dziwicie sie? jakby wam przekopal ktos ogrodek to tez byscie pisali chwdp? skrot dla dresow i *******...
dla mnie to wlasnie osoby ktore sie temu dziwia sa ciemne :|
felek nie do konca lepiej. zalezy gdzie ta hope kopali, pewnie na obszarze panstwowym i co w ten sposob jak to powiedziales nie "rodzpier***ali" nic ? ... stosunek do panstwowego nie zmienil sie od komunizmu nic a nic
Robienie hop nazwijmy może zmianą ukształtowania terenu i od razu ładniej brzmi :P I jak za to mandat wlepić ? :P
Założę się, że jakby to wykopały jakieś dzieciaki z podstwaówki, to nikt na to by nie wzrucił uwagii. Miałem podobny przypadek jak śmigałem jeszcze na snakeboardzie. Ledwo co przyjechałem z wakacji i poszedłem na miejscówkę, gdzie wskoczyłem na pomnik, to od razu przyjechała policja, a jak śmigajom tam dzieciaki na rolkach i hulajnogach to nikt tym się nie przejmuje. Więc jaka jest sprawiedliwość? Sorry za odbiegnięcie od tematu.
sprawiedliwosc jest taka, ze polskie prawo przewiduje, iz "dzieciaki z podstawowki" nie moga odpowiadac za te swoje czyny, bo nie podlegaja w tym wieku jeszcze odpowiedzialnopsci karnej :P
powialo offtopiciem.
BAM pewnie tak, policja ma czas uganiac sie za "mlodocianymi bandytami" kopiacymi hopki, ale jak rozruba na blokowisku to nie ma kto pojechac...
u nas policja tez sciga czasami za kopanie hop, czemu sie w sumie nie dziwie, bo niszczone sa przy okazji drzewa, zwlaszcza, ze jest to rezerwat czy cos w tym stylu
kuźwa co się dziwicie że dosta/li mandat?(niszczenie trawnika)
to jest na podobnej zasadzie jakbyście dostali mandat za robienie hop.....macie pozwolenie na to? szczerze mówiąc, mnie też się nie podoba jak widzę że ktoś kopie hope w dość widocznym i publicznym miejscu