Witam
Od pewnego czasu przerabiam mój rower od XC na taki bardziej zjazdowy i nie wiem czy już mogę na nim coś próbować i czy wytrzyma większe hopki co wymienić jeszcze? Narazie mam takie coś... i brak kasy na dalsze modyfikacje. rower
Po przeróbce zostało mi troche części i nie mam pojęcia ile mogą być warte... może wiecie gdzie je można najlepiej sprzedać? Myślałem o allegro ale nie wiem czy licytacja czy opcja kup teraz... za bardzo się na tym nie znam oto te częśći. Będę wdzięczny za wycene może uda mi się coś z tego sprzedać.
No rama i amor mi zostal do wymiany ale to full kasy mi potrzeba... i licze ze choc cosik mi sie uda kasy odzyskac ze starych czesci kolo, kiera i mostek maja stan bdb, w hamulcach trzeba wymienic klocki a rogi sa porysane.
Nie rozumiem tylko po co kupowales siodelko mostek kolo przod zamiast tamto zostawic i zmienic rame na lepsza .... :/ Zawsze lepiej rozbudowywac rower jak sie ma rame potem sobie dokupywac wszystko........
ale to tylko moje skromne zdanie :)
No lepiej lepiej :) ale jakoś nie mogę zaoszczędzić większej gotówki na ramę... jak miałem kasę i trafiła się okazja to kupowałem te tańsze rzeczy. Osprzęt nie zginie i już można się nim cieszyć i na nim śmigać a na ramę tak szybko nie odłożę.
No to uzbieraj postanow sobie ze na rame zbierasz i koniec. Rama to podstawa raczej tak jak konex mowi za 400zl masz juz Draga rama jak na poczatek bardzo dobra. Wybor nalezy do ciebie:P
Ile chcesz za kolko i za kiere ? Bo bylbym zainteresowany , hmm moze nawet mostkiem tez , odezwij sie na gg 6966102 ( czesto niewidoczny ) to moze sie dogadamy jakos ;].
tez tak mysle
kolo 150,-
hamulce 25,-
mostek 50,- bo jest nowy
rogi 15,-
kiera 55,-
nizej nie zejde jak ktos chetny na forum to zapraszam na gg w poniedzialek wystawiam na allegro.