ZAKUPY W MUD-BROTHERS
Osmieszyles sie chlopie :]
Max jest dystrybutorem avalanche na polske dopiero od niedawna, a klientow ma i to sporo.
Podejrzewam tez, ze " Maks się zaraz odezwie" albo "wbijaj do Maksa" ; "Pisz do Maksa" itd " to jest tzw. pomoc czyli bezinteresowne doradzenie drugiej osobie. Dla niektorych forumowiczow takie slowo nie jest totalnie obce. Jak nastepnym razem bedziesz odpisywal komus na posta swoja rada, miej na uwadze to ze lizesz mu dupe.
Max jest dystrybutorem avalanche na polske dopiero od niedawna, a klientow ma i to sporo.
Podejrzewam tez, ze " Maks się zaraz odezwie" albo "wbijaj do Maksa" ; "Pisz do Maksa" itd " to jest tzw. pomoc czyli bezinteresowne doradzenie drugiej osobie. Dla niektorych forumowiczow takie slowo nie jest totalnie obce. Jak nastepnym razem bedziesz odpisywal komus na posta swoja rada, miej na uwadze to ze lizesz mu dupe.
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
Akurat nie mam wrażenia, że komuś liżę dupę bo nawet niezbyt pamiętam, kto jest założycielem tego tematu :P Poza tym dobrowolne doradzanie na tym forum bardziej jest lizaniem dupy, bo tak na prawdę to ludzie słabo wiedzą gdzie szukać sprzętu rowerowego więc każdy napisze to co najszynciej mu przychodzi. Oczywiście nie będę mówił, że Maks jest niewiarygodny bo akurat tak nie uważam, ale Avalanche sprzedawał od dosyć dawna i na pewno jest kilka osób, które kupiło już u niego te amorki i jestem pewien, że kasy z nich nie wykładał... Także w ogóle nie rozumiem o co chodzi tutaj ludziom, którzy piszą, że Gary nie jest wiarygodny. Umowa kupna sprzedaży jest przecież pełnoprawnym dokuentem, który jest równoznaczny z zakupem towaru, tylko towar ten zostaje dostarczony w późniejszym czasie. To tak jakby się coś kupiło i miało już gwarancję na to, że posiadasz ten przedmiot więc rozyka nie ma, no chyba, że to jakiś fake jest albo coś :P
Jeżeli się ośmieszyłem Inurze to trudno, nie pierwszy i ostatni raz. Jakoś wcale mi to nie przeszkadza, wyrażam tylko swoją opinię, ale skoro Cię to bawi to może więcej będę pisał na forum, co? :D
Jeżeli się ośmieszyłem Inurze to trudno, nie pierwszy i ostatni raz. Jakoś wcale mi to nie przeszkadza, wyrażam tylko swoją opinię, ale skoro Cię to bawi to może więcej będę pisał na forum, co? :D
http://www.pinkbike.com/photo/1101108/
http://www.pinkbike.com/photo/971071/
-
- Kontakt:
Ojojoj... no comments.
-------------
Yogi. "Jesli przelewacie ot tak 1.5kzl to podziwiam Was"
Nie rozumiem co tu jest do podziwiania? W czym widzisz problem ?
A jak maja przelewac nie tak o... robic ceremonie wyslania pieniedzy czy co? Ida i przelewaja, co za roznica ile i gdzie.
Szczerze to ja w 99% przypadkow bardziej zaufam amerykancowi ktorego nigdy nie widzialem niz polaczkowi.
P.S. Znam z zycia przypadek jak mojego kolege wrobili ( interes z kompami ), lata temu, tez byl kozak typy "gdzie to ja nie pojade i jak to ja wszystkich najebie jak mnie oszukaja" Nio i w koncu wpadl, dal sie nabrac na pozorne sciaganie kosci ramu z francji ( hurtownia ) , potem hurtownie niby zamkneli 100 powodow i pamieci nie bylo ( to byly czasy kiedy ram kosztowal smieszna kase, a wiedzielismy bo mielismy uklady ze kosci niedlugo mocno podrozeja, wiec chcielimy ich kupic kilkaset ). Nio wiec spakowal sie, wzial 2 chlopa ze soba i pojechali. 2 dni pozniej wrocili do domu tak obici ze nie wiedzieli co sie dzieje... Na szczescie pozniej kontrachenci zrozumieli ze dysponujac kapitalem na tyle kostek mozemy tez zaplacic za inne uslugi i jakos sie dogadalismy, whatever
Nie takie rzeczy sie w zyciu dzieja i jak ktos mialby sobie niszczyc reputacje za 1500 czy tam 2000zl to musiailby byc ostatnim kretynem. Niektorzy chyba napawde nie trybia jak to dziala...
-------------
Yogi. "Jesli przelewacie ot tak 1.5kzl to podziwiam Was"
Nie rozumiem co tu jest do podziwiania? W czym widzisz problem ?
A jak maja przelewac nie tak o... robic ceremonie wyslania pieniedzy czy co? Ida i przelewaja, co za roznica ile i gdzie.
Szczerze to ja w 99% przypadkow bardziej zaufam amerykancowi ktorego nigdy nie widzialem niz polaczkowi.
P.S. Znam z zycia przypadek jak mojego kolege wrobili ( interes z kompami ), lata temu, tez byl kozak typy "gdzie to ja nie pojade i jak to ja wszystkich najebie jak mnie oszukaja" Nio i w koncu wpadl, dal sie nabrac na pozorne sciaganie kosci ramu z francji ( hurtownia ) , potem hurtownie niby zamkneli 100 powodow i pamieci nie bylo ( to byly czasy kiedy ram kosztowal smieszna kase, a wiedzielismy bo mielismy uklady ze kosci niedlugo mocno podrozeja, wiec chcielimy ich kupic kilkaset ). Nio wiec spakowal sie, wzial 2 chlopa ze soba i pojechali. 2 dni pozniej wrocili do domu tak obici ze nie wiedzieli co sie dzieje... Na szczescie pozniej kontrachenci zrozumieli ze dysponujac kapitalem na tyle kostek mozemy tez zaplacic za inne uslugi i jakos sie dogadalismy, whatever
Nie takie rzeczy sie w zyciu dzieja i jak ktos mialby sobie niszczyc reputacje za 1500 czy tam 2000zl to musiailby byc ostatnim kretynem. Niektorzy chyba napawde nie trybia jak to dziala...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
Hehe, ja ani jednemy ani drugiemu na jakiświększy procent bym nie zaufał. W sumie boję się samemu zamawiać z ebay.com co innego z ebay.de tam już lepiej mi idzie.
Poza tym mam wrażenie, że nie powinienem albo nie powinniśmy poruszać tematu Maksa w tym temacie, bo to jakby konkurencja i obojętnie jakie złe słowo na jedną lub drugą stronę jest uznawane jako antyreklama. Ja np. bym nie życzył sobie tego, ale zaraz powie ktoś, że to forum i można mówić co się chce i bla bla bla... W każdym razie kto co sprzedaje i jak sprzedaje i ile sprzedaje i ile zarabaia na tym to już jego wyłączna sprawa. Maks, mus-brothers to przecież a właściwie nie, tutaj już zamilknę bo w prawie się nie znam za dobrze... Maks to ni to samo co sklep internetowy, zreszta jest napisane, że towary nie stanowią oferty handlowej a mają nna celu tylko pomoc w wyborze towaru :D Ale tak czy tak UMOWA TO UMOWA!!! powinien być w sumie koniec tematu, kupujesz to ok, nie pasi Ci prawo to wypad i nie kupuj!
Poza tym mam wrażenie, że nie powinienem albo nie powinniśmy poruszać tematu Maksa w tym temacie, bo to jakby konkurencja i obojętnie jakie złe słowo na jedną lub drugą stronę jest uznawane jako antyreklama. Ja np. bym nie życzył sobie tego, ale zaraz powie ktoś, że to forum i można mówić co się chce i bla bla bla... W każdym razie kto co sprzedaje i jak sprzedaje i ile sprzedaje i ile zarabaia na tym to już jego wyłączna sprawa. Maks, mus-brothers to przecież a właściwie nie, tutaj już zamilknę bo w prawie się nie znam za dobrze... Maks to ni to samo co sklep internetowy, zreszta jest napisane, że towary nie stanowią oferty handlowej a mają nna celu tylko pomoc w wyborze towaru :D Ale tak czy tak UMOWA TO UMOWA!!! powinien być w sumie koniec tematu, kupujesz to ok, nie pasi Ci prawo to wypad i nie kupuj!
http://www.pinkbike.com/photo/1101108/
-
- Kontakt:
----MaxDamageDA pisze:Szczerze to ja w 99% przypadkow bardziej zaufam amerykancowi ktorego nigdy nie widzialem niz polaczkowi.
MaxDamageDA pisze:To powiedz tylko czego bys sie bal?
Bo ja tego nie rozumiem.
Ja tylko cytuje.
Ty nie ufasz mi ja nie ufam Tobie, bo niby z jakiej racji.
Wszyscy pieprzaa ze umowa umowa, widac ze macie po 16,17 lat i nie macie pojecia.
Polska jest to tak zryty kraj ze mala bania, juz o pokurwionej policji nie wspomne.
Świstak1990 bilet PKP na dworzec Kraków Głowny kosztuje 54zł a pozniej radz sobie sam ]:->
Jeszcze raz wyjasniam nic nie mam do Maxa ani tym bardziej do Garego :) warunki jednemu pasuja innemu nie.
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
Tak obserwuje dyskusje i nasunal mi sie jeden wniosek: wszystko zalezy od zaufania, bo tak naprawde jak ktos bedzie chcial walek wyciac to wytnie i nic na to nie poradzisz, i zadne umowy ani inne takie nie pomoga tak naprawde,bo sprawa w efekcie sie oprze o sad a tam to mozesz sie hustac z tematem kilka albo kilkanascie lat.
Peace...
Peace...
And even though I’ve come so far, I know I’ve got so far to go...
Echh.. jak czytam niektóre posty to mi sie rzygać chce.. Czego wy sie boicie ludzie?? Może jestem zbyt tępy, ale ja nie potrafi tego ogarnąć. Sprowadzilem juz sporo sprzętu dla wielu ludzi i jakoś nikt jeszcze nie musial sie do mnie wybierać - 100% zadowolenia. Tak samo sytuacja wygląda u Maksa. To was mało przekonuje?? Inni przedpłacają dużo grubszą kase niż te marne 2000 i jakoś nie robią problemów. Poza tym pogadajcie sobie choćby z osobami, które juz wczesniej wypowiadały sie w tym temacie.. Hope dal 1000 i doststal to co zamówił, Zuczek ponad 3000 i rowniez dostal towar.. W dodatku ani jeden ani drugi nie życzył sobie spisania umowy, ani nawet zawarcia transakcji poprzez Allegro. Tak więc kolejny raz pytam, w czym problem?? Myslę, że to czyni mnie wystarczająco wiarygodnym.
A takim głupim gadaniem tylko psujecie opinie zarowno o mnie jak i o Maxie i potem ludzie niepotrzebnie mają wątpliwości. Nienawidze tego. Oboje działamy nie od wczoraj i jeszcze nikt na nic sie nie skarżył.. a wręcz przeciwnie dostajemy same podziękowania.
I poraz kolejny powtórze - wcale nie zmuszamy was do zamawiania sprzętu. Równie dobrze możecie sobie kupować dokladnie to samo w Polsce płacąc 2x więcej. Wasz wybór
A takim głupim gadaniem tylko psujecie opinie zarowno o mnie jak i o Maxie i potem ludzie niepotrzebnie mają wątpliwości. Nienawidze tego. Oboje działamy nie od wczoraj i jeszcze nikt na nic sie nie skarżył.. a wręcz przeciwnie dostajemy same podziękowania.
I poraz kolejny powtórze - wcale nie zmuszamy was do zamawiania sprzętu. Równie dobrze możecie sobie kupować dokladnie to samo w Polsce płacąc 2x więcej. Wasz wybór
a co ty tak srasz pieniedzmi? wez sie czlowieku opanuj i nie odzywaj bo chlopak sciaga sporo ze stanow i ludzie sa zadowoleni i on tez wiecYogi pisze:widac ze nie ma odpowiedniego kapitalu do prowadzenia biznesu koniec i kropka.
nie pitol tu, bo to nie jest jakas firma, jak ci nie pasuje to nie komentuj
i sprowadz se sam a wyjdzie cie jeszcze drozej i pewno ch... zalatwisz se nawet
20 inches isn't a crime
problem chyba ktwi w tym ze wiele osob postrzega 2000zl jako kwote z ktora mozna uciec za granice i zyc wiecznie w dostatku. a tak naprawde gowno sie da z taka kasa zrobic. gdyby kupowac samochod za 20 tys na odleglosc to rozumiem ale ludzie, 2000zl?
i popieram maxa, ja tez bardziej ufam obcokrajowcom niz polakom.
i popieram maxa, ja tez bardziej ufam obcokrajowcom niz polakom.
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
wg. w tym wszystkim chodzi o to, ze dla przecietnego 17,18-sto latka uczacego sie i nie zarabiajacego to dosc pokaźna kwota, sam wiem jak to bylo jak wydalem ciezko uzbierane 2,5k na rower ,a potem mi go zajebali i sie nie odnalazl. Po prostu to jest strach polaka przed utrata pieniedzy, ale w tym wypadku osobom ktore dosc duzo przeprowadzili takich transakcji i sa w jakis sposob liderami w posrednictwie sprzedarzy czesci rowerowych warto zaufac. z 2 strony nie ukrywam, ze gdybym mial kupic teraz np rame za 3k mialbym dylemat bo po prostu nigdy nic tak nie kupowalem.
Pozdro
Pozdro
gg 3496312
KUURWA! Ludzie rece opadaja...... Ok, strach? Ale czemu? Po 1 koles co sprowadza sprzet nie jest jakims ****** dresem co kombinuje jak tu kogos na 2zł wykrecic.....GARY pisze:Hope dal 1000 i doststal to co zamówił, Zuczek ponad 3000 i rowniez dostal towar
Ja zagadałem do Garego, wpłaciłem 1000zł bez zadnej umowy, allegro itp. Ja sie nie boje, bo wiem ze ONI ZARAZBIAJA NA TYM PIENIADZE !!!
Jak sie ktos sra ze straci kase to polecam
888 - 2800zł
Junior - 1500zł
Tu macie pewnosc ze kupicie w swoim KOCHANYM kraju......
Ja moge wpłacic i 10000zł, nie ma czego sie bac koniec kropka.
Pozdrawiam szalone 13-tki :D
Widzę że wzbudziłem niezły odzew prostym tematem. Dzieki za wszystkie wypowiedzi i opinie. Teraz jestem zdania ze jesli faktycznie znalbym osobiscie Garego lub Maxa rozmawialbym na live z osobami które sprzet u nich kupowaly to byloby wszystko ok. Lecz niestety to jest tylko internet i kazdy komu sie zachce moze napisac ze kupil rame za 3000 i bylo ok. Moze jak dojdzie do tego o czym pisalem wczesniej to zmienie zdanie ale na razie wolalbym zobaczyc co kupuje zanim zaplace a to w przypadku sprowadzanki jest rzadko spotykane. Wiem ze sa osoby majace kapital ktore sprzet sprowadzaja a dopiero potem sprzedaja z mozliwoscia uprzedniego zobaczenia ramy na live... niestety nie jest to sprzet rowerowy.
A tak poza tym to mnie jedno zastanawia i tu mam pytanie do Garego:
Zainwestowales kase w amory ktore sprowadzasz i nie masz aktualnie funduszy zeby zaplacic za sprowadzenie ramki. Ale w takim razie koleja rzeczy jest ze kasa Ci sie zwroci z nadwyzka i takowe fundusze bedziesz posiadał. Wnioskuje z tego ze kiedy to nastapi bedziesz w stanie pobrac powiedzmy 300zl zaliczki reszte wylozyc sprowadzic i potem sprzedac. Bo jesli w przypadku amorow tak zrobiles to czemu nie w przypadku ramy?
Ot taka dygresja.
A tak poza tym to mnie jedno zastanawia i tu mam pytanie do Garego:
Zainwestowales kase w amory ktore sprowadzasz i nie masz aktualnie funduszy zeby zaplacic za sprowadzenie ramki. Ale w takim razie koleja rzeczy jest ze kasa Ci sie zwroci z nadwyzka i takowe fundusze bedziesz posiadał. Wnioskuje z tego ze kiedy to nastapi bedziesz w stanie pobrac powiedzmy 300zl zaliczki reszte wylozyc sprowadzic i potem sprzedac. Bo jesli w przypadku amorow tak zrobiles to czemu nie w przypadku ramy?
Ot taka dygresja.
http://www.endura.pl
Boszz...ale Wy ludziska sie dygacie..pfff SMIECH NA SALI nie Gary?:]
Szybka piłka..wpłacasz kase, czekasz max 14dni i masz sprzęta bez problemu.
"Sie wpłaca sie ma...:)"
Ja tam moge zaufac garemu,spoko chłop,stara sie i napewno nie chce nikogo tutaj oszukać.Sprowadziłem juz kilka częsci i jestem z nich bardzo zadowolony.Naprawde polecam :]
Zgodze sie z INUREM...odległość nie ma tutaj żadnego znaczenia..
Przypomne że Gary jest ze stajni MUD BROTHERS :)
My nie dresy,nie kradniemy..naprawde wystarczy zaufać.
Pozdro dla nieufnych niedowiarków kupujących w polsce..
Szybka piłka..wpłacasz kase, czekasz max 14dni i masz sprzęta bez problemu.
"Sie wpłaca sie ma...:)"
Ja tam moge zaufac garemu,spoko chłop,stara sie i napewno nie chce nikogo tutaj oszukać.Sprowadziłem juz kilka częsci i jestem z nich bardzo zadowolony.Naprawde polecam :]
Zgodze sie z INUREM...odległość nie ma tutaj żadnego znaczenia..
Przypomne że Gary jest ze stajni MUD BROTHERS :)
My nie dresy,nie kradniemy..naprawde wystarczy zaufać.
Pozdro dla nieufnych niedowiarków kupujących w polsce..
http://chudy.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
A co sciagania na stan, ludzie to nie jest kwestia pieniedzy, tylko popytu.
Skad ja mam wiedziec co sobie ktos zazyczy potem?
Bywa tak, ze ja bym za cos dal majatek bo wiem ze to dobre i jest tego warte, a ciolki w pl nie beda chcieli wziasc duzo taniej bo nie znaja i powiedza ze lipa. W polsce mamy niestety klientele ktorej dogodzic bardzo ciezko wiec sciaganie sprzetu na stan mija sie z celem.
Skad ja mam wiedziec co sobie ktos zazyczy potem?
Bywa tak, ze ja bym za cos dal majatek bo wiem ze to dobre i jest tego warte, a ciolki w pl nie beda chcieli wziasc duzo taniej bo nie znaja i powiedza ze lipa. W polsce mamy niestety klientele ktorej dogodzic bardzo ciezko wiec sciaganie sprzetu na stan mija sie z celem.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com