Mam pytanie dotyczące tych 2 rzeczy, na napinacz mam ok 140zł. chce go założyć na husefelta z jedną tarczą 42z i niewiem czy ma znaczenie wielkośc supportu bo mam 113mm?? [zastanawiam się nad http://www.dobrerowery.com/product_info ... cts_id=864]
aha i jeszcze sprawa ochraniaczy na kolana i golenie-mam na nie około 160zł i zastanawiam sie nad 661 Race
W innych tematach nie znalazłem takich opini które by mnie w 100% przekonały mam nadzieje że poradzicie mi czy brac te rzeczy lub może coś innego
thx
aha a co myślicie o tym napinaczu który zaproponowałem?? i czy szer chyba supportu ma jakieś w tej kwestii znaczenie i może jakieś opinie o ochraniaczach
thx za odp siemq;]
Ten co podales to nie mam pojecia co to jest. Nie znam nikogo kto by na tym jeździl wiec sie nie wypowiem.Swoja droga to w cenie 140 zł zima na allegro chodzily truvativy boxguidy :/
aha a co myślicie o tym napinaczu który zaproponowałem?? i czy szer chyba supportu ma jakieś w tej kwestii znaczenie i może jakieś opinie o ochraniaczach
thx za odp siemq;]
Ja mialem taki napinacz i moge go polecic, dzialal bardzo OK, dlugosc suportu ma znaczenie i radzilbym przymierzyc przed kupnem. Nie wiem jednak czy Boxguide nie bylby lepszy, czekaj lepiej na dalsze opinie.