Na ramę mam 400zł.
-
- Kontakt:
Na ramę mam 400zł.
Pod uwagę biorę te ramy:
-Destroyer Jump
-Destroyer Ds1
-Merida UMF
-Prodigy Johny Bravo
-Wasze propozycje
Na pewno nie chce żadnego Leader Foxa i używanej ramy.
Chcę jeżdzić na singlespeedzie amor jakieś 100-130mm skoku. Czy to prawda, że Destroyery są niedokładnie wykonane?(jeżdze dirt street czasem jakieś dropy ale żadko)
-Destroyer Jump
-Destroyer Ds1
-Merida UMF
-Prodigy Johny Bravo
-Wasze propozycje
Na pewno nie chce żadnego Leader Foxa i używanej ramy.
Chcę jeżdzić na singlespeedzie amor jakieś 100-130mm skoku. Czy to prawda, że Destroyery są niedokładnie wykonane?(jeżdze dirt street czasem jakieś dropy ale żadko)
-
- Kontakt:
Lord MaGiK I ja mam do sprzedania swoja rame ( klikaj ten link w moim podpisie - jest na kazdym zdjeciu)
mysle ze bedzie ona wypasna:
- super rotacja, geometria
zobacz jakie na niej mozna trikasy robic, a zmieniam tylko dlatego ze mam pussy. Jeśli cie to zainteresuje to juz tej ramy nie produkują, ostatnie sztuki wyszly w 2003 roku i kosztowały 599 dolców
jak cos to wal na gg: 3627273
mysle ze bedzie ona wypasna:
- super rotacja, geometria
zobacz jakie na niej mozna trikasy robic, a zmieniam tylko dlatego ze mam pussy. Jeśli cie to zainteresuje to juz tej ramy nie produkują, ostatnie sztuki wyszly w 2003 roku i kosztowały 599 dolców
jak cos to wal na gg: 3627273
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja Ci polecę DS Jump, bo sam mam, sam jeżdżę i wiem, że to dobra ramka. A jak piszesz ,że do dirt/street to jeśliś wysoki (H>180cm) to będzie gites. Wiem po sobie. Ramka potrafi wytrzymać bardzo wiele. Milion hop przeskoczonych całkowicie i miliard dropów na płaskie. jeśli jesteś niższy niż te 180cm to raczej Johnny Bravo bo jest strasznie krótki.
pozdro 4 all
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
-
- Kontakt:
Ja proponuję kupic tą ramkę http://www.allegro.pl/show_item.php?item=94684123 poziome haki nie za mała nie za duża w sam raz na 185 cm wzrostu i za mniej niz 400zł na dodatek
pzdr
pzdr
Jeśli tyle masz wzrostu to najlepszy będzie Jump. Wiem po sobie: Johnny z mostkiem 50mm jest i tak za mały (krótki), kolana za często są w kierownicy. A jump z mostkiem całkiem króciutkim (tak z 30-45mm) jest naprawdę fajniutki. dartmoora nie liczę bo inny kumpel ma i z DJ3 100, jest geo za niska. Czy destroyery są niedokładnie wykonane? Powiem tak: każdy destroyer jest do innego destroyera podobny ( w obrębie modelu) i w sumie rzadko się zdaża coś co można nazwać wadą fabryczną. U nas 4 jumpy jeżdżą (razem z moim) i żaden nie jest jakoś niedokładnie zrobiony, a warto dodać, że każdy z nich to inna wersja (jedni mają wzmocnienie przy sztycy, inny przy główce podwójne a ja mam suport BMX). Toteż jest dobry pomysł, bo możesz sobie zamówić Jumpa z mufą typu BMX a do streetu czy firtu to jest przeciaż wypas... I ostatnie: jak kupowałem moją ramkę to szukałem zdjęć uszkodzonych destroyerów. Nie znalazłem. To mówi samo za się:D
pozdro 4 all
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
Ja proponuję kupic tą ramkę http://www.allegro.pl/show_item.php?item=94684123 poziome haki nie za mała nie za duża w sam raz na 185 cm wzrostu i za mniej niz 400zł na dodatek
pzdr
pomyłka dwa razy sie wysłało
wybaczcie
pzdr
pomyłka dwa razy sie wysłało
wybaczcie
-
- Kontakt:
Lord MaGiK Ija bym jednak szukal uzywanej, za taki hajs nic dobrego nie wyrwiesz, a jak wyrwiesz to mysle ze nie bedziesz zadowolony, ostatnio znajomy sprzedal DM Dirt Street za 400zl a rama byla w super stania, do tego dawal haki na os 14mm, pega, dorobione adaptery do v-ek na 24 cale
poszukaj czegos na allegro, ludzie sprzedaja czesto wrecz nowe ramy za marna kase, albo sprzedaja ramy na ktorych niby jezdzili a tak naprawde tylko sie lansowali, teraz zlapali nowa zajawke i sprzedaja za bezcen:)
mysle ze to jest lepsze rozwiazanie niz kupowanie nowego destroyera ktory nie jest najgorszy(street) no ale mozna miec cos lepszego:)
poszukaj czegos na allegro, ludzie sprzedaja czesto wrecz nowe ramy za marna kase, albo sprzedaja ramy na ktorych niby jezdzili a tak naprawde tylko sie lansowali, teraz zlapali nowa zajawke i sprzedaja za bezcen:)
mysle ze to jest lepsze rozwiazanie niz kupowanie nowego destroyera ktory nie jest najgorszy(street) no ale mozna miec cos lepszego:)
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)