Problem z korbą Reborna
-
- Kontakt:
Problem z korbą Reborna
Mam taki problem do ciagle odkręcała mi się korba i wkońcu zgubułem tą śrubkę co się wkręca w suport i teraz lipa nieweim skąd wziąć taka śrubę ;/
-
- Kontakt:
wookie85ale ty jesteś ciota :/
http://www.dobrerowery.com/product_info ... cts_id=530
to jest korba bmx-owa i ciągle mi się otkręcała i teraz wkońcu zgubiła mi się za śruba;/
http://www.dobrerowery.com/product_info ... cts_id=530
to jest korba bmx-owa i ciągle mi się otkręcała i teraz wkońcu zgubiła mi się za śruba;/
-
- Kontakt:
hah mi też. Ale miałem zapasową. Korby są niezłe, ale śrubki na zewnątrz to porazka. Powinny byc wpuszczone w korbę. Zwłaszcza ze mocno dokrecam, ale przy grindach jak trze to sie odkreca. Na nic tu loctite. (znaczy daje cos, ale śrubka grzyb z łebkiem jak patelnia wystajaca na zewnatrz..to lipa
mozesz sobie pojęździc poł godziny..może poł dnia a może 3 dni zalezy jak katujesz. bo same zacisniete nie wiem jak ramiona beda sie przesuwały do końca oski :( ja śrubke znalazłem na ulicy, ale jedna. Drugiej juz nie.
mozesz sobie pojęździc poł godziny..może poł dnia a może 3 dni zalezy jak katujesz. bo same zacisniete nie wiem jak ramiona beda sie przesuwały do końca oski :( ja śrubke znalazłem na ulicy, ale jedna. Drugiej juz nie.
dupa.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
z dupy uwagi żeby do sklepu iśc po srubke. Śrubki rowerowe czesto - a te zwłaszcza w korbach bmx (te od zaciskania i suportu) mają drobne gwinty. 1zwójna 1mm. Nawet w motoryzacyjnym sie nie dostanie. Z jakiego twardego metalu? może z żelaza? alu? ;) wiadomo że jak cos to nei budowalane ale 8.8, 10.9 lub 12.8 ale takich nie ma. Drugi problem do kształt łebka (patelnia srednica 10mm) nie jest zbyt popularna. Łapek nie może byc bo bedzie kostke rozwalał, chyba że podkładka duża, śrubka z trójatnym łbem pod ampula wpuszczona w podkładke ....ale wracamy do punktu wyjscia gwint 1mm ciezko znaleźc.
kup na forum bmx.pl
kup na forum bmx.pl
dupa.