Aloha. Byłem dziś na górce i wydaje mi się że nie jest już tak tragicznie jak było jeszcze kilka dni temu i spokojnie mozna już się przymierzać do jakiegoś ogarnięcia terenu i przygotowania toru do jazdy - przynajmniej górnej pętli (do zakrętu za doublem).
Zrobienie tego to kwestia kilku godzin. Do weekendu załatwię jeszcze kilka łopat i nowe grabie bo arsenał z zeszłego roku już praktycznie nie istnieje.
Druga sprawa jest taka że górka w tym momencie to jeden wielki śmietnik i trzeba go sprzątnąć w pierwszej kolejności. Wiem że to prawnie nie nasz teren i nie mamy obowiązku, ale fajnie by było to zrobić dla własnej przyjemności i komfortu późniejszego przebywania na torze czy dirtach, na to że ktoś inny to zrobi nie mamy co liczyć.
Tak więc oficjalnie spotykamy się w NAJBLIŻSZY WEEKEND 8-9 KWIETNIA od południa. Proszę o jak najliczniejsze przybycie - wiadomo, im więcej osób tym szybciej się to zrobi. Tych którzy mają zamiar przyjść i patrzeć nie zapraszam.
Weźcie ze sobą jakieś duże worki na śmieci i jak ktoś ma to grabie, łopaty itd.
PS: nie wypisujcie tu że macie zamiar być albo będziecie, PO PROSTU PRZYJEDŹCIE W SOBOTĘ I TYLE :))
[waw] 8-9 kwietnia - KAZOORKA - WAŻNE !
[waw] 8-9 kwietnia - KAZOORKA - WAŻNE !
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
-
- Kontakt:
Problem w tym że na torze jest jeden ślad po quadzie i jeden po MX, natomiast jest też masa głębokich śladów rowerów.
Na jednego zmotoryzowanego głupka przypada 50 debili na rowerach. Dziś byłem tam z 15 minut i zdążyłem opierdolić za jazdę 4 osoby ... nie wiem co to za przyjemność przejeżdżać przez takie błoto :((
Na jednego zmotoryzowanego głupka przypada 50 debili na rowerach. Dziś byłem tam z 15 minut i zdążyłem opierdolić za jazdę 4 osoby ... nie wiem co to za przyjemność przejeżdżać przez takie błoto :((
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
-
- Kontakt: