STRAZ MIESJKA na bika-h to hu**
security nie moze cie rewidowac tylko policja.mnie zatrzymali w lodzi w praktikerze bo dostali wiadomosc od monitoringu ze zajebalismy srubke =/ no ale *** dalismy sie przeszkac bo jeszcze nie wiedzielismy ze nie moga rewidowac ale jak was kurwa zatrzymaja to nie dajcie sie rewidowac tylko czekajcie na policje :P oczywiscie jak nic nie zajebaliscie :]
-
- Kontakt:
Straz miejska ma prawo sprawdzic dokumenty i wlepic mandat za czyny o niskiej szkodliwosci spolecznej. Do takich nalezy picie alku w miejscach publicznych czy jazda w miejscu nieodpowiednim. Wezcie pod uwage, ze trasa w Kabackim jest rezerwatem, wiec lesniczy mial pelne prawo wezwac straz miejska (po policji nie ma co glowy takimi pierdolami zawracac). Fakt, ze inni tez tamtedy chodza i nikt ich nie lapie, jest kwestia szczescia. Mozna siedziec na trasce dwie godziny a w czasie ostatniego przejazdu pojawi sie lesniczy i opierdoli...
SM nie ma prawa przeszukac ani zaaresztowac (chyba ze sie bedziemy bardzo rzucali, wtedy moze obezwladnic). Jesli chca zrobic ktoras z powyzszych rzeczy to musza kontaktowac sie z policja.
Wezwaniem do sadu grodzkiego sie nie przejmujcie. Dostaniecie pewnie wyrok w umorzeniu, chyba ze przepisy sie zmienily po wejsciu do UE. Najwyzej dostaniecie mandat niewielki ;) Ryzyko wkalkulowane w koszta wozenia sie po terenie rezerwatu :)
SM nie ma prawa przeszukac ani zaaresztowac (chyba ze sie bedziemy bardzo rzucali, wtedy moze obezwladnic). Jesli chca zrobic ktoras z powyzszych rzeczy to musza kontaktowac sie z policja.
Wezwaniem do sadu grodzkiego sie nie przejmujcie. Dostaniecie pewnie wyrok w umorzeniu, chyba ze przepisy sie zmienily po wejsciu do UE. Najwyzej dostaniecie mandat niewielki ;) Ryzyko wkalkulowane w koszta wozenia sie po terenie rezerwatu :)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
-
- Kontakt:
[quote="jan"]hehe
a moj kumpel dostal mandat na 250 zeta za przechodzenie na czerwonym swietle o 23.00, gdzie juz nikt nie jechal i nie bylo zywej duszy na tej ulicy. oczywiscie procz panow policjantow. jak zwykle w najlepszym miejscu...
n/c[/quote]
no twoj qmpel dal dupy, ze dal sie zlapac...
a moj kumpel dostal mandat na 250 zeta za przechodzenie na czerwonym swietle o 23.00, gdzie juz nikt nie jechal i nie bylo zywej duszy na tej ulicy. oczywiscie procz panow policjantow. jak zwykle w najlepszym miejscu...
n/c[/quote]
no twoj qmpel dal dupy, ze dal sie zlapac...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
[quote="groochas"]a co wy sie tak tej nowej huty przyjebaliscie ?? Przeciez tu u nas tak spokojnie...[/quote]
... to był żart? Ja sie nie przyjebałem, tylko stwierdzam fakt. No, oświecenia jeszcze przeje***. Nowa Huta zawszw przodowała, ale teraz dresy są właściwie wszędzie. :-/ Sorry, jak Cie uraziłem.
... to był żart? Ja sie nie przyjebałem, tylko stwierdzam fakt. No, oświecenia jeszcze przeje***. Nowa Huta zawszw przodowała, ale teraz dresy są właściwie wszędzie. :-/ Sorry, jak Cie uraziłem.
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
Ja raz o 22 na czerwonym na manualu przejechałem sobie obok 2 radiowozów i zaraz mnie na kogutach zaczeli gonic ale nie chciało mi sie stanąc wiec jechałem dalej az wreszcie wskoczyłem sobie na chodnik a oni za mna czujecie:D 2 radiolki na chodnik! No ale wiadomo po chodniku mnie nie gonili bo ludzie. Ale loozik zero stresu wiedziałem ze zawsze sobie na chodniczek moge i w jakas uliczke skrecic, a nawet jakby mnie dorwali to wtedy miałem full fejsa od kolegi wiec powiedziałbym ze nic nie słyszałem:PPP
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
-
- Kontakt:
U nas w Sanok jak policje widzę to sobie po protu grzecznie stanę na chodniku, uśmiechne się i poczekam aż pojadę w cholere a potem znowu dewastuje ławki próbując na nie wskoczyć... Tak na marginiesie to raz mnie złapali za to że jechałem równolegle do kolegi ale mój ojciec ma znajomości w policji więc skończyło sie na niczym
UP THE IRONS!!!!!!!
chłopaki mieliście taką akcje kiedyś??? opowiem co mi się stało jade na rynek bo ulicy na jednym kole a za mną policja i nic nie słyszałem jak mnie wołali bo miałem słuchawki a kolega macha do mnie że coś nie tak!!! złapał się za głowe ja jade do niego i pały mnie złapały ale tylko przyjebali się że świateł niemam chciali 200zł ale dobra wymówka i ufff i włąśniue usłyszałem że niema nigdzie w prawie że niemożna jechać na jednym kole czy to prawda???
-
- Kontakt:
teoretycznie taka jazda zagraza bezpieczenstwu jezdzacego jak i osob postronnych. nie wszyscy musza wiedziec czy umiecie tak jezdzic i czy nie spowodujecie zadnego wypadku ;)
a SM to nie chuje tylko maja taka prace. musza dziennie spisac 5-10 osob, bo dostaja opierdol w centrali. takie zycie;)
a SM to nie chuje tylko maja taka prace. musza dziennie spisac 5-10 osob, bo dostaja opierdol w centrali. takie zycie;)
www.mushroomhead.prv.pl
-
- Kontakt:
ja wracalem z kolegami razu pewnego wieczorem poznym. podjechalismy do skrzyzowania - puste, tylko z 2 stron glinki jada :). poczekalismy -ok. jedziemy na czerwonym a nauka jazdy jadaca ze 100 metrow dalej 30 km/h trabi. kolega pokazuje faka i w tej chwili wyjezdza zza rogu sm :] czujecie to? blokuja nam droge i spisuja hehehe
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
-
- Kontakt:
mnie z kumplem pyty w przeciągu miesiąca złapały za brak świateł (to było jeszcze w zimie). Raz było ze normalny pościg z zajechaniem drogi był (wtedy to jeszcze były takie jaja ze jak oni jechali to my specjalnie na tylne hehe :P) trosze sie rzucałem to chłop wyciągnął pałe a ja z tekstem: a po co panu ta pała ? przecież pznu nic nie zrobie :) a on: mam takie prawo. ale ok co tam spisali torche napierdloli i do domu... :)
Drugi raz to kazali kumpolwi spuścić powietrze z kół, mi nie bo sie nie rzucałem :P tym razem.
Trzeci raz to kazali nam zsiąść z bików, i prowadzić aż do domu (hahahahahah:P) noi oczywiście spisali sprawdzając tylko dane ... :P
Drugi raz to kazali kumpolwi spuścić powietrze z kół, mi nie bo sie nie rzucałem :P tym razem.
Trzeci raz to kazali nam zsiąść z bików, i prowadzić aż do domu (hahahahahah:P) noi oczywiście spisali sprawdzając tylko dane ... :P