JIB 2 ma ktos ??
JIB 2 ma ktos ??
tak jak w temacie ma ktos moze ten film albo jakis link zeby go sobie ściągnąc ?? z góry dzieki
Re: JIB 2 ma ktos ??
ed2k://|file|Jib2-Session.avi|680349696|C1D1AD818125FD86F75E8CF14A8E3377|h=XHUP7G4S5TACQE2MSKFBC6OGEEDWL4TZ|/
przed chwila sciagnalem, calkiem niezla jakosc, zaraz obejze calosc. EOT.
przed chwila sciagnalem, calkiem niezla jakosc, zaraz obejze calosc. EOT.
jestem jibem 2 conajmniej zawiedziony... Po obejzeniu calego filmu cisnie mi sie na usta jedno slowo- MONOTONIA. Ta sama muzyka, caly czas miasto i jego betonowe konstrukcje. Co chwila ktos robi manuala, stairgap lub pedlkick i helikopter... Rozumiem, ze taka jest konwencja filmu, ale na boga- JIB1 bije 2 na glowe pod wzgledem pomyslowosci autorow i miejscowek. Muza jak juz mowilem meczy strasznie- te same odglosy miksera... Do tego nie ma w samym filmie crash section, nie ma ciekawych miejskich gapow, dropw z dachow, popisowego (oprocz skokow na barierki) trialu, wszyscy jezdza bardzo podobnie do siebie, nie czuc powiewu "wlasnego stylu". I wisienka konczaca tort goryczy- napisy miejscowek i imion riderow znikaja za szybko i sa nieczytelne przez ta oblesna czcionke :]
Ogolnie kicha jak dla mnie...
Ogolnie kicha jak dla mnie...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: