Suntour XCR
Suntour XCR
Co to za amorek(Suntour XCR) i co jest wart? Bo nie wiem czy sie opłaca...
Mój podpis jest bardzo podobny do tego, który właśnie czytasz.
-
- Kontakt:
Ja kupilem tego amorka przedwczoraj pojezdzilem troche i musze powiedziec ze jest dosyc miekki na pracy amorka nie znam sie zbyt ale chodzi lekko i plynnie z tego co czytalem i sam stwierdzam to za ta cene nie dorwiesz chyba nic lepszego i za te okolo 200 pln jest swietnym sprzetem
E.F.R. Elbląg
Street
Street
Ja kupowałem XCRa 120 mmjakieś 2 miechy temu w zime jescze i powiem Ci że jestem z nieg ozadowolony, ani razu mi jescze nie dobił, a zielony w streecie nie jestem więc troche dostałjuzpo dupie. Naprawde chodzi bardzo dobrze, jest miękki, ale ma progressywne sprężyny, czyli im większy nacisk, ty mwiększy opór. Amorek niby do Dirt-Streetu nei jest, ale na lepszy nie miałęm kasy i jak za te 200 zł to jest cudowny wręcz, a RST to przy nim jak Maluch przy BMW, powaga. Jak nie masz więcej kasy to tylko ten amor. A Duro strasznie muli, fakt żę ma olejowe tłumienie, ale XCR chodzi o wiele lepiej. Słyszałęm też że mnie koron pęka w XCRze niż w Duro, ale to możliwe spowodowane ilością ludzi którzy uprawiająDS na DueXie a na XCRku. Pozdrawiam, Amorek Polecam :D
Trance - kawałek nieba na ziemi