D:D:D RS są raczej zawodnicze... Ehehe... Spoko bierzcie Pike bo Maniciaków połamanych to mnóstwo widać wszędzie, otwierasz szafe i pekniety Shermi stoi ;)