Targi Rowerowe Wawa 1-2 kwietnia EXPO
AnałanaJa też wchodzę patrze FOX DH40 na Glory !! Podszedłem i chciałem ugiąc amorka ale dupa bo był przypięty cały rower więc ni *****...I tak sobie stoje macam,robie fotki i sobie klamkę nacisnąłem a ten dziad podszedł i mnie po łapach gazetą :D Hahaha i jeszcze jebaniec do mnie z takim tekstem : " masz szczęscie że dziś kazano być mi spokojnym,bo inaczej by było źle"...A my z kumplami w śmiech :D
http://www.wufr.go.pl/
http://www.pinkbike.com/photo/865995/
http://www.pinkbike.com/photo/865995/
i jak ma sie u nas rozwijac kolarstwo gorskie lub DH jak takie pacany sprzedaja takie cacka. niedawno se kupilem Gianta dh teama, ale mam ochote normalnie go oddac za to co ten piernik zrobil i mnie potraktowal. i miec gianta w dupie. To ze ci kasa nie wystaje z kieszeni to nie znaczy ze se nie mozesz kupic takiego cudenka. bo w sumie 14000 za takie cos to nie duzo. jedynie co mie tylko cieszy z mojego dh teama, to jest to ,ze nie byl kupiony w polsce. stary bźdzwogacz
OMENRACING
-
- Kontakt:
Zvisulizzard king Ale z Was kurwa gnoje i imbecyle... Skąd wy wiecie jak i czy ja jeżdze. W przeciwieństwie do was ja pracuje po około 12 godzin dziennie, w weekendy mam szkołe. Dlatego nie jest tak, że wracam ze szkoły i jade na Agrykole na przykład polatać codzienne, a całe weekendy siedze na ławeczce z opartm rowerem i co 2 łyki browaru latam stolik...
Nie dość że nie mam czasu to jeżdze sam dla siebie, dla swojego funu więc nie musze chyba u Was zdawac egzaminu z jazdy,
Zajmijcie się sobą a nie kretyńskimi komentarzami.
GÓRNIK Mam prośbę, ty tez przestań z docinkami...
Nie dość że nie mam czasu to jeżdze sam dla siebie, dla swojego funu więc nie musze chyba u Was zdawac egzaminu z jazdy,
Zajmijcie się sobą a nie kretyńskimi komentarzami.
GÓRNIK Mam prośbę, ty tez przestań z docinkami...
-
- Kontakt:
konex ostatnio byelm na agrykoli chyba w grudniu, a piwa nie pije - to tak dla twojej informacji.
btw: ja nie czepiam sie twojej jazdy, kiedys cos tam na pinku pisalem, po tym jak zalozyles nowe konto (bo w starym masz ten X fotek roweru, a to mnie dosc wkruwia.....)
i nie wyklinaj od razu, ja nic zlego na ciebie nie powiedzialem, wiec nie widze powodu, zebys odrazu lecial z obelgami. to moze swiadczyc tylko o tym, ze masz kiepskie nerwy...
i jeszcze raz btw: nie dziw sie, ze wszyscy cie "jada", bo z takim kontem na pinku i tyloma bezsensownymi pytaniami na forum, mozesz zalamac niejednego.
(teraz juz nie ma pytan i konta, mowie jak bylo kiedys)
"konex - i wszystko jasne ;dd" <--bylo dopiskiem do wypowiedzi gornika, jezeli to cie urazilo... to ty chyba masz sie za krola... ekscelencjo... caluje raczki...
btw: ja nie czepiam sie twojej jazdy, kiedys cos tam na pinku pisalem, po tym jak zalozyles nowe konto (bo w starym masz ten X fotek roweru, a to mnie dosc wkruwia.....)
i nie wyklinaj od razu, ja nic zlego na ciebie nie powiedzialem, wiec nie widze powodu, zebys odrazu lecial z obelgami. to moze swiadczyc tylko o tym, ze masz kiepskie nerwy...
i jeszcze raz btw: nie dziw sie, ze wszyscy cie "jada", bo z takim kontem na pinku i tyloma bezsensownymi pytaniami na forum, mozesz zalamac niejednego.
"konex - i wszystko jasne ;dd" <--bylo dopiskiem do wypowiedzi gornika, jezeli to cie urazilo... to ty chyba masz sie za krola... ekscelencjo... caluje raczki...
Nie mam najsłabszych ale jestem drażliwy, zwłaszcza na róznego rodzaju bezsensowne komentarze ośób kompletnie mnie nie znających. ZOstałem rozdrażniony w tym temacie na forum w wielu wątkach (dawniej) gdy mój album był na topie...;/lizzard king pisze:to moze swiadczyc tylko o tym, ze masz kiepskie nerwy...
Teraz go olałem, niestety mimo kilku maili z prośbą o wycofanie nadal jest aktywny, ale **** z tym. Nie dodaje już wogóle zdjęć na PB, mimo kolejnych modernizacji ;p
P.S. Teraz jest teraz a nie "kiedyś", a bezsensownych pytań sobie nie przypominam.
Za to widziałem kilka Twoich postów że krew mnie zalewała po prostu...z głupoty i tego że wydajesz mi się kompletnie nie dojrzały.
Dobra, nie ma co drążyc tematu.
Pozdrawiam Was i do zobaczenia (może) kiedyś na rowerze ;)