innego wyjścia nie masz jak coś z nią zrobić... spróbuj wyprostować, bo co masz do stracenia... jak sie wyprostuje to dobrze a jak sie połamie, to kup nową
spadłem kiedys po abubace na koronke i sie wygiałe ze nie dało sie jechac to wziolem kamien i na miejscówce wyprostowałem i była prawie prosto ale dojechałęm do chaty a w chacie kąbinerki i w ruch..
zależy co jest pogiete: czy cała jest zgieta czy same zęby. jak cała to sciagasz i klepiesz ja delikatnie na czyms twardym młotkiem :D a jak zeby to kombinerkami
Sulring TAk na prase, to go całkowicie zgniecie. Koronka ma nie jest idealnie płaska a ma w niekrótych miejscach wytłoczenia.
Polecam kombinerki i jedziesz z koksem. Odginasz w przeciwną strone niz ma zgięcie, tylko nie przesadzaj bo połamiesz, jak jest z alu to gorsza sprawa bo jest mniej plastyczne od stali i moze pynknąć. Takze ostrożnie bez szaleństw.
ja prostowalem na asfalcie mlotkiem 3kilowym a zeby kombinerkami i na koncu w imadlo wlozylem. Trwalo to w sumie ze 3godziny ale byla chyba prostsza niz nowa ;-)
Dzisiaj kolega tez prostował pokrzywionego dangerous mike'a. Wziął młotek zajebał kilka razy rozjebał sie rockring ale blat wyprostował. Moze nie najlepiej mu to wyszło ale działa :)
A z twoja korba to polecam wlozyc w imadlo i prostowac kombinerkami itp :)