Czy jak sie kupuje od razu zlozony rower i wymienia sie w nim jakies czesci np. amortyzator to traci sie gwarancje na caly rower czy zostaje ona na czesci ktore byly w pierwotnej konstrukcji roweru.
Pytam wlasciwie tylko z ciekawosci, bo amor i tak zamowiony :)
Wsadź amor i dogadaj sie z pracownikiem serwisu może da ci jakieś nowe części. Ja tak zrobilem i jestem zadowolony. P.S też mam do sprzedania pro compa
Nie wiem jaki masz rower,ale jak ja chciałem wsadzić do swojego dwupółke,to mnie poinformowano,że strace gwarancje na rame(5 lat).Amora wymieniłem,ale stary zostawiłem na wszelki wypadek.
jest tak jak mowi Zielony. Pewnie masz rowerek NS a tam gwara jest uznawana w wiekszosci przrypadkow, zrteszta co za problem zadzwonic tam gdzie kupikles i zapytac
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
jak do rowerka do xc wsadzisz jakiegos amora do skakania chocby duro to mozesz miec problemy. Jak kiedys wsadzilem do mojego rowerka do xc szeroka kiere platformy i korbe eltoro to mialem problemy z naprawa piasy na gwarancji. Wykrecali sie ze rower nie bym uzytkowany z przeznaczeniem, pomimo ze czesci byly prawie nowe bo jezdzilem tylko tydzien
mdfkkkka pisze:jest tak jak mowi Zielony. Pewnie masz rowerek NS a tam gwara jest uznawana w wiekszosci przrypadkow, zrteszta co za problem zadzwonic tam gdzie kupikles i zapytac
Wojtek-Dokładnie!Zadzwoń i się dowiedz.Każdy ma inny sprzęt i nikt nie może przewidzieć Twojej sytuacji.