ZAKUPY W MUD-BROTHERS

Swistak1989
Kontakt:

Post autor: Swistak1989 »

Zresztą kogo stać na to, żeby wyposażyćswoj "sklepik" w tyle ram, żeby każdy znalazł coś dla siebie. Zdaje się, że w santacruzie w PL też sięwpłaca zaliczkę 10% czy jakoś tak, prawda, ale i tak jak już wpłacisz zaliczke to nie możesz zrezygnować z ramki. Resztę wpłacasz przy odbiorze, ale nie wiesz jak wygląda ramka i jak się na tym jeździ...
http://www.pinkbike.com/photo/1101108/
http://www.pinkbike.com/photo/971071/
maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

Ja rozumiem racje i ludzi ktorzy chca wplacic ale sie boja i tych ktorzy sprzedaja ... sam sie waham od dluzszego czasu co robic ... czy nie skoncze na nowce ramie na jakies raty mordercze ze sklepu czy moze skusze sie na uzywke zza wielkiej wody...wiadomo zeby sie chcialo miec pod nos i kiwnac palcem ta fajna ta bee i kupic badz nie...w sumie o Garym wiem dopiero stad ... o maxie wczesniej i czasem go wypytuje co ma ... co do garego nie znalem stronki ale tez spox noi obaj macie ceny przystepne :) Ja kupujac bym chcial i umowe i allegro ale bez slow obrazy dla obu panow - poprostu maja marke Ok a ja bede spac spokojniej majac dodatkowa gwarancje :) i chyba nie ma co sie klocic wiecej bo decyzja o kupnie w PL , DE , USA czy gdzie indziej to indywidualna sprawa i rzecz przemyslen kazdego z nas ... a tutaj to faktycznie jest jakas opinia wyrazana na temat w/w osob i nie ma co sie klocic :) powodzenia w zakupach
radacz
Kontakt:

Post autor: radacz »

witam wszystkich! sam zalatwiam juz od jakiegos czasu sprzet i mialem rozne przypadki, ludzie wplacali zaliczki, wplacali calosc kwoty, lub po prostu bralem sprzet w ciemno z nadzieja ze ktos niedlugo kupi. jak na razie wszyscy sa zadowoleni i sprzetu bedzie przybywac. takie pytanie do niedowiarkow... jaka jest roznica czy wplacasz gosciowi zaliczke 2 tygodnie przed odebraniem paczki czy na poczcie lub kurierowi podczas odbioru? w obu przypadkach mozesz rownie dobrze dostac 5kg ziemniakow:) nie rozumiem tego... handluje czesciami od paru lat i nigdy nie balem sie wplacac zaliczek obcym ludziom (tymbardziej amerykanom!!!). albo komus ufasz i kupujesz albo nie. kazdy kto sprzedaje czesci chce byc jak najbardziej wiarygodny, mozna zakladac strony internetowe, sprzedawac przez allegro, kazdy moze odbierac sprzet osobiscie (polska to maly kraj wiec dlaczego nie?). moze zeszlem troche z tematu ale dobrze mi sie pisalo, mam nadzieje ze pomoglem:) zapraszam rowniez na moja strone www.fr.dhsklep.cba.pl pozdro!
www.grawitacyjny.pl - free przesyłka od 300zł!
Aerozine - mega lekkie stery i korby!
Hope
Kontakt:

Post autor: Hope »

OOO nastepny sklep :P Coraz bardziej mi sie to podoba, co raz nizsze ceny :)
idolek
Kontakt:

Post autor: idolek »

Dla mnie moral jest taki ze jak ktos ma jaja i nieboi sie ryzykowac to bedzie miec fajny sprzet a jak sie boi to bedzie sie turlikał na Signie FR ;)
piter krk
Kontakt:

Post autor: piter krk »

idolek dokladnie tak jest
zuczek09
Kontakt:

Post autor: zuczek09 »

Friki MUD pisze:Boszz...ale Wy ludziska sie dygacie..pfff SMIECH NA SALI nie Gary?:]
Szybka piłka..wpłacasz kase, czekasz max 14dni i masz sprzęta bez problemu.

"Sie wpłaca sie ma...:)"

Popieram te słowa i naprawde warto zaufać GAREMU bo to spoko gość i zawsze dostaje to co zamawiałem =))) Kupiłem amora iiii go dostałem i wcale nie bałem się o moje 1900 PLN ( no może trochę ) ale dostałem go po 14 dniach.
http://www.pinkbike.com/photo/4738594/
Popo
Kontakt:

Post autor: Popo »

a ja mam takie pytanko moze nie jestem zbytnio rozgraniety ale jak to jest ze w tym sklepie amory kosztują 1/2 ceny z innych sklepow. Czy to są jakies uzywane, niby jest napisane ze są nowe, ale w takim razie dlaczego tak tanio??
idolek
Kontakt:

zobacz sobie ceny chocby na www.jensonusa.com w raju(USA) poprostu jest taniej :)
Popo
Kontakt:

Post autor: Popo »

omg takie buty no bo wlasnie jestem w takim mopmencie ze musze zmienic amorka i sie rozgladam tu i tam a ze roznica w cenie jest znaczna to przyciagnela mnie ta oferta
idolek
Kontakt:

No to juz wiesz co zrobic.
skane
Kontakt:

Post autor: skane »

ja tez mam chce kupic sobie sprzet ale narazie zero odzewu ze strony mb..
http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=skan3
ODPOWIEDZ