STRAZ MIESJKA na bika-h to hu**

dandipl
Kontakt:

Post autor: dandipl »

W Olsztynie ani policja ani SM nie czepia sie za bardzo do bikerow. Ostatnio wjebalem sie przed radiowoz, juz zaczolem uciekac a oni nawet nie zaczeli mnie gonic. Straz mNiejska ... a co oni moga ... z buta mnie gonic beda, nawet im sie drzec nie chce jak cos przeginamy, a rowerami...nie oszukujmy sie, raczje nie maja szans.Tym bardziej samochodem. Wiec w sumie nic nie robia
:-) ostanio koles jechal pod prad i zdezyl sie z samochodem, dostal 50zl mandatu za jazde pod prad i nara :-), a samochod rozjebany dosc konkretnie, wybite 2 szyby i rozwalone drzwi pasazera.
Bike - 2 wheels, 1 passion :-) ---===FAN KRANK RACING===---
shaman
Kontakt:

Post autor: shaman »

wow, a ja tego nie widzialem ;)

joke

heheh, u nas jest taki park zwany wyspa, jest tam huge fontanna ktora otacza murek spacerowo rowerowy. cwicze tam tricki. dzisiaj zajechala SM ( tam sie nie da wjechac inaczej jak po chodniku i przez most dla spacerowiczow... bez komentarza ) wysiedli z fury i zaczeli do mnie kiwac. no i ucieklem im... po kwadransie... wracalem do chaty godzine, wszedzie sie przewijaly 2-3 furki SM... to paranoja... mnie jednego biednego na rowerku tak scigac :/ bo co, za duzo sladow opon na piasku? czy moze jezdzac po murku bardziej go niszcze niz bachory rzucajace weń kamolami? idioci... hipokryci...

w tym samym miejscu kiedys suki spisaly mnie... za to, ze wiazac buta postawilem stope na lawke... czaicie klimat... zule i menele rzygaja i szczaja na glupie lawki i jakos ich nie ruszaja nawet jak zarzygani na nich leza... hipokryci...

co glupie to glupie i takie zostanie.

( gleboki tekst co nie :D )
what can I say... ;)
Michaelllo
Kontakt:

Post autor: Michaelllo »

Ja jechałem sobie ostatnio po centrum a że był kocert Deep Purple dużo się tam kręciło niebieskich. Przejechałem sobie przez pasy i zaczęli do mnie machać więc pomyślałem że lepiej do nich podjechać bo skoro ich tak dużo to mogła by się uccieczka nie udać. Miałem szczęście bo trafiłemna spoko typków, powiedzieli że naspępnym razem zapłacę 150 zł, pogadali ze ną o rowerze, ile co kosztuje i różne takie.
Mój kolega miał większego pecha, dostał mandat 50 zł za jazdę bez trzymanki! Teraz ma schizy i ciągle muszę czekać na czerwonym świetle aż zrobi się zielone ;)
nie mów hop póki nie przeskoczysz
GG 4103358
http://tiny.pl/h9qn
Granat
Kontakt:

Post autor: Granat »

Ja kiedyś (około 7 lat temu) jechałem sobie z kumplem rowerem po chodniku obok ulicy jednokierunkowej (gdybym chciał jechać tą ulicą musiałbym pod prąd jechać) no i dwóch takich przygłupów (jeden w czapeczce z napisem straż miejska, a drugi policja) zatrzymało nas i oczywiście mandat po 100 zł na łeb, a my do nich, że nie jesteśmy pełnoletni, a w ogólę to że nie mogliśmy jechać ulicą bo musielibyśmy pod prąd jechać, albo megadługim objazdem, a oni, że nie można jeździć po chodniku !!!!! i że mają w dupie, że nie jesteśmy pełnoletni, to nas nauczy porządku.

I wiecie co, ta sytuacja mnie czegoś nauczyła, mianowicie tego, że teraz jak jakieś takie półgłówki będą chciały mnie zatrzymać ( bo do tej pory jakoś nikt nie chciał) to oleję ich totalnie, normalnie ich wyśmieję w ryj, jak mnie zaczną gonić to zacznę uciekać, a jak będę na bezpiecznej odległości to ściągnę spodnie i gacie i wypnę pedałom dupę, po czym założę spodnie, wyśmieję ich znowu i sobie pojadę dalej.
Normalnie nie mogę się doczekać takiej akcji.

HWDP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

taaa Slon nie ma to jak slalom przy domach centrum albo na nowym swiecie ;]

fajnie sie patrzy na tych ludzi uciekajacych na boki ( czasami pod kola :/ ) :)
Sedrik
Kontakt:

Post autor: Sedrik »

a mnie i kumpli wczoraj w centrum spisali za przejazd na przejsciu.
cyt. " panowie nie wiecie ze roweru to sie przeprowadza a nie sie przejezdza"
no i chcieli mandacik, ale sie zagadało i było tylko pouczenie.
...a pozatym to była policja a nie straż miejska.
p.s.
pozdrawiam tego drugiego policjanta bo był totalnym loozakiem. i niezłe brechyt z nim odchodziły :) <-- serio !
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

:D ja nie kumam po co sie wogole w dawac z nimi w dyskusje wiadomo ze ma sie male szanse w dociekaniu swoich praw i sie potem trzeba ciagac po sadach poprostu sie spierdala

ostatnio policja mi mowi bo jechalem na gumie przez skrzyzowanie na czerwonym zebym sie zatrzymal to ja im na to ze nie mam czasu i ucieklem w bloczki proste a najlepszy jest wypas z Sm na rowerach hehe kaleki !
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
ODPOWIEDZ