Rama do 10tys.

Jumping
Kontakt:

Post autor: Jumping »

mam 17 lat a kase zbieralem dlatego smigalem na dragu.rodzice widzac jak osczedzam postanowili mi dac troche kasy:)(nooo nawet duzoo) Mam SUER RODZICOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sam oszczedzilem w ciagu 2 lat 8tys :)
pLuTiK
Kontakt:

Post autor: pLuTiK »

heh....no "Domestos" wlasnie mialem to napisac.....i napisze.....:P:P
ciekawe skad wyszarpiesz tyle kabony.....bo kupujac jakas zajebista ramke za 10 tys... musialbys odrazu kupic jakis ciekawszy amor....( gdzie razem wyjdzie jakies 15 tys. )
.....cos mi tu smierdzi...... ;]
Jumping
Kontakt:

monstera t moge mic za 2 tys model 2003 :) zreszta ludzie co Was obchodzi z kad kase na to mam... oszczednos sie oplaca.przez 2 lata smigalem na draguuu no ale teraz bede mial super sprzecik :)
dzidek
Kontakt:

Post autor: dzidek »

Ja pierdziele a może koleś ma siano. Zresztą co was to obchodzi, to jego sprawa czy go stać czy nie! A jak pyta o rade bo nie wie co ma kupić to widocznie ma na to kase.
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

Ja bym bral karpiela. Sadze, ze naprawde warto ja sciagac, bo to przeciez kultowa rama i wydaje mi sie, ze wszystki Kony,RB,SC to przy niej masowki.
Jumping
Kontakt:

a jaki koszt sciagniecia karpiela by byl??
P3
Kontakt:

Post autor: P3 »

Nie wiem, czy jeszcze potrzebujesz, ale tu masz linka do demo 9:
http://www.specialized.com/SBCBkFamily. ... 9dd.j27009
http://s10.bitefight.pl/c.php?uid=42087
Żułf
Kontakt:

Post autor: Żułf »

Jak chcesz to kolęś w info gg z Epicentrum sprzedaje ramę Nicolaia Lambde
jego gg 8038950 podobno była krótko używana
SiD
Kontakt:

Post autor: SiD »

Kliknij na linka od P3, wejdz na Specialized Inernational i zaraz powinienes widziec DEMO 9. Moim zdaniem to absolutnie NAJLEPSZA obecnie do kupienia rama. Owszem wcale nie ma najwiecej skoku, ale jak wszyscy wiedza nie o to w tym chodzi. Jest poprostu NIESAMOWITA i nie ma konkurencji, a to, ze nie jezdza na niej obecnie zadne slawy... to nic jej nie ujmuje. Jeszcze nie zdazyli, ramka jest nowa.
Dodam, ze siedzial z ciekawosci nad ta ramka ojciec kumpla - fizyk z wyksztalcenia - sprzedaje programy obliczajace zgnioty dla firm samochodowych (moze to i dla was maloprawdopodobne ale kilkanascie dobrych marek kozysta z jego programu) i ogladal DEMO 9 - stwierdzil, ze ta rama ma wrecz niesamowite i absolutnie bezkonkurencyjne rozlozenie sil! Moze dla wszystkich ludzi siedzacych prze kompami caly dzien ogladajacymi krankedy i NWD to malo prawdopodobne, ale ta rama jest w tej chwili najlepsza - bije Karpiela, Elswortha i wszystkie inne. To jest rama mazenie!
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

z karpielem byłby chyba problem(3000$). nie bierz używki, bo z tą kasą to po prostu marnotrawstwo. ellsworth 2500$ - wychodzi jakoś 9000 za ramę, przesyłka ok 300zł

v10 - niby fajne, ale jakoś dziwnie rower na tej ramie wygląda, prędzej super 8

proponuję nie sugerować się ludźmi, tylko porozglądać się po sklepach na necie(linki są na pinku) w końcu coś znajdziesz i może nawet cena Cię zaskoczy.

dla przykładu - widziałem banshee scream za 1350$ chyba nawet z 5h element.
nisan
Kontakt:

Post autor: nisan »

buhahaha
co za dylemat, za taka kase to mozna kazda rame kupic, ja pierdziele po **** ci taki sprzet? bedziesz krecil dema dla kranked? hehehe, dobre.
karpiel?? buhahahahahaha. co za koles. a umiesz chociarz na rowerze bez dodatkowych kółek jezdzic? karpiel to chlopie nadaje się tylko do spadania, na nim się jeździć nie da! to ma 30 cm skoku!! czyli korby znajdują się jakieś pół metra nad ziemią!!
a jak znam takich ludzi z kasa jak ty , to pewnie jakis koles ci wcisnie jakąś rozpadającą się używke, mówiąc że to kultowy sprzęt w zajebistym stanie. umiesz sobie wogole sam sprzęt serwisować? mysle ze idealne miejsce dla ciebie jest w topicu 'pozerzy'.
w kazdym razie powodzenia.

a tak wogóle to też chciałbym mieć taki dylemat.
bender666
Kontakt:

Post autor: bender666 »

Da bomb projectile << to jest to >> bierz i sie nie zastanawiaj !!
Wplyw gumki recepturki na zycie seksualne ciastka z kremem !
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

nisan co zazdroscisz ze ma flote??Ja tez no i co z tego??Jak ma to niech kupuje a ch uj nam do tego czy umie czy nie...a nie masz co sie na nim tak wyzywac...czyzby kolejny deadwitch??
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

a tak w temacie to ja bym sie sklanial w kierunku projectila albo v10...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Jumping
Kontakt:

nisan co Ci niepasi??!! nazbieralem sie kasy na rower,wiele w tym czasie sobie odmowilem,powstrzymywalem sie na dragu zeby nieskakac z wiekszych dropow myslac "poczekaj jescze,a kupisz sobie cos do tego".a tu q.. jakis koles wyzywa mnie od pozerow!!!!!!! wreszcie kiedy moge spelnic swoje mazenie!! jedynom zeczom jakom nierobie w biku to centrowanie bo:

po1 to mam takie kulka ze jest je BARDZO trudno zcentrowc

po2 to nawet jak bym je scentrowal to wolal bym je dac do pozadnego serwisu bo sa niego warte
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

hm ja nie wiem co ci poradzic bo nie jezdzilem na tym ani na tych amorach

ale np v10 i shiver chyba bylby fajnym zestawem lub karpiel
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
SiD
Kontakt:

nisan - ale z Ciebie ograniczony, tepy czlowiek. Zazdrosc wyplywa z Ciebie strumieniami! Takich ludzi jak ty powinno umiejscawiac sie gdzies, gdzie wszyscy maja zeczy lepsze od Ciebie - bylo by to najgorsze wiezienie, a ty chyba bys sie wykonczyl psychicznie. Zaloze sie, ze Jumping wymiata lepiej od Ciebie ale ty poprostu o tym nie wiesz i tyle. Jestes tak ograniczony, ze az mi Cie szkoda... i co Nisan - moze masz jeszcze samochod jak Twoja ksywka, albo moze chcialbys miec i masz ochote zamordowac kazdego kto takim przejezdza... bo Ciebie nistac nawet na rower? hmm?
SiD
Kontakt:

nisan - ale z Ciebie ograniczony, tepy czlowiek. Zazdrosc wyplywa z Ciebie strumieniami! Takich ludzi jak ty powinno umiejscawiac sie gdzies, gdzie wszyscy maja zeczy lepsze od Ciebie - bylo by to najgorsze wiezienie, a ty chyba bys sie wykonczyl psychicznie. Zaloze sie, ze Jumping wymiata lepiej od Ciebie ale ty poprostu o tym nie wiesz i tyle. Jestes tak ograniczony, ze az mi Cie szkoda... i co Nisan - moze masz jeszcze samochod jak Twoja ksywka, albo moze chcialbys miec i masz ochote zamordowac kazdego kto takim przejezdza... bo Ciebie nistac nawet na rower? hmm?
SiD
Kontakt:

Przypominam o DOEMO 9 - wczesniej napisalem wiecej na jego temat.
ODPOWIEDZ