KOŁO NA TYŁ DO 300 ZŁ ??????????
KOŁO NA TYŁ DO 300 ZŁ ??????????
witam
jakie koło byscie polecali na tył do 300 zł ?? zastanawiam sie równiez czy warto dac 24" koło ?
Ja mysle nad kołem takim:
obręcz dm24-99zł + piasta Grimeca tył czarna 162zł + szprychy srebrne D-28,80 zł =289 zł
a mzoe kupic uzywke z aukcji :http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27584216
??lub mzoe macie jakies inne propozycje czy warto kupic to uzywane kolo ? czy mzoe lepiej nowe z tym ze jak bede bral tą uzywke to musze tarcze kupic ....
jakie koło byscie polecali na tył do 300 zł ?? zastanawiam sie równiez czy warto dac 24" koło ?
Ja mysle nad kołem takim:
obręcz dm24-99zł + piasta Grimeca tył czarna 162zł + szprychy srebrne D-28,80 zł =289 zł
a mzoe kupic uzywke z aukcji :http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27584216
??lub mzoe macie jakies inne propozycje czy warto kupic to uzywane kolo ? czy mzoe lepiej nowe z tym ze jak bede bral tą uzywke to musze tarcze kupic ....
-
- Kontakt:
Albo coś takiego: obręcz Sun Rims MTX 24" 136 zeta do tego piasta Deore FH-M525 do tarczy, no i za reszte kup szprychy :) Zostaje tylko opona (ok.30- 35 zeta) i dętka (ok. 10 zeta). Chyba, że kupisz wcześniejsze części używane to starczy spokojnie :)
...a na zimę zaczynam łamanie makrokesza:D Będzie ślisko :D
[quote="gutek281"]Siema
moim zdanie dobrze by było wziąść felge Excalibur DH - 69zł + Piaste Deore pod tarcze - 89zł + szprychy Mach - 24zł co w sumie daje wydatek 182 zł ewentualnie jeżeli masz 300 zł do wydania to możesz zamiast excalibura wziąść jakiegoś mavicka[/quote]
koles zastanow sie co psizesz......... excalibur dh i 24 cale << jeszcze sie nie spotkalem :)
paista deore << moze Plutik sie wypowie .......
moim zdanie dobrze by było wziąść felge Excalibur DH - 69zł + Piaste Deore pod tarcze - 89zł + szprychy Mach - 24zł co w sumie daje wydatek 182 zł ewentualnie jeżeli masz 300 zł do wydania to możesz zamiast excalibura wziąść jakiegoś mavicka[/quote]
koles zastanow sie co psizesz......... excalibur dh i 24 cale << jeszcze sie nie spotkalem :)
paista deore << moze Plutik sie wypowie .......
pLuTiK ...sie wypowiada ;] - ......piasta deore...(ekhmmm wogole prawie wszystkie shimano)......= SCIERWO :/
to jest takie gowno ze szkoda gadac.....stary pod zadnym warunkiem tego nie bierz......
jak juz nie mash kasy na piaste na maszynowkach.....to doloz kilka zeta i kup Quando
shimano - bleeee :/
to jest takie gowno ze szkoda gadac.....stary pod zadnym warunkiem tego nie bierz......
jak juz nie mash kasy na piaste na maszynowkach.....to doloz kilka zeta i kup Quando
shimano - bleeee :/
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
Ja na początku sezonu składałem kółko na tył.. też zastanawiałem się czy 26 czy może jednak 24 cale.. Padło na 24:-)
Obręcz mam DM 24, jak dotąd nienarzekam...
piasta quando na maszynach, zajebisty sprzęt:D a dorwałem używaną po bardzo atrakcyjnej cenie:]
Co do szprych to tutaj pojawia się problem, bo ciężko dorwać dobre szprychy do kółka 24 cale:/ Chciałem DT - kazali czekaź ponad miesiąc:| Machów też nie było, to w końcu powiedziałem żeby wrzucili jakieś zwykłe od wigry3 tudzież innego podobnego sprzęta:P i jak narazei trzyma się to dobrze:D
a co do taniej oponki na 24 cale to zajrzyj teraz na mkbike, mają w ofercie Duro 24x2.6 i 24x3.0 po około 60zł/szt.-)
także myślę, że jeśli dobrze się porozglądasz to spokojnie zmieścisz się w 300zł;-)
Obręcz mam DM 24, jak dotąd nienarzekam...
piasta quando na maszynach, zajebisty sprzęt:D a dorwałem używaną po bardzo atrakcyjnej cenie:]
Co do szprych to tutaj pojawia się problem, bo ciężko dorwać dobre szprychy do kółka 24 cale:/ Chciałem DT - kazali czekaź ponad miesiąc:| Machów też nie było, to w końcu powiedziałem żeby wrzucili jakieś zwykłe od wigry3 tudzież innego podobnego sprzęta:P i jak narazei trzyma się to dobrze:D
a co do taniej oponki na 24 cale to zajrzyj teraz na mkbike, mają w ofercie Duro 24x2.6 i 24x3.0 po około 60zł/szt.-)
także myślę, że jeśli dobrze się porozglądasz to spokojnie zmieścisz się w 300zł;-)
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
Hmm no w sumie niewiemc zemu aż tak nażekacie ale ja mam deorke na tyle i poprostu nie chodzi tylko tak idealnie:P ale sie trzyma a dostaje dosyć;] a na obręcz to oczywiscie DX32;] a reszte to jak fantacja;] ale obrecz to DX albo teraz w tej samej ceenie masz Double tracka:D za 159zł;]
www.ROMED.pl lamusy!