ZAKUPY W MUD-BROTHERS
Coilerdh chodzi Ci o wysokosc zaliczki?
Jesli nie akceptujesz jego warunkow - zawsze sa inni sprzedawcy :P...
Ze sie cos nie uda :o ?! NIe rozumiem tylko, co sie ma nie udaćCoilerdh pisze:ACextreme a to dobre jak cos im sie nie uda to koszty ponosisz ty :)
Jesli nie akceptujesz jego warunkow - zawsze sa inni sprzedawcy :P...
http://www.pinkbike.com/photo/866568/ lanss :)
pogadanka tyczy sie opini i porad o poziomie obslugi "sklepu" garego a nie jebaniu ze u garego nic sie cie nie stanie czy gary jest krysztalowy, wiec niech glos zabieraja osoby ktore z garym juz sfinalizowaly transakcje i moge sie wypowiedziec w kwestii obslugi czy bezpieczenstwa a nie lizaniu dupy w/w osobie. :* :]
btw. zajebista zaliczka.. zaliczki daje sie maks.
300zl a nie 2000
btw. zajebista zaliczka.. zaliczki daje sie maks.
300zl a nie 2000
teraz kazdy mowi ze by zaufal tylko jakbyście mieli zamowic rame u goscia ktory jest 300km od was i warunkiem jest wplacic conajmniej 80-90% a nawet 100% wartości razy czyli srednio 1500-2000zl i czekać na rame jakies 3-4 tyg to gadalibyscie inaczej.
Zaliczke mozna dac ale 200-300zł malo kto zamrozi 1.5kzł u kogos nieznajomego na 3 tyg.
lyra z szacunkiem ale Twoje dawanie słowa za kogoś tam, jest dla nie wielkim NIC. Zamowie rame u Niego jak Ty wplacisz mi rownowartosc zaliczki na moje konto. Sa wypadki losowe nikomu nie zycze ale niedaj boze cos sie stanie, wypadek (odpukac) i co bedziemy sie sądzic ? Powtarzam zaliczka to 300zl a nie 2000.
Sytuacja wyglada inaczej jak znasz osobiscie czlowieka i odleglość miedzy wami jest niewielka.
Zaliczke mozna dac ale 200-300zł malo kto zamrozi 1.5kzł u kogos nieznajomego na 3 tyg.
lyra z szacunkiem ale Twoje dawanie słowa za kogoś tam, jest dla nie wielkim NIC. Zamowie rame u Niego jak Ty wplacisz mi rownowartosc zaliczki na moje konto. Sa wypadki losowe nikomu nie zycze ale niedaj boze cos sie stanie, wypadek (odpukac) i co bedziemy sie sądzic ? Powtarzam zaliczka to 300zl a nie 2000.
Sytuacja wyglada inaczej jak znasz osobiscie czlowieka i odleglość miedzy wami jest niewielka.
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
Yogirozumiem, ze malo istotne jest to, co mowie, bo na pewno tak samo balabym sie zaufac komus, kogo nie znam i wplacac mu taka ilosc pieniedzy...tym bardziej, ze zostalam oszukana, co mozna sobie dokaldnie przeczytac w temacie zalozonym przeze mnie... A w dodatku, kiedy chodzi o taka sume pieniedzy...
a ja po prostu chcialam tylko swoja opinie wyrazic :]
a ja po prostu chcialam tylko swoja opinie wyrazic :]
http://www.pinkbike.com/photo/866568/ lanss :)
GARY oczywiście ja nie twierdze ze jestes oszustem, sprawa wyglada ciekawie jak mieszkam w krk, katowicach czy jakis myslenicach itepe tzn BLISKO Ciebie.
Mowisz że czeka sie ok 2 tyg a gdzie tutaj wszelkie formalnosci zwiazane z przelewami, wysylka a pozniej dostarczenie ramy do rąk kupca?
Jesli przelewacie ot tak 1.5kzl to podziwiam Was.
Gdyby nie tak wysoka "przedplata" a raczej zapłata jest lepszym tutaj slowem to
interes by sie krecil a Ty jakbyś mial kapital i bral symbolicznie te 200zl jako zabezpieczenie mysle ze ludzie walili by drzwiami i oknami.
Ale coz zycze jak najlepszych dealów :)
Mowisz że czeka sie ok 2 tyg a gdzie tutaj wszelkie formalnosci zwiazane z przelewami, wysylka a pozniej dostarczenie ramy do rąk kupca?
Jesli przelewacie ot tak 1.5kzl to podziwiam Was.
Gdyby nie tak wysoka "przedplata" a raczej zapłata jest lepszym tutaj slowem to
interes by sie krecil a Ty jakbyś mial kapital i bral symbolicznie te 200zl jako zabezpieczenie mysle ze ludzie walili by drzwiami i oknami.
Ale coz zycze jak najlepszych dealów :)
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
oj mam wrazenie GARY za calkiem niepotrzebnie łapiesz ciśnienie.
I tak nie wierze w to że $ masz zamrozona w sprzecie dla innych.
Po prostu nikt nie chce moczyc swoich pieniedzy i to jest zrozumiale :)
a po 2 nikt nigdy prawdy Wam nie powie hehe
ale tak jak mowisz do niczego nikogo nie zmuszasz wiec albo ktos sie godzi na takie warunki albo nie i c ya.
I tak nie wierze w to że $ masz zamrozona w sprzecie dla innych.
Po prostu nikt nie chce moczyc swoich pieniedzy i to jest zrozumiale :)
a po 2 nikt nigdy prawdy Wam nie powie hehe
ale tak jak mowisz do niczego nikogo nie zmuszasz wiec albo ktos sie godzi na takie warunki albo nie i c ya.
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
Dziwia mnie te komentarze... Polska jest malym krajem, wybrac sie do kogos po pieniadze nie jest trudno. Duzo handluje z Anglia (wysylam i sciagam czesci stamtad) i jak slysze ze ktos sie boi kupic cos od osoby odleglej o 300km to mnie krew zalewa. To jest, przy bardzo kiepskich polaczeniach kolejowych, 9 godzin jazdy. Nieraz sciagalem czesci z zagranicy oglaszajac sie na forach, prosilem ludzi zeby wplacali CALA kwote zamowienia na konto zanim zamawialem towar. i nie mialem problemow zeby mi ktos z gory wplacil 2000zl.
Losowe wypadki? Moze z USA sprawa jest utrudniona ale i tak mi nic nie przychodzi do glowy. Jesli jest problem z odprawa celna, to sciaga sie czesci do kraju EU w ktorym nie ma z tym problemow, a potem droga ladowa do Polski.
Generalnie wynika z tego ze ludziom w przypadku zaistnienia takiego problemu (co jest bardzo malo prawdopodobne) nie chce sie dupy ruszyc na kilkaset kilometrow (gora!) Gdyby mnie ktos w Anglii wychujal to bym w tydzien go odwiedzil nie zwazywszy na koszty.
Pierdolenie! Jesli w miare znane osoby sie z tym oglaszaja to nie ma czego sie bac... Allegro nie jest glupim sposobem - przynajmniej ma sie pewnosc ze adres jest wlasciwy. Kupujac cos od osoby indywidualnej nie mozna zazadac kopii dowodu osobistego. Allegro prawidlowe dane w miare mozliwosci gwarantuje.
Losowe wypadki? Moze z USA sprawa jest utrudniona ale i tak mi nic nie przychodzi do glowy. Jesli jest problem z odprawa celna, to sciaga sie czesci do kraju EU w ktorym nie ma z tym problemow, a potem droga ladowa do Polski.
Generalnie wynika z tego ze ludziom w przypadku zaistnienia takiego problemu (co jest bardzo malo prawdopodobne) nie chce sie dupy ruszyc na kilkaset kilometrow (gora!) Gdyby mnie ktos w Anglii wychujal to bym w tydzien go odwiedzil nie zwazywszy na koszty.
Pierdolenie! Jesli w miare znane osoby sie z tym oglaszaja to nie ma czego sie bac... Allegro nie jest glupim sposobem - przynajmniej ma sie pewnosc ze adres jest wlasciwy. Kupujac cos od osoby indywidualnej nie mozna zazadac kopii dowodu osobistego. Allegro prawidlowe dane w miare mozliwosci gwarantuje.
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
Nie chce nic mówić, ale jednak w innych tematach typu "gdzie kupić fulla za dobrą kasę" to od razu wszyscy dupsko liżą i mówią "Maks się zaraz odezwie" albo "wbijaj do Maksa" ; "Pisz do Maksa" itd. A on też może być oszustem, ale co... Wszyscy jednak go polecają, ciekawe czemu? Pewnie wszyscy mają doświadczenie z nim i kupują dużo Avalanczów bo to przecież biedny kraj, także bardziej się skłaniam do tego, że jest to po prostu lizanie dupy moderatorowi albo też zgrywanie twardziela i "jaki to ja nie jestem bo wiem gdzie kupić ramę" BUAHAHAHAHA. Garego nie znam, ale może kiedyś poznam, poza tym ma ciekawą propozycję w swojej ofercie, która mnie interesuje :D
Jakbym wtopił kasę u niego to na pewnie nie sprawiloby mi to kłopotu, żeby dotrzeć do niego chociażby na rowerze :P Żartuje :D Ale akurat pociągi kocham (moje drugie hobby) i z miłą chęcią podróżuję, poza tym nie są to wielkie koszta...
To tyle co mam do powiedzenia.
Kurde, a jużchciałem napisać pozdrawiam :P
Jakbym wtopił kasę u niego to na pewnie nie sprawiloby mi to kłopotu, żeby dotrzeć do niego chociażby na rowerze :P Żartuje :D Ale akurat pociągi kocham (moje drugie hobby) i z miłą chęcią podróżuję, poza tym nie są to wielkie koszta...
To tyle co mam do powiedzenia.
Kurde, a jużchciałem napisać pozdrawiam :P
http://www.pinkbike.com/photo/1101108/
http://www.pinkbike.com/photo/971071/
http://www.pinkbike.com/photo/971071/