KASETA a SINGIEL SPEED

A zone
Kontakt:

KASETA a SINGIEL SPEED

Post autor: A zone »

Witam!
Chciał bym zmieci moja kasete na singiel speeda.Wolał bym nie wymieniac piasty.
Czy ten reduktor bedzie dobry
http://www.rowerowy.com/index.php?stron ... sekcja=145
Pozdrawiam!!
..POZDRAWIAM...
myszek
Kontakt:

Post autor: myszek »

bedzie dobry, ale szkoda pieniedzy, ( ale znajdziesz tylu zwolennikow co przeciwnikow ) lepiej dorwij jeszcze druga kasete, duzy plaski srubokret i rozrywaj nity. lub przepiluj czyms... albo po prostu idz do sklepu po 'podkladki miedzy zebatkami w kasecie'...czasem maja takie szpeje po zuzytych kasetach i do tego doloz jakas zebatke ktora ci odpowiada.... wyniesie cie to NIC lub ze 20 zeta :P ( jesli kupisz fajna zebatke nowa )

w przypadku braku podkladek moze tez byc kawalek rurki z pcv takei grubej plastikowej, jak rowno utniesz to dziala tak samo.
ten koleś pode mną to ***** :D:D
A zone
Kontakt:

Post autor: A zone »

myszek dzieki a wiesz moze ile ma 3 bieg zabkow w kasecie 8 rzadowej ?..
..POZDRAWIAM...
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Chyba 24.
Ssij pento
geezer
Kontakt:

Post autor: geezer »

bedzie dobry jesli spisz na pieniadzach :) kup lepiej podkladki luzem ktore są miedzy zebami w kasecie i jedna zebatka i bedzie kozak ew jeszcze mozesz utoczyc rockringi na piaste zeby otaczaly kasete na bank lancuch nie spadnie pozdro
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

geezer albo zembatki wieksze :} patent z rozkurwiona kaseta jest ok, mnostwo ludzi na tym jezdzi i nikt nie narzeka :P taki 'patent' strata kasy bym nazwal. a zabkow nie mozesz rozczytac ?? na kazdej zembatce pisze :P mozesz jeszcze przednia zmienic na jak najmniej a zachowac proporcje ;0
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
myszek
Kontakt:

Post autor: myszek »

policz sobie, to nie jest wielka filozofia...
ten koleś pode mną to ***** :D:D
eXtreme85
Kontakt:

Post autor: eXtreme85 »

Kup reduktor, lancuch na bmxa i wsadz z przodu zebatke tez do singla [bez naciec pod zmiany biegow] Bedzie kosztowac cie to jakies 70zl ale chyba warto oszczedzic sobie 'jaj' czy tez nog jak kto woli a bynajmniej jazda ze swiadomoscia pewnego pedalowania jest o wiele milsza niz zastanawianie sie kiedy przeskoczy lancuch, zebatki z kasety nie nadaja sie do singla i to jest bezdyskusyjne, zwlaszcza kiedy masz lancuch na sztywno. To chyba wszystko na ten temat. Pozdro
--> www.DMR.pl <--- moja stronka :D
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

fajny ten reduktor :] fajne są tez piasty nsa z jedna zebatką.
eXtreme85
Kontakt:

Post autor: eXtreme85 »

Piasty na singla to juz najwiekszy wypas, polecam wszystkim bo kazdy kto raz sproboje singla do przerzutek z pewnoscia nie wroci ;)
--> www.DMR.pl <--- moja stronka :D
ODPOWIEDZ