Jutro mógłbym wyjść ok 16-17 i byśmy sie spotkali i dałbym ci te gwoździe. W niedziele sie ucze a w tygodniu nie było by za bardzo czasu dopiero w środe... Zagadam do ciebie jeszcze na gg
gdzie by ci pasowało siie spotkac??
bo ty chyba mieszkasz na czółowie :) to ja bym proponował o 17:30 na teatrze:]
jak cos to ja bede bez bika ,
i jesli sie niemyle to ty masz KONE:>
ok ja tez jade ;p w czwartek o 10 u ciebie ;]
i wszyscy ktorzy ten temat czytaja maja przyjsc nam pomoc... a jak nie to wą do piekla ;[
yyy a czemu tylko 20-25 m tego nsa chcesz? :| skoro ostatni mial 74 m to ten bedzie w *** krotki...
ToPictylko ,że tamten był pokręcony! a ten będzie prosty! ale zawsze za dropem mozna postawić dalej ns'a np. takiego step upa (chopka i na NS naskakujesz) i jakis drop czy coś na końcu
a ja mam piłe spalinową może by szwagier mógł pójść z nami coś pociąć! ale czy to tak w lsie można?! przyjdzie leśniczy i ja skąfiskuje :(
spotkalibysmy sie na teatrze :) oprócz mnie ,bo w tej chwili niemam bika sprawnego, i bysmy zrobili zrzute po 2zł ,a ktos by pojechał kupic te gwoździe ,tylko jakbyscie wszyscy mogli powiedziec innym czy mogą sie dorzucic i czy by pomogli w budowie :) (IM WIECEJ LUDZI TYM LEPIEJ)
ejj to robimy tą zrzute na te gwoździe 11-12cm?
ja bym sie spotkał w wtorek o godz. 17:30-18 na teatrze i ktoś by zebrał te wszystkie pieniązdze i kupiłby w środe tych gwoździ ,a w czwartek by je przywiózł na ShorA.
pozdro600 R@F@Ł mysle ze zaproszenie wszystkich na tego shora to marny pomysł z oczywistych względów pozatym ja już dałem Bartowi ostatnio gwizdzie i to całkiem długie a moze nawet nie wiesz ze o moje :D jakbys cie jechali coś majsterkowac to dajcie znac
to jakby co to o 10:30 w czwartek :) u mnie :)
a Ci co niewiedzą gdzie to jest to niech tam ktos wpadnie na teatr po tych ludzi gdzie niewiedzą gdzie to jest i przyjedźccie do mnie.
Ale i tak proponuje sie złozyc na te gwoździe ,bo jakby na to nieparzec to można niektóre pokrzywić , a sporo ich bedzie potrzebnych.