Czy amor do scrapa?
Czy amor do scrapa?
Witam czy można założyć dwu półkowy amortyzator do kony scrap? Czy główka ramy to wytrzyma?
-
- Kontakt:
ble masz racje !!!! sa identyczne ! kurcze, poprzegladalem zdjecia rowerow i powiem Ci ze prawie do kazdego mozna wlozyc 2polke bo wygladaja tak samo, duze spawy itp :D
kurcze ale kat glowki w stinki to 64.6° a w scrapie 69°... myslicie ze to ma jakies znaczenie ? w koncu na zdjeciach jest tak samo!!!
a teraz powaznie, wlozyc mozna, ale nie sadze by wytrzymalo ;d
kurcze ale kat glowki w stinki to 64.6° a w scrapie 69°... myslicie ze to ma jakies znaczenie ? w koncu na zdjeciach jest tak samo!!!
a teraz powaznie, wlozyc mozna, ale nie sadze by wytrzymalo ;d
[url=http://www.choody.com]http://www.choody.com[/url]
Polish Bike Trial Forum
Polish Bike Trial Forum
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Brat ma scrapa z DOT'em i nie wygląda tak okropie. Półki sa obniżone i jest spoko. Ale i tak zmieni ramke - woli nie ryzykować. :)ogolnie nie polecam do tych slabych kon nic powyzej 130mm... po prostu geo sie krzaczy total :p (wg mnie)
Może wymknie jekieś zdjęcia.
PozdrO
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3073431
[b]NEGOCJUJ CENY![/b]
[b]NEGOCJUJ CENY![/b]
-
- Kontakt:
na pinku jest shred z juniorem z 2002 ale nie chce mi sie szukac... :P nie wyglada tragicznie za to z shermanem flickiem + 2005 wyglada jakby mial duro pod soba :)( podobne katy) i nie jest wysoki. Jak stane na pedalach to amor chowa sie o 1 -1,5 cm i wsyztsko jest okej geomteria wporzadku
Giant Reign
-
- Kontakt:
Mój kumpel wpakował Boxxera Team-a do Cowana 17" i jest całkiem całkiem, półki obniżone na maxa. Boxxer jest niziutki, może da rade. Wydaje mi się że jest nawet lepiej niż z Z1 FR 130mm, który ma wysuniętą, wysoką koronę.
Ale i tak Pike byłby najlepszy do tej ramki, ja miałem podobne połączenie - Pike + Roast i było bardzo przyjemnie :)
Ale i tak Pike byłby najlepszy do tej ramki, ja miałem podobne połączenie - Pike + Roast i było bardzo przyjemnie :)
Człowieku chcesz jeżdzić w dh na hardtrial'u, mówiłem kup full'a. Ale nie wolałeś scrapa "bo full'e za drogie", mogłeś do końcą rozwalić ten swój stary żółty rower i pozbierać więcej kasy na jakąś dobrą używke:)babolfr pisze:Witam czy można założyć dwu półkowy amortyzator do kony scrap? Czy główka ramy to wytrzyma?
P.S.Teraz to możesz się na mnie obrazić:)
...a na zerio 2półka to większa sztywność więc Duro-T 130mm (ale nie polecam bo padlowate to:), albo stary Junior T 150mm. Nawet jeśli byś do swojej ramki wpakował 170mm jednopółke to chyba i tak by ci odpadła główka ramy. Jakoś nie jestem przekonany do hardtrial'a z amorkiem o dużym skoku.
Najlepszy trik: Dziobak ;) |..|
It's time for rock'n'roll bith
Plujemy I Spadamy
It's time for rock'n'roll bith
Plujemy I Spadamy