Co za osioł ten murek tam postawił ??
.... sudi masz jaja chłopie, ... nie przejmuj się paplaniem(delikatnie) naparzaj dalej ile wlezie, taka gleba zawsze jest nauczką i sam doskonale o tym wiesz ... i nie bedzie Ci tu jakiś jeden z drugim pieprzył farmazonów, brak techniki ... pieprzenie, sami technicy i mistrzowie widze ... cfaniacy na forum, jak w przedszkolu przepychanki.
Zaproś Panów techników żeby Ci pokazali klase to nagle wszyscy zachorują albo wyjadą do babci na wieś.
Extra ! (nie gleba oczywiście) - jeździć nie gadać !
Zaproś Panów techników żeby Ci pokazali klase to nagle wszyscy zachorują albo wyjadą do babci na wieś.
Extra ! (nie gleba oczywiście) - jeździć nie gadać !
http://jacoppo.blogspot.com/
-
- Kontakt:
rav4868 Nie -Chodzi o innego (z Cegielnianego) -też dartmoor +jurcio 98r. ... jak są te schody z tego filmika, to po 2 stronie mostu są takie same i obok wjeźdżasz na taki mały bulwarek i jest tam dropik malutki ... baaardzo mało ale umiało chłopaka załatwić...
Pzdr
Pzdr
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
-
- Kontakt:
bez urazy...
podejscie takich ludzi jak jacoppo mnie po prostu przeraża.
czy ludzie nie rozumieją ze gleba nie musi skończyć się śmiercią? śmierć to 'najlepsza' opcja - znacznie czesciej ludzie łamią sobie konczyny, mają paraliże i cale zycie oglądają sobie kolegow na rowerkach z pozycji siedzącej z pieluchą na dupie.
nie zycze najgorszemu wrogowi czegos takiego.
trzeba myśleć i czerpać radość z jazdy a nie 'naparzać ile wlezie' tylko poto zeby imponować durnym kolegom.
pozdro :]
swoją drogą... za duzo filmow ludzie oglądacie z niezniszczalnymi bikerami.
zabijesz sie w koncu, rodzina bedzie plakac moze na grobie wygrawerują Ci rowerek, albo polamiesz sie i skakac bedziesz na racingowym wózku inwalidzkim.jacoppo pisze:.... sudi masz jaja chłopie, ... nie przejmuj się paplaniem(delikatnie) naparzaj dalej ile wlezie
podejscie takich ludzi jak jacoppo mnie po prostu przeraża.
czy ludzie nie rozumieją ze gleba nie musi skończyć się śmiercią? śmierć to 'najlepsza' opcja - znacznie czesciej ludzie łamią sobie konczyny, mają paraliże i cale zycie oglądają sobie kolegow na rowerkach z pozycji siedzącej z pieluchą na dupie.
nie zycze najgorszemu wrogowi czegos takiego.
trzeba myśleć i czerpać radość z jazdy a nie 'naparzać ile wlezie' tylko poto zeby imponować durnym kolegom.
pozdro :]
swoją drogą... za duzo filmow ludzie oglądacie z niezniszczalnymi bikerami.
Daj sobie spokój z takim gadaniem bo tylko tym ludzi denerwujesz. To jest jego sprawa co robiXxsin pisze:To jest typowy przykład przeceniania swoich możliwości i braku techniki.. tak to jest jak się coś lecie na pałę i bez jakiego kolwiek przemyślenia. Tam nawet jak jest mokro i ma się jeden hamulec można bez problemu wychamować, tylko trzeba odrobinę pomyśleć, a nie polecieć, bo "mam zbroję i dobrego amora". Masz wielkie szczęście, że się nie spierdoliłeś z tego murka bo by się to mogło źle skończyć... i to nawet bardzo źle. Następnym razem pomyśl zanim coś zrobisz, bo rozwagi to Ci zdecydowanie brak.... Z taką jazdą jaką pokazałeś to na tym super filmie spodziewać się można jedynie fajnych gleb, niczego więcej..
Naprawde myślenie nie boli.. a to co ty zrobiłeś jest doskonałym dowodem na bezmyśloność. Z taką jazdą, życzę szczęscia...
Ajz pisze:podejscie takich ludzi jak jacoppo mnie po prostu przeraża
Twój post mnie przeraża ... nigdzie nie napisałem żeby nie czerpać radości z jazdy i nie używać mózgu ... a już na pewno nic nie wspominałem o popisach przed kolesiami, jestem przekonany że Gość nie robił tego pod publikę. Mam już co prawda sporo lat na karku i rodzinę na utrzymaniu, ale dalej uparcie bedę twierdził - naparzać ! (z głową oczywiście) a tak po chłopsku wyjaśnię - po prostu jeździć więcej chłopaki, a nie pieprzyć głupoty na forum.
...chętnie wyjaśnię wątpliwości związane ze zrozumieniem tekstu.
http://jacoppo.blogspot.com/